Autor Subiect: Scartait suspensii  (Citit de 28561 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8036
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Scartait suspensii
« Răspuns #50 : 18.Ian.2010, 08:03:40 p.m. »
Aproape toti cei din Bucuresti fug la service-urile din tara si tu... :D
Go Terios!!!:)

Offline body

« Răspuns #51 : 19.Ian.2010, 08:27:26 a.m. »
Serviceul pt suze de la Ploiesti nu e propriu marcii , ci e asigurat de Poliserv ( asigura service la Dacia , Renault , Nissan si Daewoo ) . Sunt la inceput si nu se pricep deloc la suze , am fost la ei pt intins cureaua si nu prea " se miscau cu talent " !
Cei de la Autonet mi-au facut o impresie buna cand am fost la revizie .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8036
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #52 : 19.Ian.2010, 09:22:00 a.m. »
..Mai sunt si exceptii!
Go Terios!!!:)

Offline Mozart

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #53 : 04.Feb.2010, 11:53:49 a.m. »
Suzeta mea nu a scartait anu trecut in iarna, dar anu asta a inceput si ea sa se planga. Probabil pentru ca iarna a fost mai rece decat cea dinainte. Are 55.000 de acu si face asa numai sub - 10 grade, cred. Apropo, cat costa bucsele alea de la PowerFlex?

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #54 : 04.Feb.2010, 02:09:15 p.m. »
Ideea e ca scartaie doar daca treci peste bumpere sau alte "obstacole". La mine scartaie cum e un pic mai rece, gen de la 3*C in jos. Cand e frig tare, se aude mai... bine. :-j
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline tom71

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • SX4 1.6 GS
« Răspuns #55 : 12.Mar.2010, 01:30:06 p.m. »
Si la mine scartaie suspensia pe fata, dar numai la bumpere sau la alte denivelari unde are suspensia cursa mai lunga , pe drum normal nu se aude nimic. Mi se pare clar zgomot de cauciuc, nu metalic, si intr-adevar numai cand e frig, in jur de zero grade. Acu imi amintesc ca si anul trecut facea asa, dar o sa intreb la service Trakia la Sibiu daca se poate face ceva. Asta ar fi prima problema care o am pana acum, din noiembrie 2007. Cunosc pe cineva care a avut un Mercedes C si ii scartaia suspensia tot timpul iarna, il cunosteam doar dupa scartaiala, fara sa vad masina, zicea ca i-a intrat ceva nisip pe la articulatii.

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
« Răspuns #56 : 14.Mar.2010, 05:55:18 p.m. »
Sa fie al naibii de scartait, parca mi sa intiparit pe creier. 90% sunt sigur ca de vina sunt bucsile de la bara stabilizatoare, acelea aproape de mijlocul barei. De ce? Pt ca atunci cand treci peste bumpere, ambele roti urca si coboara in acelasi timp, bara nu torsioneaza, in schimb se "invarte" in lagarele de cauciuc. De acolo este si scartaitul. Am incercat sa ung lagarele cu un spray special pt bucsi de cauciuc, insa locul este inaccesibil. Le-am zis celor de la Poliserv de treaba asta, dar sunt atat de incapabili oamenii aia.... o sa revin in curand cu o "povestioara" despre mai multe, cu cei de la Poliserv, la sectiunea "Service". Momentan am niste mari draci pe ei, si ma jur ca nu mai calc in veci pe la ei. Daca vreti sa va faceti praf masinile, duceti-le la ei.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline body

« Răspuns #57 : 14.Mar.2010, 06:43:04 p.m. »
Io ti-am scris mai sus de Poliserv ca-s varza . Eu am avut niste meciuri cu ei cand avea nevasta-mea matiz .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline tom71

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • SX4 1.6 GS
« Răspuns #58 : 21.Mar.2010, 04:21:44 p.m. »
Gataaa, a venit caldura, nu mai scartaie, verificat azi la 18 grade pe speed bump, n-am mai ajuns la service  :prty:

Offline miocrl

« Răspuns #59 : 14.Apr.2010, 11:59:43 a.m. »
scartaietaorea mea nu vrea sa se ma opreasca din scartait la bumpere :(

ca si o concluzie ii rog pe cei care au schimbat scartaietoarea sa ne spuna  daca intra in garantie sau nu, si daca pentru schimbare trebuie platit ceva(manopera) sau ba.

mersi.