Autor Subiect: Scartait suspensii  (Citit de 26596 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: Scartait suspensii
« Răspuns #70 : 12.Nov.2010, 06:26:17 a.m. »
da
asa a trecut garantia mea si nu am schimbat bucsele alea scartaietiare,

Oftopic:
asa o sa treaca si la la altii garantia si o sa ramana cu caseta de directie bolnava

Offline Laurentiu

« Răspuns #71 : 12.Nov.2010, 09:44:43 a.m. »
topicurile cred ca ar trebui lasate "libere de concluzii"...Daca topicurile ar fi "concluzionate" userii s-ar limita la a le citi pe acelea, discutiile disparand (si odata cu acestea si ratiunea de a fi a unui forum).
Am spus-o si eu in mai multe rinduri (cu alte cuvinte bineinteles) dar nu am fost inteles si tratat ca fiind off topic. Este inevitabil ca intr-o discutie de ordin tehnic si cu un anumit subiect, sa nu se ajunga la divagari mai ales cind se merge pe principiul de N(e)V(e) (presupuneri). Orice defect, poate avea mai multe cauze presupuse si numai unul singur dupa o prealabila demontare si vizualizare.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Laurentiu

« Răspuns #72 : 30.Nov.2010, 12:26:45 p.m. »
Locuri unde pot aparea scirtiituri la trecerea peste denivelari:
- intre bucsa de cauciuc si colier
- intre bara stabilizatoare si bucsa de cauciuc.

Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #73 : 08.Ian.2011, 12:33:07 p.m. »
Bucșe de calitate bună unde pot găsi ?
Ale mele au fost schimbate (chipurile !) pe garanție cu mai puțin de un an în urmă iar la trecerea peste denivelări face un zgomot de se uită lumea ca după Pobeda sau cava ... :-O
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #74 : 09.Ian.2011, 10:06:45 p.m. »
Mi-a venit o idee, idee pe care am aplicat-o in situatii asemanatoare (dar nu la masina). Banda de teflon (aia de instalatii, care de fapt e mult mai ineficienta decat caltii) face miracole cand e vorba de lagare nemetalice. Se poate infasura bara de torsiune, in zona bucsilor, cu cateva straturi de banda, la fel si bucsile, dupa ce se pun pe bara. Si mie imi scartaie, dar este inca in garantie, sper sa rezolv la urmatoarea revizie. Si le voi cere sa faca treaba cu teflonul. Ar mai fi o solutie cu pulbere de grafit, dar se lasa cu mizerie multa.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline Laurentiu

« Răspuns #75 : 09.Ian.2011, 10:53:03 p.m. »
Mi-a venit o idee, idee pe care am aplicat-o in situatii asemanatoare (dar nu la masina). Banda de teflon ... Se poate infasura bara de torsiune, in zona bucsilor...
Nu cred ca e o idee buna. Banda de teflon va face ca bucsa de cauciuc sa alunece in lateral. Cel mai bine ar fi daca s-ar ingrosa "carnea" bucsei si apoi strinsa bine in colier astfel incit, in ambele parti sa faca doua "gulere".

Offline macmat

« Răspuns #76 : 22.Nov.2011, 09:11:19 p.m. »
Cred ca e cazul sa reinviem topicul ca  a venit iarna.......   CEEEE ??? Nunai la mine se aude din nou????? :notlst:

Offline BXXENL

« Răspuns #77 : 22.Nov.2011, 09:27:49 p.m. »
Oare niste bucsi poliuretanice ar fi bune? Si mie imi scartaie la greu...si e pacat ca altfel masina nu are nici un greiere, si cand iau cate un damb de viteza mi se rupe sufletul cand o aud. Stiu pe cineva care face, dar ar trebui sa existe mai multi doritori, sa ii dam niste bucse, sa faca matrita si sa treaca la productie.
  • SX4 1.5
Alex

Offline macmat

« Răspuns #78 : 22.Nov.2011, 09:42:39 p.m. »
Cred ca multi "scirtiitori" ar fi interesati.Merita analizata varianta..... :-?

Offline BXXENL

« Răspuns #79 : 22.Nov.2011, 09:46:06 p.m. »
I-am dat un mesaj cu problema noastra si linkul pt threadul asta, sa vedem cat ne costa 10 seturi sau cate seturi ar fi in comanda minima.
  • SX4 1.5
Alex