Autor Subiect: Scartait suspensii  (Citit de 26588 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: Scartait suspensii
« Răspuns #80 : 23.Nov.2011, 10:04:02 a.m. »
si pe mine ma intereseaza.

cele facute cred ca or fi oricum cele mai ieftine, nu are rost sa vedem cat costa la reprezentanta nu?

poliuretanice sunt ok? cauciucul e poliuretan?

Offline BXXENL

« Răspuns #81 : 23.Nov.2011, 10:44:49 a.m. »
Sigur ca are rost sa intrebam, ca sa avem un pret de referinta si sa stim daca renteaza.
  • SX4 1.5
Alex

Offline Laurentiu

« Răspuns #82 : 23.Nov.2011, 04:16:16 p.m. »
...are rost sa intrebam, ca sa avem un pret de referinta ...
Parerea mea este sa vedeti in primul rind de un material elastic, dens si durabil care sa poata lua locul cauciucului.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline BXXENL

« Răspuns #83 : 23.Nov.2011, 10:50:35 p.m. »
"Am nevoie de la voi de o bucsa (daca sunt identice stinga dreapta, daca sunt diferite am nevoie de ambele) ca s-o pot trimite la matritat. Pretul ar fi undeva intre 60 si 90 de lei perechea, in functie de complexitate si, evident, de citi va stringeti. As aprecia la 60 de lei perechea in conditiile in care luati 10 perechi. "

Asta e raspunsul baiatului. Bucsele astea poliuretanice sunt putin mai dure, majoritatea celor care isi modifica masinile sport isi pun bucse dintr'astea. Avantaje sunt stabilitate marita, raspuns mai promt al directiei. Ca dezavantaj transmit mai multe vibratii fiind mai dure. Durata de viata ar trebui sa fie mult mai mare decat a celor din cauciuc.
  • SX4 1.5
Alex

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #84 : 23.Nov.2011, 11:26:41 p.m. »
Avantaje sunt stabilitate marita, raspuns mai promt al directiei.

De ce sunt influentate cele de mai sus de aceste bucse?

Offline BXXENL

« Răspuns #85 : 24.Nov.2011, 09:07:42 a.m. »
Deflexie mai mica probabil. Isi face un pic mai bine treaba piesa, banuiesc ca se apuca mai devreme si mai cu spor sa lucreze. Nu cred ca vor fi diferente imense, dar din moment ce folosinta lor e destul de larg raspandita, m-am gandit ca trebuie sa fie ceva de capul lor.
  • SX4 1.5
Alex

Offline Laurentiu

« Răspuns #86 : 24.Nov.2011, 12:02:33 p.m. »
Avantaje sunt stabilitate marita, raspuns mai promt al directiei. Ca dezavantaj transmit mai multe vibratii fiind mai dure. Durata de viata ar trebui sa fie mult mai mare decat a celor din cauciuc.
Din cite stiu, aceste bucse sint folosite la bara anti-ruliu si au doar rolul de amortizare a oscilatiilor pt marirea comfortului.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline BXXENL

« Răspuns #87 : 24.Nov.2011, 12:45:35 p.m. »
Atunci ce material ar fi ideal sau ce putem face sa scapam de scartzaitul asta?
  • SX4 1.5
Alex

Offline Laurentiu

« Răspuns #88 : 24.Nov.2011, 12:56:47 p.m. »
Atunci ce material ar fi ideal ...?
Un material (tot cauciuc) bun pt asa ceva exista in armata la rolele de la tancuri.
« Ultima Modificare: 24.Nov.2011, 01:00:35 p.m. de Laurentiu »

Offline BXXENL

« Răspuns #89 : 24.Nov.2011, 02:08:44 p.m. »
Nu cred ca are role de tanc baiatul asta. Deci din taramul posibilitatilor, ce alternative putem incerca? OEM (cu riscul sa scartzaie si aste) aftermarket (exista) sau din astea poliuretraince (care or sa transmita mai multe oscilatii). Cu leacuri babesti a rezolvat cineva problema? Unsori, spray-uri, descantece?
  • SX4 1.5
Alex