Autor Subiect: Bare transversale Swift  (Citit de 24855 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Muttley

Re: Bare transversale Swift
« Răspuns #20 : 10.Feb.2014, 05:26:11 p.m. »
Dac-or fi la fel ca alea de si le-a luat un prieten, la fixarea suportilor cu suruburi "T" introdusi pe sina... nu rezista. S-a trezit la un moment dat, la o inspectie vizuala, cu fisuri in bare. Si de obicei, biclele cu care mergem noi in ture, se invart pe la 12, hai maxim 13kg, iar masina-i Logan, adica are ceva suspensie. Asa ca si-a facut o cruce mare in minte, a multumit divinitatii ca n-au cazut biclele, si cred ca urmeaza sa-si ia ceva "mai putin ieftin".
La fixari cu bride probabil ca-s ok.
Zgomot? Da, berechet pe Logan, in jur de 40-60 la ora. Da' e starea de spirit buna cand iesim la tura si nu ne deranjeaza deloc. Cand merge nevasta-sa zilnic la munca cu masina creca-i problema.
  • Dacia 1310, Impreza WRX, Ignis Sport

Offline shpeedy

« Răspuns #21 : 10.Feb.2014, 05:41:11 p.m. »
Dac-or fi la fel ca alea de si le-a luat un prieten, la fixarea suportilor cu suruburi "T" introdusi pe sina... nu rezista. S-a trezit la un moment dat, la o inspectie vizuala, cu fisuri in bare. Si de obicei, biclele cu care mergem noi in ture, se invart pe la 12, hai maxim 13kg, iar masina-i Logan, adica are ceva suspensie. Asa ca si-a facut o cruce mare in minte, a multumit divinitatii ca n-au cazut biclele, si cred ca urmeaza sa-si ia ceva "mai putin ieftin".
La fixari cu bride probabil ca-s ok.
Zgomot? Da, berechet pe Logan, in jur de 40-60 la ora. Da' e starea de spirit buna cand iesim la tura si nu ne deranjeaza deloc. Cand merge nevasta-sa zilnic la munca cu masina creca-i problema.

Cele de la LIDL sunt bare transversale universale (modelul Brio, parca) pentru modele care au bare longitudinale.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline cristidav

« Răspuns #22 : 10.Feb.2014, 06:05:52 p.m. »
Si vreun posesor de bare luate de la Lidl, care sa ne dea o parere concreta ?  :good:
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline shpeedy

« Răspuns #23 : 10.Feb.2014, 06:21:08 p.m. »
Si vreun posesor de bare luate de la Lidl, care sa ne dea o parere concreta ?  :good:

Cele de jos ale colegului @NicNic nu sunt bune ?!  :-/

Sa le folosesti cat mai mult!
Eu am ezitat (de fapt, evitat) sa dau atat de mult si am luat ceva din Lidl. Fac zgomot, de la 60 km/h (un fluierat usor si placut), care peste 100 km/h se transforma in vuiet clasic....

Inca un motiv sa circul mai incet... ;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline cristidav

« Răspuns #24 : 10.Feb.2014, 06:46:38 p.m. »
N-am fost pe faza... mersi de heads-up :)

Offline hugbear

« Răspuns #25 : 10.Feb.2014, 07:06:36 p.m. »
Cu cele de la Lidl am facut un drum de 2x20km cu un calorifer dublu de 160cm (din otel, nu din fonta!) ancorat cu simt de raspundere. 90-110km/h, nici o emotie. Zgomote n-am remarcat, ca fluiera caloriferul ca locomotiva :).
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cristidav

« Răspuns #26 : 10.Feb.2014, 07:16:10 p.m. »
Seems fine for me  :good:

Offline NicNic

« Răspuns #27 : 10.Feb.2014, 07:18:35 p.m. »
Parerea mea despre barele de la Lidl o stiti deja: fac zgomot, functie de viteza: deci pot fi folosite ca vitezometru.

Despre cat rezista...., greu de spus. Nu le-am incarcat niciodata! Doar dupa montare, si uneori cand n-am ce face, ma apuc sa trag de ele. Imi inspira incredere, cred ca as putea trage si masina daca o remorchez de barele astea.

Iar despre zgomotul lor: am mai bine de 8 luni de cand le am pe masina, nu le folosesc decat ca design si n-am de gand sa le dau jos!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Muttley

« Răspuns #28 : 10.Feb.2014, 07:30:13 p.m. »
Cele de la LIDL sunt bare transversale universale (modelul Brio, parca) pentru modele care au bare longitudinale.
Te referi la faptul ca Loganul n-are longitudinale. Bravo, esti atent ;)
Doar ca amicu' a schimbat DOAR barele unor "bare" de Logan patrate. Adica au ramas capetele :)
  • Dacia 1310, Impreza WRX, Ignis Sport

Offline cristidav

« Răspuns #29 : 10.Feb.2014, 07:32:23 p.m. »
Tragi de ele si iti inspira incredere, crezi ca pot remorca masina de ele, de fluierat evident ca fluiera, pret acceptabil... pana una alta le folosesc sa car biciclete, nu prci sau containere de otel :) Astept sa apara in oferta Lidl cu maaaaaaaaaaare interes :D Mersi de pareri !