0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
din cate stiu, Navi are acelasi computer de bord ca GS-ul, deci arata, dar nu in cifre exacte ca la orice alta masina respectabila si normala, ci doar intr-un sistem scalar (ca un vumetru) de la 0 la 30, cu masuratoare din 10 in 10, iar fiecare 10 l sunt reprezentati de vreo 6 caramizi (liniute).
In oras am fost profund dezamagit pe perioada de iarna calculatorul de bord arata consum mediu 10,5
Am scos si eu un consum de 5,8 l/km Bucuresti-Braila pe A2- Slobozia dar nu am sarit de 100km/h la intorsLa dus am mers la limita legii pe A2 130 km/h consum 7,8 l/km doua pesoane fara bagajeIn oras am fost profund dezamagit pe perioada de iarna calculatorul de bord arata consum mediu 10,5Am la bord 72.000 km oare sa fie din cauza uzurii bujilor(fiind cele din fabrica)
cele inlocuite este ca electrodul central avea varful curat, insa pe cel secundar erau depuneri de calamina destul de evidente; ceramica avea culoare caramizie, deci arderile erau ok.
Cum sa te ingrijoreze consumu' cind tu n-ai inca masina?????? P.S. Si asa nu mai ai ce face....... Lasa grijile deoparte,ia masina si bucura-te de ea!