Autor Subiect: Zgomot urat....  (Citit de 13328 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Zgomot urat....
« Răspuns #20 : 21.Mar.2011, 08:35:36 a.m. »
Daca e vorba de bucsele de la bara stabilizatoare, acestea sunt recunoscute ca problema de garantie si se schimba de catre serviceurile din Romania fara nici un cost din partea clientului.

Offline mariusv_iser

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #21 : 22.Mar.2011, 04:27:40 p.m. »
Salut
cauza zgomotului la puntea fata este cunoscuta la toate service-urile. Eu am semnalat zgomotul pe la 13.000 km si am schimbat bucsele in garantie de la bara stabilizatoatre in februarie 2009. In iarna aceasta a aparut iar zgomotul, numai ca la Autonet, de data asta, nu reusesc sa le mai schimb, cica e totul in regula la masina si nu-i nicio problema cu zgomotul...sa fie oare normal  :D
Beyond the limits

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #22 : 22.Mar.2011, 04:48:24 p.m. »
Prima data le-ai schimbat la Autonet?
Intreb pentru ca stiam ca ei nu schimba bucsele respective (asta fiind acum vreun an).
Si la mine scartaie, dar numai la rece, asa ca pana acum nu le-am schimbat. M-am obisnuit cu zgomotul :-j
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline miocrl

« Răspuns #23 : 22.Mar.2011, 04:59:58 p.m. »
stiti ca daca scartaie inseamna ca ati trecut cu viteza prea mare peste denivelari  >:)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #24 : 22.Mar.2011, 05:15:17 p.m. »
Intreb pentru ca stiam ca ei nu schimba bucsele respective (asta fiind acum vreun an).

Poate sau sucit acum, dar eu le-am schimbat la Autonet.  :dknw:

Offline miocrl

« Răspuns #25 : 23.Mar.2011, 09:42:35 a.m. »
in afara de psihicul nostru se poate ca aceste bucse(din cauza calitatii) sa deterioreze alte parti ale masinii

Offline mariusv_iser

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #26 : 23.Mar.2011, 09:55:11 a.m. »
stiti ca daca scartaie inseamna ca ati trecut cu viteza prea mare peste denivelari  >:)
La temperaturi reduse zgomotul apare la viteze de pana in 10 km/h.
Prima data le-ai schimbat la Autonet?
Si la mine scartaie, dar numai la rece, asa ca pana acum nu le-am schimbat. M-am obisnuit cu zgomotul :-j
Prima data aceste bucse le-am schimbat la BS. Dupa schimbare mi s-a spus (neoficial) ca nu o sa tina mult pentru ca  materialul din care sunt facute este de proasta calitate, cei de la Suzuki Romania stiau de problema. De la inceputul acestei ierni cand trec peste limitatoarele de viteza (am trei pe strada) face un zgomot ingrozitor de tare, de parca se rupe puntea fata. Am semnalat zgomotul asta in trei cazuri pana acum. Bogdan de la Autonet imi tot spune ca merge asa, ca poate zgomotul iarna vine de la amortizoare, pentru ca sunt pe gaz etc ... nu mi se pare normal.
Beyond the limits

Offline Green Goblin

• Full Member
  • Mesaje postate: 123
« Răspuns #27 : 23.Mar.2011, 09:46:45 p.m. »
Cred ca noi  "scartaitii " trebuie sa ne organizam putin .....

Offline Green Goblin

• Full Member
  • Mesaje postate: 123
« Răspuns #28 : 03.Apr.2011, 09:23:45 a.m. »
Fantome.....
Zgomotul a disparut total.

Offline Laurentiu

« Răspuns #29 : 03.Apr.2011, 09:31:14 a.m. »
Zgomotul a disparut total.
Normal; s-a facut cald, fierul s-a dilatat si sta acum fest pe bucsele de cauciuc.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!