Autor Subiect: Instalarea de beculete pentru masina !!  (Citit de 12823 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: Instalarea de beculete pentru masina !!
« Răspuns #40 : 02.Mar.2009, 09:25:48 a.m. »
@adrian: da as fi putut sa te chem dar nu am vrut sa te deranjez. data viitoare te chem.
           am cautat printre pinii de intrare unde am 12V cand pun contactul(ledul SMD AUTO e aprins oricand e contactul pus) si de acolo am luat. rezistorul de 100, 200 asa ca am pus de 540ohmi se cam incalzea.

am descoperit ieri ca am pre-wired pt becuri de ceata(eu nu am becurile de ceata)

cred ca as putea sa scot si mai  mult din ledul ala, dar cand l-am vazut, m-am entuziasmat si am uitat sa incerc si alte pozitii sa vad cum arata. poate cand ma apuc de inchidere geam AUTO o sa mai fac niste teste pt pozitia ledului, si o sa fac mai multe poze ca sa deschid un tutorial.
daca vreti sa faceti inainte de pozele pt tutorial o sa va pot ajuta cu orice raspunsuri.

Offline Mako

« Răspuns #41 : 23.Mar.2009, 02:25:28 p.m. »
Se vede foarte bine, frumos si nu deranjeaza, buna idee...eu as fi pus un led blue :)

Am facut o inovatie la bord cu 3 leduri albastre Pilot luate din cora puse sa lumineze direct pe "ceasuri"  o sa pun niste poze curand, eu zic ca arata tare, chiar m-a oprit un tip pe drum sa ma intrebe cum am modificat bordul  :D

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • Gen: Bărbat
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #42 : 23.Mar.2009, 05:31:13 p.m. »
sa ne inveti si pe noi ...dar se imbina albastru cu rosu .. ?
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #43 : 23.Mar.2009, 05:37:02 p.m. »
Albastru cu rosu merge foarte bine :x :D
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline danker

« Răspuns #44 : 23.Mar.2009, 09:06:48 p.m. »
- Fruuumooos.. miocrl, este si util si de efect , contureaza foarte discret butoanele in consola, bravo! :clap: se vede pasiunea pentru masinutza... si-mi place ca ai pozat fiecare pas ;)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline FaliT

• Hero Member
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #45 : 23.Mar.2009, 10:45:18 p.m. »
hai mako cu pozele aleEEEA :X
Suzuki sx4

Offline miocrl

« Răspuns #46 : 23.Mar.2009, 10:55:25 p.m. »
aloha

uite ce se poate face cu 15 leduri albe SMD ordinare:
bineinteles cu ajutoru' lu' vecinu' :P

ca sa nu existe neintelegeri, nu am montat nimic. doar am pozitionat bagheta cu leduri in diferite pozitii. alimentarea e facuta de la o baterie

pozitia initiala si cea viitoare(luminita galbena\luminita alba):

doar cea alba cu leduri:

de aproape:

miammmmmmiiii:

...

:)

« Ultima Modificare: 24.Mar.2009, 02:08:34 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline BXXENL

« Răspuns #47 : 23.Mar.2009, 11:22:20 p.m. »
Cat costa un led din asta smd? Eu mi-am luat normale, de 5mm, ultra puternice cu 1.5 lei bucata, 8 buc si mi-am tras lumina misto in plafoniera la cealalta masina. Maine poimaine bag nasu si in asta de smart, mai intai in cele de la oglinda , apoi cea de pe centru si in portbagaj. Ma enerveaza la  culme luminia aia galbena in masina, parca as fi in dacie.
  • SX4 1.5
Alex

Offline Mako

« Răspuns #48 : 24.Mar.2009, 10:30:39 a.m. »
Gata, am reusit si le-am pus.Observ ca in poze parca nu da efectul din realitate, nici nu sunt f clare pozele, le-am facut cu un mobil.Mie imi place cum a iesit.Initial nu m-am gandit ca da o combinatie asa reusita intre rosu si albastru(credeam ca ledurile blue vor fi mai puternice) si abia cand le-am pus mi-am dat seama ce implica :D Bine, in cazul in care nu micsoram intensitatea ledurilor rosii din "ceasuri".

Sunt 3 leduri pe suportul Pilot, firul l-am tras pe la imbinari astfel incat nu se vede deloc si normal l-am adus la "bricheta".Mufa-bricheta are si un comutator on/off asa incat se pot opri.Dar de cand le-am pus nu le-am mai oprit mai deloc.

Nu ma deranjeaza la ochi deloc cu toate ca pare la prima vedere cam puternica intensitatea ledurilor blue.Nu am modificat nimic, nu vreau sa ma risc deocamdata, atat ete.Pozele le-am facut aseara pe la ora 18.20 parca,mai era ceva lumina inca, ziua insa aproape ca nu se vad aprinse...

« Ultima Modificare: 24.Mar.2009, 10:36:36 a.m. de mako »

Offline FaliT

• Hero Member
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #49 : 24.Mar.2009, 11:52:07 a.m. »
si de unde ai cumparat "ledurile" ?
Suzuki sx4