Autor Subiect: Zgomot urat....  (Citit de 13329 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Zgomot urat....
« Răspuns #10 : 19.Mar.2011, 06:01:49 p.m. »
Se intampla cand urc cu ambele .
Uite ca mi-a venit o idee: salta capota, pune pe cineva sa balanseze atit cit poate botul masinii si tu sa depistezi de unde anume se aude (zona si eventual legatura).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Green Goblin

• Full Member
  • Mesaje postate: 123
« Răspuns #11 : 19.Mar.2011, 06:46:50 p.m. »
Incerc maine dim.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #12 : 19.Mar.2011, 09:05:06 p.m. »
 Asta e prima iarna cu masina? Daca da, eu tind sa cred ca este scartaiala aia pe care o avem cu totii la rece. Fix cand se trece peste limitatoarele alea de viteza. Mie mi-a facut asa din saptamana 1, avea cre ca 300 km masina. Si asa face tot timpul la temperaturi scazute, sa zicem sub 3-4 grade.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Laurentiu

« Răspuns #13 : 19.Mar.2011, 09:18:36 p.m. »
Incerc maine dim.
Si pt tot a amintit Khaos de scirtiiala, dupa ce incerci ce ti-am scris eu ceva mai sus, mai incerca o trecere peste "spinarile de magar" dar cu fata uda (stropita din belsug cu apa).
Daca "trosnetul" nu se mai aude => problema sint bucsele de cauciuc de la bara antiruliu.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Green Goblin

• Full Member
« Răspuns #14 : 19.Mar.2011, 10:33:04 p.m. »
Maine ma pun pe teste.

Offline xim

« Răspuns #15 : 20.Mar.2011, 10:51:25 a.m. »
Eu as merge pe varianta cu bucsele de la bara stabilizatoare ... si la mine a inceput inca de anul trecut (aprox 10k km) iar acum sunt ceva mai frecvente desi nu este inca foarte suparator, le aud la denivelari, caci limitatoare nu prea am in zona, iar de diagnostic sunt 99% sigur, am mai schimbat asa ceva de 2 ori la logan. Recomandare, nu le alegeti pe cele mai ieftine caci veti avea parte de aceleasi scartaieli!
Varianta cu redus presiunea in pneuri creste confortul intradevar dar de asemenea si consumul. Sunt  in curs de verificare a diferentei de consum, cred ca cresterea de consum  pentru o diferenta de la 2,3 la 1,9 este de la 0,5 l in sus.
Deocamdata la aproximativ 50km numai urban am un 10,8l  (presiune 2,2) inainte cu presiune 1,9-2 nu prea am scazut sub 12l.
Deci, alt compromis confort vs. economie.
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline Green Goblin

• Full Member
« Răspuns #16 : 20.Mar.2011, 01:40:50 p.m. »
Am spalat bine cu presiune masina pe dedesubt.
Se pare ca e de la bucse.Zgomotul odata cu spalatul s-a diminuat dar e "tot acolo".
Merci tuturor.

Offline hugbear

« Răspuns #17 : 20.Mar.2011, 07:18:40 p.m. »
Daca a ramas ca e de la bucse, sa v-o zic p-a mea: timp de 2 ani cat am folosit masina zilnic (fie soare fie nameti) n-am avut probleme. Deatorita problemei legate de bratul suspensiei (aia cu bordura :() masina a stat mai mult sau mai putin pe dreapta aproape patru luni. Ce sa vezi? S-a apucat sa cante din bucse la hopuri. Asa ca probabil conteaza si regimul de exploatare...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Green Goblin

• Full Member
« Răspuns #18 : 20.Mar.2011, 07:39:12 p.m. »
Regim de exploatare mai "soft" decat la Sx ul sotiei nici nu se poate.
90% din km pe DN1 Buc Ploiesti.
Daca au cedat Bucsele la 7000 km e o problema de fabricatie nu de exploatare.

Offline bogdanb

« Răspuns #19 : 21.Mar.2011, 12:23:14 a.m. »
Daca au cedat Bucsele la 7000 km e o problema de fabricatie nu de exploatare.

Din pacate la nici un service din Romania nu iti vor recunoaste asta, iar daca o sa recunoasca careva (ceea ce oricum ma indoiesc,) iti vor spune ca bucsile sunt consumabile si nu fac obiectul garantiei... X-(
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)