Autor Subiect: REVIZIA 30000KM  (Citit de 69870 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Re: REVIZIA 30000KM
« Răspuns #130 : 25.Aug.2010, 04:05:35 p.m. »
Uleiul o fi Castrol dar ce indicativ are...ca daca nu-i cel bun eu nu as putea trai cu ideea asta  ;) ;-)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline ASZ

« Răspuns #131 : 25.Aug.2010, 10:55:19 p.m. »
Am predat masina la ora 9:00, iar la ora 10:40 am fost sunat ca pot merge dupa ea (cum corect ati dedus :), am incredere ca se lucreaza corect si din lipsa de timp am ales varianta s-o las la service-ul Suzuki si s-o ridic cand e gata)
In acest interval s-au efectuat urmatoarele:
- revizia de 2 ani cu schimb de ulei (am vazut butoiul de Castrol SLX Profesional 5W30 cu indicative ... cat cuprinde), filtru de ulei, filtru de polen, filtru de aer; costul acestora = 338 lei si am vazut personal cum arata cele date jos si cele originale Suzuki care au fost puse pe masina; s-au gresat usile si s-au verificat elementele de la directie, etc.; manopera = 173 lei (preturi cu TVA inclus) => 511 lei; placutele de frana mai tin probabil pana la urmatoarea revizie (utilizez preponderent frana de motor cu anticiparea traficului, pe cat posibil ... in oras).
- au fost verificate problemele raportate de mine si anume: Scartait scaun = remediat; scartait geam fata dreapta la ridicare = remediat; mutat claxon la locul lui = remediat pt. 43 lei (problema de la alt service ... unde degeaba am tot explicat ca nu e ok .. pozitia curenta); AC fara putere = va trebui sa solicit fie o verificare la cei care au remediat urmele accidentului din februarie cand s-a inlocuit un radiatorul de AC si e posibil sa fie scapari pe acolo, fie sa merg la o firma specializata si sa solicit o verificare a instalatiei, insa fara decontare pe garantie  X-( ); problema schimbator (intra greu in viteza 1) = s-a comandat schimbator  :-/ si cand soseste se va schimba fara costuri !
Per total ma declar multumit, am inteles ca o parte din diferenta de pret intre cei de la Oradea si cei de la Cluj se datoreaza consumabilelor originale (sunt mai scumpe ... poate nu neaparat mai bune ...)

Masina are ~23.400 km si mi s-a confirmat ca urmatoarea revizie este fie la 3 ani, fie la 23.400 + 15.000 km !!!!

Alte lichide se vor schimba la revizia de 45.000 km .

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #132 : 26.Aug.2010, 09:56:22 a.m. »
e ok 5w30..
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline ASZ

« Răspuns #133 : 26.Aug.2010, 12:02:17 p.m. »
Si pretul ? :)

Offline adina matei

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
  • Gen: Femeie
  • data nu e valabila :)
« Răspuns #134 : 26.Aug.2010, 01:41:01 p.m. »

P.S. Cand ai timp si chef si daca te mai duci pe la ei sa imi zici si mie ce lichid de frana folosesc ca mie sincer mi se pare mult prea ieftin. Si asta comparand cu site-urile de cosmetice auto (bune) de pe net nu cu preturi de dealer.

[/quote]

Pai asta e lichidul  DOT 4 :)
Cine NE viziteza ne face ONOARE, cine NU, PLACERE.

Offline fireburn

« Răspuns #135 : 14.Dec.2010, 09:38:00 p.m. »
Am facut si eu sambata revizia de 2 ani la autonet.
937 RON cu tot geometrie roti si disc 10%.

Offline ASZ

« Răspuns #136 : 16.Dec.2010, 09:54:37 p.m. »
Pretul mi se pare ... colosal  :-O

Offline fireburn

« Răspuns #137 : 17.Dec.2010, 03:16:54 p.m. »
Manopera in bucuresti are pretul mai mare decat in orice alta parte a tarii (din ce vad pe forum).
Noi suntem "privilegiati" :); dar una peste alta, oamenii sunt profesionisti si asta conteaza mult pentru mine.
La cererea mea au schimbat toate filtrele chiar daca unele doar se verificau.
Geometria rotilor a fost facuta tot la cererea mea si a fost vreo 200 de lei - nu s-a putut baga pe garantie (nepartea mea).

Offline riah

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • "URECHIATA"
« Răspuns #138 : 27.Dec.2010, 11:19:01 p.m. »
Sal,
urmează ca la începutul lunii Ianuarie să fac revizia de 2 ani (nu pot spune de 30.000 deoarece la bord am doar 15.000km). Am o întrebare: are vreun efect negativ dacă uleiul care mi-l vor schimba este altă firmă (SHELL, Castrol)? Acum am în motor ulei Mobil 1 5W30.
Prima revizie am făcut-o la Rm.Vâlcea şi am fost foarte mulţumit, mai ales că atunci m-au primit cu uleiul meu, luat direct de la importator, cu certificat de calitate şi conformitate.
Nu înţeleg de ce, dacă faci dovada calităţii uleiului, nu-ţi acordă garanţie la motor.

Offline hugbear

« Răspuns #139 : 27.Dec.2010, 11:39:16 p.m. »
are vreun efect negativ dacă uleiul care mi-l vor schimba este altă firmă (SHELL, Castrol)?
Nu, atata timp cat respecta parametrii indicati de producator.

Prima revizie am făcut-o la Rm.Vâlcea şi am fost foarte mulţumit, mai ales că atunci m-au primit cu uleiul meu, luat direct de la importator, cu certificat de calitate şi conformitate.
Felicitari si tie (pentru initiativa legata de documentele de provenienta) si Marshal (pentru decizia de a lucra corect).

Nu înţeleg de ce, dacă faci dovada calităţii uleiului, nu-ţi acordă garanţie la motor.
Cine ti-a spus asta? (la intrebarea asta raspunde te rog pe topicul dedicat reviziilor in garantie).
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon