Autor Subiect: Scartait suspensii  (Citit de 26593 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline LeonardSZK

Re: Scartait suspensii
« Răspuns #60 : 14.Apr.2010, 01:43:11 p.m. »
Intra in garantie. Pentru operatiile care intra in garantie nu se plateste manopera sau altceva.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline miocrl

« Răspuns #61 : 14.Apr.2010, 01:55:15 p.m. »
mersi
o sa merg pe capul lor :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #62 : 16.Apr.2010, 05:42:45 p.m. »
Si eu am constat ca scartie si acum, la caldura. :-S E drept, mai rar si mai silentios, dar totusi! Sa faca asa si la 11-12 grade... Belea!
Daca nu le schim primavara asta, in toamna (sau cand o fi iar frig) sigur ma duc. :-t
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #63 : 16.Apr.2010, 07:36:53 p.m. »
scartaietaorea mea nu vrea sa se ma opreasca din scartait la bumpere :(
ca si o concluzie ii rog pe cei care au schimbat scartaietoarea sa ne spuna  daca intra in garantie sau nu, si daca pentru schimbare trebuie platit ceva(manopera) sau ba.
mersi.

Vai ce uituc esti, se vede ca incepi sa imbatranesti.  :)

Nu ti-am spus eu la intalnirea din Timisoara ca eu le-am schimbat la a mea acum cateva saptamani pe garantie fara nici un cost? 

Offline miocrl

« Răspuns #64 : 16.Apr.2010, 09:41:56 p.m. »
nu am uitat
dar mai era aici pe forum cineva care a zis ca se schimba piesa pe garantie, dar manopera o platesc eu..
de aia am vrut o confirmare scrisa  :-?

Offline Laurentiu

« Răspuns #65 : 16.Apr.2010, 09:45:50 p.m. »
... se schimba piesa pe garantie, dar manopera o platesc eu..
Garantia inseamna piesa si manopera gratis.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline miocrl

« Răspuns #66 : 16.Apr.2010, 10:19:39 p.m. »
probabil de aici am ramas eu cu ideea asta.

Adevarat...dar pentru cateva zeci de lei castiga foarte, foarte mult la capitolul imagine.

rog moderatorii sa puna sus ca si pool inchis( ca de exemplu aici) o concluzie la acest topic:

scartaiala aparuta la trecerea peste bumpere se rezolva pe garantie prin schimbarea bucselor de bara stabilizatoare? parca asa am citit pe topic... dar nu sunt sigur

Offline Laurentiu

« Răspuns #67 : 17.Apr.2010, 09:40:43 a.m. »
scartaiala aparuta la trecerea peste bumpere se rezolva pe garantie prin schimbarea bucselor de bara stabilizatoare? parca asa am citit pe topic... dar nu sunt sigur
Si daca masina este iesita din garantie ? :)
In plus, mai exista si alte bucse amortizoare de zgomot ce pot provoca o scirtiiala.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline miocrl

« Răspuns #68 : 23.Apr.2010, 12:26:00 p.m. »
in timp ce se descopera se vor putea adauga si alte bucse.. momentan doar pe astea le stim

deci...
rog moderatorii ...............................

Offline hugbear

« Răspuns #69 : 24.Apr.2010, 12:37:09 a.m. »
rog moderatorii sa puna sus ca si poll inchis( ca de exemplu aici) o concluzie la acest topic:
Nu cred ca e o concluzie general-valabila (de fapt nici tu nu esti prea sigur :)). In general, topicurile cred ca ar trebui lasate "libere de concluzii", sa si le traga fiecare singur. Daca topicurile ar fi "concluzionate" userii s-ar limita la a le citi pe acelea, discutiile disparand (si odata cu acestea si ratiunea de a fi a unui forum).
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon