Autor Subiect: Zgomot urat....  (Citit de 13326 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Zgomot urat....
« Răspuns #50 : 05.Apr.2011, 09:10:09 p.m. »
Atunci de ce ne tot razboim ...?
Nu ne razboim (e punctul meu de vedere :) ). Incercam sa le dam o rezolvare celor care poate vor sa-si repare SINGURI unle probleme minore.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline macmat

« Răspuns #51 : 05.Apr.2011, 09:13:07 p.m. »
Glumeam !! :D Da'nu-i misto ca noi sa dam solutii S.F. si altii sa se speteasca sa le puna in aplicare!?!? >:) >:)

Offline Laurentiu

« Răspuns #52 : 05.Apr.2011, 10:01:04 p.m. »
...noi sa dam solutii S.F. si altii sa se speteasca sa le puna in aplicare!?!? >:) >:)
Solutii SF nu sint. Unele sint testate, altele sint in stadiu de idee.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #53 : 05.Apr.2011, 11:24:32 p.m. »
Unele masini au iesit din garantie, posesorii ne sunt totusi colegi de forum...
Am mai postat faptul ca e posibil sa-mi fi fost schimbate bucsile cu pricina pe garantie insa zgomotul exista in continuare...Poate gasim bucsa de aceeasi tipodimensiune de la Tata, Lada ori vreo alta firma serioasa, cu care sa inlocuim panaramele de sub masinile noastre !
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Laurentiu

« Răspuns #54 : 05.Apr.2011, 11:36:39 p.m. »
Poate gasim bucsa de aceeasi tipodimensiune de la Tata, Lada ori vreo alta firma serioasa...
Importanta NU e tipodimensiunea ci calitatea. Daca bucsa e putin mai mare, se rezolva; se taie pe lungime cilindrul (se fac doua taieturi), se elimina surplusul (un "sector de cerc"), se introduce pe bara ( fara demontarea ei ;) ), se culiseaza sub colier dupa care urmeaza stringerea.
  • Suzuki SX4

Offline hugbear

« Răspuns #55 : 06.Apr.2011, 05:55:57 p.m. »
Da'nu-i misto ca noi sa dam solutii S.F. si altii sa se speteasca sa le puna in aplicare!?!? >:) >:)
Vrei SF? Uite SF: banda de teflon (d-aia lata, ca-i mai grosuta) grafitata cu creion pulverizat (de la 4B in sus) si asezonata cu doua felii de kaiser :D. Apply THAT!!!  ;-)
« Ultima Modificare: 06.Apr.2011, 05:57:40 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline macmat

« Răspuns #56 : 06.Apr.2011, 11:28:21 p.m. »
@hugbear: Romanu'a fost ajutat de umor de-a lungul existentei.Eu ma consider un roman mai bun sau mai rau dupa situatie.....Asa ca,dupa introducere ,iti marturisesc ca as fi tentat sa aplic solutiile de pe site( umoristic numite SF, :pardon:@laurentiu) decit sa inlocuiesc pe garantie componentele si sa aud iar"zarva dupa 6 luni.Marea problema este:cine le aplica primul....si cu ce rezultate.....Daca reusesti cu banda de teflon,pastreaza-mi si mie de doua circumferinte. P.S. Creionul pt.grafit il cumpar eu... :good: :good:

Offline mariusv_iser

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #57 : 07.Apr.2011, 03:33:07 p.m. »
Salut,
astazi am reusit sa schimb bucsele de la bara stabilizatoare si ca prin minune zgomotul a disparut. Acum pot conduce linistit fara a ma mai strasa troncanitul ala.
Multumesc celor de la Autonet pentru amabilitate. Cu ocazia asta, am mai rezolvat si alte mici probleme.
Beyond the limits

Offline macmat

« Răspuns #58 : 07.Apr.2011, 04:28:32 p.m. »

.........fara a ma mai strasa troncanitul ala.....
TRONCANITUL??????

Offline mariusv_iser

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #59 : 08.Apr.2011, 10:00:28 a.m. »
...pai, pe langa scartaitul caracteristic trecerilor peste limitatoarele de viteza, era si un trocanit infundat care era suparator atunci cand mergeam pe un drum foarte prost. Ieri am testat putin pe cateva "poteci" si parca e masina de acum aproape trei ani :)
Beyond the limits