Autor Subiect: Janta aliaj de 6JX16" si anvelopa Continental 2 de 205/60 R16 - echipare SX4  (Citit de 6353 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline suzukica

Doresc sa achizitionez o roata (Janta aliaj 6JX16" si anvelopa Continental 205/60 R16) asa cum au fost echipate SUZUKIurile SX4 pana in 2009, cine are idee unde pot procura 1, multumesc anticipat!
« Ultima Modificare: 30.Mar.2011, 07:26:36 p.m. de suzukica »

Offline fireburn

La dezmembrari auto sau la dealeri(mai putin probabil)- janta sau janta+caiciuc.
Cauciuc poti lua de oriunde.

Offline Daniel42

Jantele de aliaj pe 16 modelul vechi cum zice suzukica , nu se mai gasesc decit la dezmembrari ca sa le cumperi ? Noi nu se mai pot cumpara ?  :-?
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline LeonardSZK

Se gasesc si noi, la reprezentante. Dar costa 800-900 lei... bucata...
Codul este 43210-79J51-ZFV.
« Ultima Modificare: 02.Apr.2011, 11:18:59 p.m. de LeonardSZK »
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline suzukica

noul model de SX4 a venit pe piata cu o noua janta. Modelul vechi, il poti gasi la 209 euro fara TVA, mie imi pare ca scump. De aceea poate stie cineva sau a vazut din intamplare undeva, eventual si cu anvelopa la un pret mai rezonabil, posibil la dezmembrari, poate spune unde?
« Ultima Modificare: 03.Apr.2011, 06:27:13 p.m. de suzukica »

Offline bogogica

0761616159 este numarul de telefon de la un parc de dezmembrari unde am dar eu la un moment dat o epava. Stiu ca au cateva sute de epave acolo. Cu putin noroc pentru tine poate au si ceva SX4 pe acolo.

Toate cele bune.

Offline suzukica

:good: crezi ca au si asa ceva? am sa incerc, apropo, unde e locatia? mersi !  :good:
« Ultima Modificare: 04.Apr.2011, 06:58:11 p.m. de suzukica »

Offline bogogica

Parcul auto de care vorbeam mai sus este in Belciugatele (Din Pantelimon mai sus aproximativ 15-20 de kilometri), dar stiu sigur ca fac livrari oriunde in tara. Pleaca masinile de Fan curier de la ei de parca ar fi garnituri de tren.
Avand in vedere sutele de masini avariate ce le-am vazut la ei in perimetru sunt sanse destul de mari sa aiba. Din cate am observat au o baza de date cu toate piesele disponibile si 2 fete ce raspund la telefoane si ofera informatii. Au chiar si un site, dar din pacate nu ii stiu adresa. Poti sa cauti daca vrei pe google (dezmembrari belciugatele....etc)

Offline suzukica

mersi, am sa incerc si acolo, mai astept si alte sugestii!

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
am dat un anunt la vecinii unguri sper sa apara ceva.http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/sx4_alu