Autor Subiect: Instalarea de beculete pentru masina !!  (Citit de 12821 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Mako

Re: Instalarea de beculete pentru masina !!
« Răspuns #50 : 24.Mar.2009, 12:03:10 p.m. »

Le-am luat din cora acum ceva timp cu 20lei( nu mai stiu exact) dar am vazut si in alte supermarketuri, la accesorii auto.

Nu mai citati mesajul anterior. Multumesc!
« Ultima Modificare: 24.Mar.2009, 12:04:22 p.m. de cristyyy2003 »

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • Gen: Bărbat
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #51 : 24.Mar.2009, 12:10:16 p.m. »
arata superb , banuiesc ca noaptea efectu-i maxim  ;-) >:D<
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline Mako

« Răspuns #52 : 24.Mar.2009, 01:05:38 p.m. »
Categoric :x imi place la nebunie, eu zic ca s-au potrivit bine si nu e ceva "taranesc".Mentionez ca "tubuletele" se pot scoate din soclu dar asa e mai bine pt ca pot fi centrate "sa bata" fiecare pe cate un "ceas".
Nu-mi place sa-mi incarc bordu' cu aiureli, e de fapt singurul accesoriu pe care l-am adaugat.Ar fi poate excelent sa ii montez un potentiometru de intensitate sau un rezistor variabil dar sa vedem...nu ma grabesc momentan...
Ceea ce ma arde sunt farurile, as vrea sa imi pun "lumina alba" pt ca asta galbena ma enerveaza la culme, buna comparatia unui om de-aici, parca sunt de dacie veche :P Insa ma ingrozeste treaba sa desfac farurile.Am mai avut  o experienta nereusita odata si nu mai vreau...

Offline miocrl

« Răspuns #53 : 24.Mar.2009, 02:00:05 p.m. »
nu e greu deloc de schimbat becurile

Offline Mako

« Răspuns #54 : 24.Mar.2009, 02:33:50 p.m. »
Bun, sa zicem dar ce tip sa cumpar sau de unde... am luat teapa cu niste becuri din cora care aratau pe cutie ca sunt cu "white lighting",cele colorate in albastru...cand le-am pus( nu pe sx4) e adevarat ca nu dadeau galbena lumina dar nici alba, ceva intre :( departe totusi de ceea ce imi doream.Acum nu stiu ce sa iau...sa fie ok :dknw:

Offline miocrl

« Răspuns #55 : 24.Mar.2009, 08:03:33 p.m. »
si eu m-am bucurat sa nu mai am luminile galbene
am luat chiar din core din Iasi:

fara +30, 50, 80% in plus, dar lumina e ALBA, nicidecum albastra... bine nici nu imi doream albastra.

le-am pus singur. 4o de lei sau asa ceva.

« Ultima Modificare: 24.Mar.2009, 09:09:10 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #56 : 24.Mar.2009, 08:09:44 p.m. »
deci le-ai montat singur? .... (cat au costat?)...  se vede diferenta fata de cele stock....?

Offline BXXENL

« Răspuns #57 : 24.Mar.2009, 08:42:54 p.m. »
Sunt becuri normale, se instaleaza deci clasic.Important e sa vezi mai bine cu ele.
  • SX4 1.5
Alex

Offline miocrl

« Răspuns #58 : 25.Mar.2009, 09:21:09 p.m. »
planuiesc un led discret care sa lumineze volanul, comenzile radio de pe volan si viitorul Cruise control.
ledul il plantez deasupra usii soferului in locul de unde lipseste manerul pe partea soferului
in incercarea de a scoate un capacel care acopera gaurile unde nu e montat manerul, am rupt capacelul.

acum dupa ce l-am vazut, sunt sigur ca numai rupt mergea scos:(
o sa il lipesc.

in ultima poza e la sageata de sus ghidajul care face sa nu se invarta capacelul, sageata de jos(mijloc) e floarea de prindere care inca nu am reusit sa o scot.

a reusit sa scoata cineva partile astea 2 din urmatoarea figura? la mine au fost scoase pt ca miscau si a indesat mecanicul suzuki un burete sub.. dar nu mai stiu cum a facut si nu vreau sa le rup ca si pe capacelul de mai sus

« Ultima Modificare: 25.Mar.2009, 09:28:43 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline Mako

« Răspuns #59 : 26.Mar.2009, 01:24:21 p.m. »
miocrl

pe cutia becurilor scrie "lumina albastra"...tu zici ca e alba...niste lamuriri mai exacte ca sunt in ceata.Lumina lor este alba cu o usoara,mica,minuscula :D tenta galbena sau white pur( nu albastru).Eu am luat niste becuri odata, scria blue-light pe cutie si erau si colorate in albastru deschis dar dadeau o lumina alba spre galben totusi.Am fost f dezamagit...Cum e?