0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: WayOfLife din 07.Mai.2010, 03:01:30 p.m.Mi se pare cam ieftin filtrul de aer din a doua oferta. Sigur nu e aftermarket? Am curaj sa pariez ca e...Se pare ca si in oferta aceasta din urma, postata de @adrian_r5, filtrul de aer tot 70 lei este. Ori toti dealerii folosesc piese aftermarket (e oare ok asta?!), ori se mai practica si alte preturi. @WOL, cat este la voi un filtru de aer, de ti se pare asa mic pretul asta?
Mi se pare cam ieftin filtrul de aer din a doua oferta. Sigur nu e aftermarket? Am curaj sa pariez ca e...
Am pus si eu o intrebare... la care spream sa mi se raspunda @WayOfLife? Citat din: ..::Khaos::.. din 11.Mai.2010, 02:21:40 p.m.Citat din: WayOfLife din 07.Mai.2010, 03:01:30 p.m.Mi se pare cam ieftin filtrul de aer din a doua oferta. Sigur nu e aftermarket? Am curaj sa pariez ca e...Se pare ca si in oferta aceasta din urma, postata de @adrian_r5, filtrul de aer tot 70 lei este. Ori toti dealerii folosesc piese aftermarket (e oare ok asta?!), ori se mai practica si alte preturi. @WOL, cat este la voi un filtru de aer, de ti se pare asa mic pretul asta?@catalintzu, vezi ca ai in postarea de mai sus o oferta si de la Rm. Valcea, care e relativ in zona.Despre Royal Motors din Pitesti vezi pe topicul asta ceva impresii si preturi. Sa ne spui si noua unde mergi si cum decurge revizia. Bafta!