Autor Subiect: Scartait suspensii  (Citit de 26585 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Scartait suspensii
« Răspuns #30 : 28.Feb.2009, 09:31:41 p.m. »
Am facut deja 150km..si nici un semn de ... Eu sper sa fie oki.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #31 : 05.Mar.2009, 12:24:08 p.m. »
Poti sa imi spui si mie ce au schimbat cei de la service? ca sa merg si eu cu lectia invatata la service sa stiu ce explic.
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #32 : 05.Mar.2009, 12:26:27 p.m. »
Bucsele de la bara stabilizatoare.
  • #romaniaelectrica

Offline Mozart

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #33 : 22.Iul.2009, 02:50:02 p.m. »
1. Cred ca scartaitul meu la suspensii, care se aude numai pe spate stanga si doar cand cobor din masina si se ridica de fund, e arcul. Am dreptate sau e amortizorul? Please, advise me!!!

2. Consumul la mine e 6,6 mediu in oras si afara dupa ce am mers 3500 de km prin Ungaria, Slovacia si Austria (din care vreo 1200 in Romania - Bucuresti-Oradea, Arad-Bucuresti). Suzeta nu consuma mult decat daca o fortezi pe 4x4. La mine a scazut de la 6,9 cat aveam in Bucuresti si imprejurimi la 6,6 pe autostrazi bune ca cele de afara. Exceptie fac ceri 20 de km de la intrarea in Viena unde parca ai rotile patrate, e un beton de mama focului, mai rau nu se poate. Noroc ca nu are si gropi. Dar daca mergi peste 100 la ora simti la un moment dat ca iti vine sa vershi. Suzeta mea are 44.000 km si e din 2007, motor de 1,5, tractiune fata. Suspensiile sunt cam dure cu 2 pasageri, dar la 4 pasageri se aseaza excelent.

3. Cine ma invata cvum sa completez profilul si nr.de inmatriculare pe site? Nu prea vad cum sa le introduc.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #34 : 28.Iul.2009, 12:19:02 p.m. »
Scartaitul de care se vorbea pe topicul asta a aparut numai pe perioada rece, cand gradele erau cu minus. De cand s-a facut cald, eu nu l-am mai auzit.
Topic despre consum gasesti aici.
Cat despre profil, click pe "Profile" pe bara de mai sus, si ai acolo in meniul din stanga "Forum Profile Information" unde poti completa diverse campuri cu datele tale.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline emanu900

• Full Member
  • Mesaje postate: 189
« Răspuns #35 : 12.Aug.2009, 04:00:51 a.m. »
Postez aici pentru a nu mai deschide alt topic legat de amortizoare.
Acum 2 saptamani, comparand sx4 meu (1.5) cu al unui amic (care are doar 2 luni 1.6 2x4) omul constata ca a lui e nitel mai inalta decat a mea pe fata. Confirm, dar am zis ca poate e de la uzura normala.
Bon, eu am 23.000 (masina nu a fost dusa pe drumuri proaste execeptand "soselele" patriei noastre) si a lui in jur de 4000.
Din ce am mai auzit pe forumuri, unii au schimbat pe garantie amortizoarele de pe fata. S-a observat vreun comportament mai "elastic" al masinii sau bot prea inclinat pe partea din fata?
Si inca un aspect. Masina are garantie din bara in bara (cel putin asa mi-au spus cand am cumparat-o) asta include si amortizoarele?  :dknw:

Multumesc,

SX4 1.5 SE

Offline asterisc

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 58
« Răspuns #36 : 12.Aug.2009, 09:30:13 a.m. »
In mod normal amortizoarele sunt consumabile. La fel precum becurile.

In cazul tau, daca totusi e de la amortizoare, inclin sa cred ca este un defect de fabricatie. Este mult prematur sa se duca la km astia.

Eu am un 206 si am schimbat amortizoarele spate la 54.000km, dar pentru ca am mers pe drumuri extrem de proaste, cateodata cu viteza, si masina nu este gandita pentru offroad (sa dureze), ci pentru oras/comfort.
Reality is for those who cannot face Science Fiction!

Offline miocrl

« Răspuns #37 : 13.Aug.2009, 05:12:56 p.m. »
Postez aici pentru a nu mai deschide alt topic legat de amortizoare.
si eu la fel

si masina nu este gandita pentru offroad (sa dureze), ci pentru oras/comfort.

1. ma intreb daca intre sx4 de oras ca al meu si sx4 4x4 e vre-o diferenta  legata de suspensii?
2. de unde vine diferenta asta de 2 cm sau cat e intre cele de oras si cele cu 4x4?

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #38 : 17.Dec.2009, 10:05:46 p.m. »
- Imi este  rusine cand trec peste limitatoare! :"> dar nici la service nu am timp sa merg !

Sa nu iti mai fie...du-te si schimbale si se rezolva problema! Eu asa am facut...ieri!

Pe deplin multumit!

Pana saptamana asta.....cand mi-au aratat ca ele sunt acolo...traiesc  X-( Sunt curios daca la Autonet voi gasi aceeasi intelegere gasita la B&S.
  • #romaniaelectrica

Offline adir

« Răspuns #39 : 18.Dec.2009, 11:21:39 a.m. »
Well, scartaie si la mine cand trec peste limitatoare, de cand s-a facut frig. Dar nu ma deranjeaza. E evident ca-s bucsele, dupa cum suna.
  • SX4