Autor Subiect: REVIZIA 30000KM  (Citit de 69874 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adina matei

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
  • Gen: Femeie
  • data nu e valabila :)
Re: REVIZIA 30000KM
« Răspuns #120 : 28.Iul.2010, 09:13:21 p.m. »
Macar ti l-au verificat,sa fie in parametrii? Oricum nu e de bine ca nu ti l-au schimbat. Daca vreodata vei avea probleme cu franele si vei vrea rezolvarea lor pe garantie, se vor putea lega de lucrul acesta, ca nu a fost lichidul schimbat la timp. Eu zic sa te intorci acolo, si sa le faci scandal, mai ales ca e vorba de frane, chestie de siguranta + ca iti pun in pericol garantia cu treaba asta, si sa ti-l schimbe urgent si pe gratis!

:happy: tks Bxxenl  :).. azi am facut cum ai zis si am obtinut ce n -am stiut sa cer. Scuza lor a fost ca nu se schimba la 30.000, doar se verifica .. dar eu am fost foarte intepata si mi -au facut damblaua  ;-).. am platit doar costul lichidului, 25 lei incl tva .
Ma bucur ca am gasit forumul Suzukistilor  :happy:

ps. ati putea sa-mi spuneti la ce piese mai am garantie dupa 2 ani de functionare ..sa stiu pe viitor.
Cine NE viziteza ne face ONOARE, cine NU, PLACERE.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #121 : 29.Iul.2010, 10:21:28 a.m. »
:happy: tks Bxxenl  :).. azi am facut cum ai zis si am obtinut ce n -am stiut sa cer. Scuza lor a fost ca nu se schimba la 30.000, doar se verifica .. ........

No offence dar cine a zis treaba asta ar trebui sa se apuce de tricotat.

.......costul lichidului, 25 lei incl tva .
......
..

Deci nu ti l-au schimbat ci doar au completat ca altfel nu-mi explic pretul :)
..........

ps. ati putea sa-mi spuneti la ce piese mai am garantie dupa 2 ani de functionare ..sa stiu pe viitor.

Masina are garantie 3 ani TOATA exceptie facand consumabilele si bateria care are garantie 2 ani.

4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline adina matei

• Newbie
  • *
« Răspuns #122 : 29.Iul.2010, 10:58:07 p.m. »
Citat
Deci nu ti l-au schimbat ci doar au completat ca altfel nu-mi explic pretul :)

Spune- mi, te rog, exact cat este pretul .. nu mi- e greu sa- i zbarnai la telefon si sa le zic si ca sunt forumista Suzi ..si m -am documentat  :D.. si le mai spun si ca-i paste o super reclama negativa ..  :-)).. ptr rasolul care- l dau ..dar vreau sa am date certe, sa stiu exact unde m- au fentat  :baston:
« Ultima Modificare: 31.Iul.2010, 12:28:36 a.m. de hugbear »

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #123 : 30.Iul.2010, 08:16:05 a.m. »
Nu stiu cat este pretul la ei dar daca o sa te uiti pe vreun site de uleiuri si cosmetice auto o sa vezi ca un bidon de 0.5 de lichid de frana costa cam 44 RON (asta am gasit eu aseara cel putin si era ceva productie Spania). Acum eu nu stiu cat ai stat tu pe acolo deoarece dureaza ceva inlocuirea lichidului, curatarea instalatiei de frana, aerisire lichid frana si ambreiaj (sunt pe acelasi traseu) dar daca ai stat foarte putin eu personal nu cred ca au inlocuit lichidul ci exista 2 situatii : 1. au completat si 2. l-au extras pe cel din bidon cu seringa si au pus altul nou niciuna din cele doua situatii fiind corecta.

Si ca vorbim de cantitati, pentru SX4 trebuie putin peste 0,5 pentru a  inlocui tot lichidul de frana, curatare corecta de instalatie (lichidul vechi care nu s-a scurs se curata cu putin lichid nou) aerisire.

Acum totul depinde de ce scrie pe devizul sau factura pe care ti-au dat-o. Vezi ce cantitate e trecuta...Daca e cea corecta atunci e ok si au super pret  la lichid de frana iar daca nu... :fluier:
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline adina matei

• Newbie
  • *
« Răspuns #124 : 30.Iul.2010, 05:58:53 p.m. »
Pe deviz scrie : LICHID DE FRANA DOT4  0.25 L x 2 buc  : pret 20.16 + tva
                         SPRAY DE CURATARE                    1 buc  : pret 14.61 + tva

Am stat sus la geamuri  :D si am urmarit cat am putut sa vad .. dar a durat cam 40 min distractia .. enfin, o sa casc ochii mai bine data viitoare ..  :dknw:

Multumesc de sfaturi  >:D<
« Ultima Modificare: 31.Iul.2010, 12:29:38 a.m. de hugbear »

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #125 : 02.Aug.2010, 09:06:50 a.m. »
.............. am platit doar costul lichidului, 25 lei incl tva .
..........
Pe deviz scrie : LICHID DE FRANA DOT4  0.25 L x 2 buc  : pret 20.16 + tva
                         SPRAY DE CURATARE                    1 buc  : pret 14.61 + tva

.......

25 lei inclus TVA nu este egal cu 43,1148 lei inclus TVA.

P.S. Cand ai timp si chef si daca te mai duci pe la ei sa imi zici si mie ce lichid de frana folosesc ca mie sincer mi se pare mult prea ieftin. Si asta comparand cu site-urile de cosmetice auto (bune) de pe net nu cu preturi de dealer.

Offline iosstef

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #126 : 13.Aug.2010, 01:48:34 p.m. »
Azi am facut si eu revizia de 30000km. M-a costat 882 RON la Suzuki Dolly Iasi. Au schimbat filtrele de aer, ulei si polen, uleiul de motor (Mobil1), completare lichid racire, placute de frana fata si manopera. Pe factura sunt trecute 4 ore, dar de fapt a durat vreo 2 ore, deci manopera a depasit pretul consumabilelor (480 vs. 402).
M-au cam ars la buzunar si ma indoiesc ca ma mai prind si data viitoare pe la ei. Am auzit ca Sibiul e foarte frumos... poate imi fac si concediul si revizia pe acolo la anul :D

Numai bine

Offline miocrl

« Răspuns #127 : 13.Aug.2010, 01:52:56 p.m. »
cred ca placutele au fost cele scumpe.. presupun ca nu trebuiau schimbate inca.

bine ai venit pe forum

Offline iosstef

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #128 : 13.Aug.2010, 02:03:17 p.m. »
cred ca placutele au fost cele scumpe.. presupun ca nu trebuiau schimbate inca.

bine ai venit pe forum
Pretul placutelor pe factura e 180RON.
La roata din dreapta fata erau uzate rau. Probabil celelalte mai mergeau vreo 2 - 3 mii de km, dar trebuie schimbate toate odata.
Mai vroiau sa schimbe uleiul din cutia de viteze, dar cum treaba asta nu este prevazuta la 30000 km, am zis pas.

O alta chestie care m-a enervat a fost ca n-am putut plati cu cardul desi la telefon au spus ca pot  X-(

Offline ASZ

« Răspuns #129 : 24.Aug.2010, 08:09:19 p.m. »
Desi e muilt mai scumpa revizia la Cluj decat la Oradea, am decis sa merg maine dimineata la revizia de aici, avand si cateva probleme pe care le-am raportat si sper sa le rezolve (la Oradea nu stiu daca aveau timp de ele si nu as fi stat 2 zile pt. ele ...).
Am solicitat verificarea problemei de la schimbatorul de viteze (intra greu in viteza intai), sunet ciudat la ridicarea geamului fata dreapta, scartait scaun, etc.
Se pare ca verificarea fara schimb de placute costa undeva in jurul a 500 lei (fata de 340 la Oradea), iar uleiul este Castrol (nu poti duce uleiul tau .. dar pot trai cu ideea asta ..)
Voi posta ulterior pretul final si operatiile efectuate.