0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Dac-or fi la fel ca alea de si le-a luat un prieten, la fixarea suportilor cu suruburi "T" introdusi pe sina... nu rezista. S-a trezit la un moment dat, la o inspectie vizuala, cu fisuri in bare. Si de obicei, biclele cu care mergem noi in ture, se invart pe la 12, hai maxim 13kg, iar masina-i Logan, adica are ceva suspensie. Asa ca si-a facut o cruce mare in minte, a multumit divinitatii ca n-au cazut biclele, si cred ca urmeaza sa-si ia ceva "mai putin ieftin".La fixari cu bride probabil ca-s ok.Zgomot? Da, berechet pe Logan, in jur de 40-60 la ora. Da' e starea de spirit buna cand iesim la tura si nu ne deranjeaza deloc. Cand merge nevasta-sa zilnic la munca cu masina creca-i problema.
Si vreun posesor de bare luate de la Lidl, care sa ne dea o parere concreta ?
Sa le folosesti cat mai mult!Eu am ezitat (de fapt, evitat) sa dau atat de mult si am luat ceva din Lidl. Fac zgomot, de la 60 km/h (un fluierat usor si placut), care peste 100 km/h se transforma in vuiet clasic....Inca un motiv sa circul mai incet...
Cele de la LIDL sunt bare transversale universale (modelul Brio, parca) pentru modele care au bare longitudinale.