Autor Subiect: Consum combustibil  (Citit de 376827 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Maioru

Re: Consum combustibil
« Răspuns #1110 : 21.Apr.2011, 04:09:20 p.m. »
Alergatura dupa provizii, pentru masa de Paste, aglomereaza tot orasul. Consumul masinii pentru Bucuresti, cred ca e foarte bun@gabineg.
MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #1111 : 21.Apr.2011, 05:16:23 p.m. »
@Laurentiu nu esti carcotas dar eu chiar NU m-am referit la urgente ... sau la ce numesc eu urgente ...

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #1112 : 21.Apr.2011, 05:24:31 p.m. »
....... depinde de URGENTA de a ajunge la destinatie.
Se pune in balanta SIGURANTA contra URGENTA,,,,,

Siguranta se pune pe primul loc. Nu poti pune in balanta viata ta si a altora(mai ales) contra unui timp care ORICUM se va scurge.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Laurentiu

« Răspuns #1113 : 21.Apr.2011, 05:28:56 p.m. »
Siguranta se pune pe primul loc.
Stiu asta. Ai dreptate in 90% din cazuri dar, cind e vorba de viata sau sanatatea altui om la mijloc, ce faci ??? Iti vei lua toate masurile de siguranta de care esti in stare si vei alege TIMPUL.  Riscul face parte din viata iar viata e un joc pe tot parcursul ei.

P.S. Cred ca intram cu discutia in offtopic si se va supara conducerea. ;)
« Ultima Modificare: 21.Apr.2011, 05:30:32 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #1114 : 21.Apr.2011, 05:34:49 p.m. »
De acord!
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Laurentiu

« Răspuns #1115 : 21.Apr.2011, 05:43:36 p.m. »
De acord cu P.S.-ul sau cu restul ?  :)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #1116 : 21.Apr.2011, 06:28:27 p.m. »
@laurentiu tu ai ales sa vorbesti despre o URGENTA .. unde nu se mai pune problema de viteza/bani etc.. eu iti ziceam de 99.99% din timp cand nu ai nicio urgenta

acum esti carcotas ;)

Offline Stropinel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 44
« Răspuns #1117 : 21.Apr.2011, 06:30:29 p.m. »
No, am reusit sa prind putin timp de tastat pe forum. Am un baietel in varsta de 2 saptamani, asa ca stau greu cu timpul si imi cer scuze pentru reactia intarziata.  :dknw:
In primul rand, multumesc pentru explicatii. Intr-adevar, eu nu sunt aplecat spre tehnica, asa ca ma intereseaza mai mult ca subiect de amuzament si comparatie consumul pe care il postez periodic aici. Stiu cum e sa faci 700 km cu un plin, stiu cum e sa intri pe rosu si dupa 450.. Dar, in medie, sunt multumit ca masina sta in parametri. Daca vreodata va fi ceva stricat, nu imi voi da seama de asta dupa consumul de benzina. Sunt prea ... atehnic. Dar ma gandesc ca un anume ceva cat de cat sesizabil se va observa in comportamentul ei.
In al doilea rand, cineva intreba de locurile pe unde circul. Cam jumatate din durata unei zile sunt cu masina prin oras, sunt reporter si ma agit de nevoie. In rest, mai ies prin judet cand trebuie, Mai plec pana la Iasi, Constanta sau Bucuresti.. dar rar.
In al treilea rand..o dau si eu nitel in offtopic: parca s-a umplut Suceava de SX4 si Sedici. La inceput m-am gandit ca e din cauza ca stau eu la volanul uneia si sunt tentat sa le observ pe toate. Dar nu, e plin de Suze. Pe forum nu prea vad, ceea ce inseamna ca e de bine. Daca aveau vreo problema, treceau si pe aici  :fluier:
De ce are veverita coada la spate? Pentru ca in fata sta ea...

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #1118 : 21.Apr.2011, 06:34:43 p.m. »
...unii se simt foarte siguri la viteze de peste 140

Multumesc  :">

Apropo de vitezele alea 90-100km/h. Conteaza foarte mult, pentru consum, si felul in care accelerezi: daca esti finut cu "pedala" vei obtine consumuri bune chiar daca depasesti 100km/h (totusi fara a depasi 120km/h); daca iti place sa accelerezi brusc, franari dese & accelerare chiar daca vei merge cu 100km/h consumul nu va fi cel asteptat.

Parerea mea  :dknw:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1119 : 21.Apr.2011, 06:36:17 p.m. »
Daca aveau vreo problema, treceau si pe aici  :fluier:

Eu sper sa treaca pe aici si daca nu au probleme, sa mai discutam una alta.  :)

In alta ordine de idei, on topic acum, daca circuli destul si prin oras si ai un consum asa mic eu zic...  :clap:

@cristyyy2003
sfaturile alea cu privire la cum se obtine un consum scazut chiar au ceva rezultate, problema e ca cam greu sa te adaptezi (in general vorbind) la ele.   :)
« Ultima Modificare: 21.Apr.2011, 06:39:51 p.m. de rexkrokiDAU »