Autor Subiect: Inlocuire parbriz  (Citit de 2995 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bluecat

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Inlocuire parbriz
« : 20.Mar.2011, 11:56:13 a.m. »
Salutare, am o problema care trebuie rezolvata urgent.
Mi s-a spart parbrizul de la o caramida ce a cazut de pe casa si s-a spart asa rau incat nu mai pot merge cu masina( o sa revin cu poze).
Am sunat la mai multe firme de parbrize si am gasit la www.falconsauto.ro care vine acasa sa mi-l monteze doar ca imi cer constatare de la politie, eu spunand ca parbrizul este spart rau.
Stie cineva cum se procedeaza in cazul asta, pentru ca eu nu pot merge cu masina la politie si nici nu cred ca e cazul pentru o caramida cazuta?

Offline Laurentiu

Re: Inlocuire parbriz
« Răspuns #1 : 20.Mar.2011, 01:02:55 p.m. »
Am sunat la mai multe firme de parbrize si am gasit la www.falconsauto.ro care vine acasa sa mi-l monteze doar ca imi cer constatare de la politie, eu spunand ca parbrizul este spart rau.
Pt orice daune la masina, aceasta nu se poate repara decit cu dovada de reparatie de la politie sau asigurari.

www.falconsauto.ro vor numai constatare de la politie sau se poate si de la asiguratorul tau ?

Da un telefon unde ai asigurarea pe masina si intreaba daca iti pot da ei o adeverinta de reparatie in cazul asta.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 20.Mar.2011, 01:47:11 p.m. »
Poti gasi mai multe despre parbriz Suzuki SX4 si aici.

Problema ta este una legislativa ...si are legatura cu asigurarile? Daca da, locul topicului este aici  :good:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline bluecat

• Newbie
  • *
« Răspuns #3 : 21.Mar.2011, 02:32:36 p.m. »
Am reusit sa ajung pana la urma cu masina si mi s-a facut constatarea necesara la asigurator.
Astept sa mi se monteze geamul.
Multumesc mult pentru raspunsuri !

Offline ASZ

« Răspuns #4 : 11.Mai.2011, 02:09:04 p.m. »
Ca sa nu mai deschid alt topic, voi continua aici, pt. ca e legat de inlocuirea parbrizului.
Urmeaza sa inlocuiesc din nou parbrizul (pe CASCO) si am observat la precedenta inlocuire ca oornamentul de plastic din partea de jos a parbrizului (cel care tine oarecum parbrizul) este in valuri pe parbriz, iar de la service (fostul Gimarom) mi-*au zis ca nu se poate remonta ca in fabrica, iar cei de la CASCO au zis ca este un reper dat ca demontabnil si montabil, deci nu-l pot inlocui.
La cei care ati inlocuit parbrizul original, cum arata acel ornament remontat ?

Offline bluecat

• Newbie
  • *
« Răspuns #5 : 27.Aug.2011, 10:25:38 p.m. »
Am schimbat pana la urma parbrizul la Vectorglass la un pret bun, tot cu montaj la domiciliu: Parbrize