Am predat masina la ora 9:00, iar la ora 10:40 am fost sunat ca pot merge dupa ea (cum corect ati dedus
, am incredere ca se lucreaza corect si din lipsa de timp am ales varianta s-o las la service-ul Suzuki si s-o ridic cand e gata)
In acest interval s-au efectuat urmatoarele:
- revizia de 2 ani cu schimb de ulei (am vazut butoiul de Castrol SLX Profesional 5W30 cu indicative ... cat cuprinde), filtru de ulei, filtru de polen, filtru de aer; costul acestora = 338 lei si am vazut personal cum arata cele date jos si cele originale Suzuki care au fost puse pe masina; s-au gresat usile si s-au verificat elementele de la directie, etc.; manopera = 173 lei (preturi cu TVA inclus) => 511 lei; placutele de frana mai tin probabil pana la urmatoarea revizie (utilizez preponderent frana de motor cu anticiparea traficului, pe cat posibil ... in oras).
- au fost verificate problemele raportate de mine si anume: Scartait scaun = remediat; scartait geam fata dreapta la ridicare = remediat; mutat claxon la locul lui = remediat pt. 43 lei (problema de la alt service ... unde degeaba am tot explicat ca nu e ok .. pozitia curenta); AC fara putere = va trebui sa solicit fie o verificare la cei care au remediat urmele accidentului din februarie cand s-a inlocuit un radiatorul de AC si e posibil sa fie scapari pe acolo, fie sa merg la o firma specializata si sa solicit o verificare a instalatiei, insa fara decontare pe garantie
); problema schimbator (intra greu in viteza 1) = s-a comandat schimbator
si cand soseste se va schimba fara costuri !
Per total ma declar multumit, am inteles ca o parte din diferenta de pret intre cei de la Oradea si cei de la Cluj se datoreaza consumabilelor originale (sunt mai scumpe ... poate nu neaparat mai bune ...)
Masina are ~23.400 km si mi s-a confirmat ca urmatoarea revizie este fie la 3 ani, fie la 23.400 + 15.000 km !!!!
Alte lichide se vor schimba la revizia de 45.000 km .