Autor Subiect: Stergatoare SX4  (Citit de 77358 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Stergatoare SX4
« Răspuns #90 : 19.Apr.2011, 03:21:33 p.m. »
.. pt. 50 de lei schimbi stergatorul si .. atat.
Cam scump. Mai lesne schimbi doar lama de cauciuc.  ;) Dintr-o lama mai lunga iti faci un stergaret pe spate si unul pe fata.  :)
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #91 : 19.Apr.2011, 03:27:32 p.m. »
@ASZ
Ma gandeam ca poate cu tot cu brat ca e mai usor de schimbat. Eu m-am uitat asa pe la el si nu mi-am dat seama cum se scoate stergatorul de pe brat.   :">

@Laurentiu
Am schimbat la al meu lamela de cauciuc dar nu am mai nimerit bine lamela aia de fier din interior si nu prea sterge bine pe la extremitati.

Offline Laurentiu

« Răspuns #92 : 19.Apr.2011, 03:40:59 p.m. »
@Laurentiu
Am schimbat la al meu lamela de cauciuc dar nu am mai nimerit bine lamela aia de fier din interior ...
Daca te referi la cele doua lamele de pe extremitati, acelea sint lamele otelite si joaca rol de "arcuri" (preseaza lamela de cauciuc spre exterior ca sa stea cauciucul lipit de geam) si au o singura pozitie de montare - cu curbura spre geam               geam ==> |   ( <==lamela elastica
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #93 : 19.Apr.2011, 04:04:08 p.m. »
La lamela aia otelita ma refer. Problema e ca lamela de cauciuc  originala a stergatorului era prevazuta cu doua canale pe margini pentru acele doua lamele otelite. Lamela asta noua de cauciuc nu are doua canale pe margini ci are un singur canal, mai lat, cam cat latimea celor doua lamele, prin mijlocul ei. Daca pun o singura lamela otelita nu sta bine, daca le pun pe ambele nu raman una langa cealalta si se incaleca si atunci nu mai apasa cum trebuie pe luneta si nu sterge bine la extremitati.  Trebuie sa mai bibilesc putin la el.

Sper ca se intelege ceva din ce am spus mai sus.  :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #94 : 19.Apr.2011, 04:36:28 p.m. »
Problema e ca lamela de cauciuc  originala a stergatorului era prevazuta cu doua canale pe margini pentru acele doua lamele otelite. Lamela asta noua de cauciuc ...are un singur canal, mai lat... prin mijlocul ei.
Am inteles despre ce e vorba. Se gasesc lame de cauciuc cu doua canale pe exterior. De ce te complici cu altceva la care trebuie sa adaptezi ???

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #95 : 19.Apr.2011, 04:46:09 p.m. »
Pai nu aveam intentia sa ma complic, dar nu m-am gandit ca sunt mai multe modele de lamele.  :)

Offline fireburn

« Răspuns #96 : 19.Apr.2011, 04:51:07 p.m. »
Am inteles despre ce e vorba. Se gasesc lame de cauciuc cu doua canale pe exterior. De ce te complici cu altceva la care trebuie sa adaptezi ???

Nu trebuie adaptat nimic.
Eu am pus lamele din alea despre care vorbeste Rexkrokidau.
Stau bine pe geam si sterg bine (fara lamelele alea de otel).
Singura problema pe care o am la stergatorul mic fata, la cursa dus, e ca scartaie.
Ma gandeam ca se va roda si nu va mai scartai dar la cat am dat pe ele, cred ca o sa pun o lama ca pe spate.
Lamele la cele de pe fata sunt identice, la cel de pe spate lama e diferita in sensul ca e mai firava si e unsa cu ceva.

Offline Laurentiu

« Răspuns #97 : 19.Apr.2011, 05:36:33 p.m. »
Singura problema pe care o am la stergatorul mic fata, la cursa dus, e ca scartaie.
Ata este din cauza ca partea care sterge, nu se aseaza ca lumea pe geam; cred ca e prea rigida.

Offline Silfax

« Răspuns #98 : 19.Apr.2011, 06:10:52 p.m. »
Am cautat zilele trecute postarea in care era prezentat codul de produs al stergatorului de luneta de la  Subaru forester parca, dar nu a fost chip sa mai gasesc postarea... mai stie cineva pe unde era ca eu unul am serciuit degeaba. Multumiri anticipate!
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline adrian_r5

« Răspuns #99 : 19.Apr.2011, 08:03:50 p.m. »
@Silfax  ... incearca aici    ;)

L.e. - sint si poze  :clap: :clap: :clap:
« Ultima Modificare: 19.Apr.2011, 08:05:33 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: