Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki SX4
»
Diverse Suzuki SX4
(Moderator:
shpeedy
) »
REVIZIA 30000KM
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
17
18
19
20
21
[
22
]
23
24
25
Mergi Jos
Autor
Subiect: REVIZIA 30000KM (Citit de 69873 ori)
0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
NicNic
Hero Member
Mesaje postate: 6575
Gen:
Re: REVIZIA 30000KM
«
Răspuns #210 :
28.Apr.2014, 09:49:49 p.m. »
Rectific: ma simt jecmanit, nu pacalit !
Pentru ca oamenii sunt corecti, imi spun dinainte cat va costa si pe ce dau banii...
memorat
ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!
coby
Hero Member
Mesaje postate: 915
Gen:
«
Răspuns #211 :
29.Apr.2014, 12:54:14 a.m. »
Daca te gandesti ca ii vei si plati acesti bani , atunci inseamna ca ai de unde .. in viata mea n am pomenit asemenea scoruri la o revizie ; ca fapt divers - operatiunea de schimbare antigel o poti face DIY ca si multe alte operatiuni de schimbare a consumabilelor si care nu afecteaza " asa zisa " garantie a masinii ; oricum , sfatul meu e sa ti cauti un mecanic capabil de preferinta inginer mecanic nu unul cu 2 clase care se crede mare surubarist , sa ti l faci prieten si sa incepi sa ti faci reviziile la el ( cu conditia sa aiba un atelier de reparatii autorizat ) .
Ma si minunez de "seninatatea" cu care ti au comunicat din timp cam cat te va costa !?
memorat
auto si moto
NicNic
Hero Member
Gen:
«
Răspuns #212 :
29.Apr.2014, 05:50:40 a.m. »
Este asa cum spui: daca platesti, inseamna ca ai. Sau cel putin, iti permiti sa iei dintr-o parte si sa dai in alta ...
Treaba cu inginerul prieten este, si ea, clara. Dar pana la expirarea perioadei de garantie, va trebui sa apelez strict la personalul service-ului de reprezentanta. Pentru mine este important, acum, sa am o masina la care sa primesc ceva-ceva garantii.
Cand am cumparat o masina noua, am luat-o pentru ca are si garantie. Nu ar fi absurd sa pierd garantia acum, fiindca nu platesc cateva sute de lei mai mult la o revizie? Altfel, de ce am dat cateva mii de euro mai mult cand am luat-o noua?
Pretul comunicat nu a venit cu nonsalanta, ci numai dupa ce am intrebat preventiv. Nu cumva sa ma duc la service si sa nu am bani suficienti, apoi sa ramana masina pe acolo ...
memorat
Desteapta-te romane!
lucianer
Hero Member
Mesaje postate: 8032
Gen:
Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
«
Răspuns #213 :
29.Apr.2014, 08:14:00 a.m. »
Cine te opreste sa vezi la ceilalti cat te costa??? Se supara Autonet? :-)
Trimis de pe al meu SM-T111 folosind Tapatalk
memorat
Go Terios!!!:)
NicNic
Hero Member
Gen:
«
Răspuns #214 :
29.Apr.2014, 09:26:54 a.m. »
Daca am inteles eu bine, ceilalti inseamna alte service-uri care nu fac parte din retea distribuitorilor Suzuki. Si in acest caz, cum ramane cu reviziile obligatorii din perioada de garantie?
Daca e vorba de alte service-uri din reteaua Suzuki, atunci e altceva. Merg la Autonet pentru ca e mai aproape de casa si am avut mereu o impresie ca sunt mai civilizati decat celelate (din Bucuresti). Ca idee, masina am luat-o din Auto Cobalcescu, pregatirea de vanzare nu mi-a placut. Apoi prima vizita de service am facut-o la Radacini. Acolo am vrut sa montez aparatorile de noroi, dar asa s-au comportat ca m-am dus direct acasa si m-am bagat sub masina sa le montez singur ...
Autonet folosesc din 2009, m-am obisnuit cu ei, nu le mai gasesc prea multe cusururi ...
memorat
Desteapta-te romane!
coby
Hero Member
Mesaje postate: 915
Gen:
«
Răspuns #215 :
29.Apr.2014, 09:29:43 a.m. »
Asta e "problema " cu reviziile pt "garantie " singura modalitate de jecmanire pe fata din partea reprezentantelor , nu vreau sa incep o discutie interminabila , insa trebuie sa spun asta : toate reprezentantele iti "interzic " sa ti faci revizia in alta parte pe motiv ca ti pierzi garantia , mizand in general pe nestiinta beneficiarilor , cand , de fapt in orice service autorizat RAR prin reparatiile /reviziile efectuate beneficiezi in continuare de garantia masinii .
Pacat ca nu esti din Cluj
sa stam la un "pahar de vorba " amanuntit
memorat
auto si moto
NicNic
Hero Member
Gen:
«
Răspuns #216 :
29.Apr.2014, 09:39:10 a.m. »
@coby: Este foarte posibil sa ai dreptate. Dar nu am timpul si resursele necesare sa ma "lupt" cu aceasta problema. E mai simplu si eficient pentru mine sa merg la service Suzuki, din Bucuresti, chiar daca e mai scump.
Cu prima ocazie cand mai trec prin Cluj, am sa te caut. Poate bem o cafea la un pahar de vorba despre masini si nu numai.
memorat
Desteapta-te romane!
boga81
Hero Member
Mesaje postate: 2277
Gen:
«
Răspuns #217 :
29.Apr.2014, 09:57:09 a.m. »
Poti sa mai scazi din pret venind cu ceva consumabile de acasa. La ultima intrebare, pretul uleiului la autonet era 214 lei 4l. Cei de la service au zis ca e ok sa vin cu uleiul meu. La colegu eneosoil era 105 lei (0w20). Eu o sa ii pun si filtru aer sport pe care o sa il spal singur la 10.000km si 100k km nu mai am treaba. Asa ca se poate scadea pretul...
Trimis de pe al meu GT-I9195 folosind Tapatalk
memorat
Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
lucianer
Hero Member
Gen:
«
Răspuns #218 :
29.Apr.2014, 09:59:40 a.m. »
Ma refer la Autocobalcescu Suzuki...etc.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
memorat
lucianer
Hero Member
Gen:
«
Răspuns #219 :
29.Apr.2014, 10:01:01 a.m. »
...sau poate incerci la Ploiesti. Intreaba la un telefon.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
memorat
Tipărire
Pagini:
1
...
17
18
19
20
21