Autor Subiect: Zgomot urat....  (Citit de 13324 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BigAir

Re: Zgomot urat....
« Răspuns #60 : 08.Apr.2011, 10:03:56 a.m. »
se schimba in garantie bucsile de la bara stabilizatoare? Si eu am aceeasi problema, cei de la sibiu au spus ca nu acopera garantia.
  • Skoda Octavia 3 combi

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #61 : 08.Apr.2011, 10:30:48 a.m. »
Acopera sau nu, dupa cum bate vantul :D Am eu impresia.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline mariusv_iser

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #62 : 08.Apr.2011, 10:34:32 a.m. »
se schimba in garantie bucsile de la bara stabilizatoare? Si eu am aceeasi problema, cei de la sibiu au spus ca nu acopera garantia.

Sigur ca se schimba pe garantie, eu le-am schimbat de doua ori (B&S si Autonet). Ei pot refuza sa le faca pe ganatie doar daca constata utilizarea necorespunzatoare a vehicolului (off road etc)...nu cred ca e cazul (toate service-urile stiu problema bucselor la bara stabilizatoare si de la caseta de directie), asa ca insista un pic la ei sau mergi in alta parte si devii clientul altui service care-ti rezolva problemele.
Beyond the limits

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
« Răspuns #63 : 08.Apr.2011, 05:07:35 p.m. »
..."insista un pic"... nu! te duci calare pe ei, ii faci ca pe o albie de porci, trimiti un mail la Suzuki Romania si vei vedea ce repede se rezolva. Cand si-au facut autorizare pentru service Suzuki, nu stiau ca au si niste obligatii, niste standarde de calitate? Si nu ei hotarasc ce se schimba pe garantie si ce nu, ca nu sunt in curtea ma-sii.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline Laurentiu

« Răspuns #64 : 08.Apr.2011, 08:52:18 p.m. »
Zonele unde pot sa apara batai la bara stabilizatoare:

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline edy70

« Răspuns #65 : 30.Oct.2012, 02:30:08 p.m. »
De aproximativ o luna se aude la Zambi o bataie la roata stanga-fata, in mers si la viraj dreapta, drum cu denivelari. Aseara mi-am facut timp si am ajuns la un service. Verificat bucsaraie, pivot, etc. Nimic. Efectuat test de drum, concluzia amortizor stanga terminat. Efectuat test amortizoare fata, dreapta 88, stanga 63.
Voi ce spuneti ?
Multumesc.
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
« Răspuns #66 : 30.Oct.2012, 03:10:03 p.m. »
De la bieleta antiruliu cumva? :notlst:

Offline LTD

« Răspuns #67 : 19.Nov.2012, 12:31:13 p.m. »
Efectuat test amortizoare fata, dreapta 88, stanga 63.

azi am aflat ca procentual diferenta stinga / dreapta nu trebuie sa fie mai mare de 20%
la tine e cu mult mai mare... :(
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline shogunu65

« Răspuns #68 : 17.Iul.2013, 02:16:23 p.m. »
salut!

am prima revizie de facut, m am programat la Marshall Valcea. Am urmatoarea rugaminte .... cum credeti ca pot sa i conving sa mi schimbe pe garantie bucsele de la bara stabilizatoare? am zgomotul ala de care scrieti voi aici, respectiv cand trec peste denivelari se aude un fel de cauciuc care se freaca aiurea, ca si cum ceva din ansamblul suspensiei functioneaza aiurea.

In afara de a plimba mecanicul cu masina si a l pune sa asculte .... ce pot sa fac. Am vazut ca teoretic se verifica suspensiile dar nu stiu in ce consta verificarea. Daca e numai vizuala, cu masina pe rampa nu am facut nimic.

Pot sa le cer sa scrie in ceva PV de constatare ca se aude un zgomot, dar nu e acoperita de garantie reparatia?

daca aveti alte idei sau ati procedat altfel va rog sa mi spuneti  :dknw:

Offline shogunu65

« Răspuns #69 : 19.Iul.2013, 12:43:32 p.m. »
nimeni? nicio parere?   :dknw: