1. Cred ca scartaitul meu la suspensii, care se aude numai pe spate stanga si doar cand cobor din masina si se ridica de fund, e arcul. Am dreptate sau e amortizorul? Please, advise me!!!
2. Consumul la mine e 6,6 mediu in oras si afara dupa ce am mers 3500 de km prin Ungaria, Slovacia si Austria (din care vreo 1200 in Romania - Bucuresti-Oradea, Arad-Bucuresti). Suzeta nu consuma mult decat daca o fortezi pe 4x4. La mine a scazut de la 6,9 cat aveam in Bucuresti si imprejurimi la 6,6 pe autostrazi bune ca cele de afara. Exceptie fac ceri 20 de km de la intrarea in Viena unde parca ai rotile patrate, e un beton de mama focului, mai rau nu se poate. Noroc ca nu are si gropi. Dar daca mergi peste 100 la ora simti la un moment dat ca iti vine sa vershi. Suzeta mea are 44.000 km si e din 2007, motor de 1,5, tractiune fata. Suspensiile sunt cam dure cu 2 pasageri, dar la 4 pasageri se aseaza excelent.
3. Cine ma invata cvum sa completez profilul si nr.de inmatriculare pe site? Nu prea vad cum sa le introduc.