Autor Subiect: Instalarea de beculete pentru masina !!  (Citit de 12822 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline radu-sx4

• Full Member
  • Mesaje postate: 198
  • Gen: Bărbat
  • EX-SX
Re: Instalarea de beculete pentru masina !!
« Răspuns #20 : 05.Ian.2009, 08:59:38 p.m. »
eu mi-am pus philips extreme power pe sx si fata de halogenele osram (galbene) din fabrica lumineaza mult mai bine. totusi un minus a lui sx4 este ca are farurile cam chioare....era sa ies in decor de vreo cateva ori noaptea cand mi-a aparut o masina pe contrasens si am pus faza scurta in niste curbe cam nasoale....acu ca le-am schimbat (becurile) e mai bine, si totusi ma gandesc la niste xenoane hella 6000k nemtesti, am mers cu un amic in seara asta cu leonul lui si sincer nu-ti mai trebuie faza lunga, super lumina alba fain concentrata pt. niste faruri din 2001 invechite la masina sus-mentionata.
cat despre becuri pe la picioare....sper ca nu vreti sa artati ca pomul de craciun sau ca vreo dacie rapanoasa de pe la tara a carei proprietar n-a avut ce face si a trecut prin talcioc si si-a luat toate reflectoarele si accesoriile "cromate" manelistice....mai bine va ganditi la un accesoriu offroad-troliu, bullbar, scut metalic, suspensii reglabile....
« Ultima Modificare: 07.Ian.2009, 01:25:33 a.m. de radu-sx4 »

Offline redippy

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #21 : 07.Ian.2009, 07:21:56 p.m. »
Bine punctat la final Radu!
SX4 1.6 4WD sunlight cooper

Offline 03EMH

• Full Member
  • Mesaje postate: 122
« Răspuns #22 : 09.Ian.2009, 10:35:34 a.m. »
eu mi-am pus philips extreme power pe sx si fata de halogenele osram (galbene) din fabrica lumineaza mult mai bine. totusi un minus a lui sx4 este ca are farurile cam chioare....era sa ies in decor de vreo cateva ori noaptea cand mi-a aparut o masina pe contrasens si am pus faza scurta in niste curbe cam nasoale....acu ca le-am schimbat (becurile) e mai bine, si totusi ma gandesc la niste xenoane hella 6000k nemtesti, am mers cu un amic in seara asta cu leonul lui si sincer nu-ti mai trebuie faza lunga, super lumina alba fain concentrata pt. niste faruri din 2001 invechite la masina sus-mentionata.
cat despre becuri pe la picioare....sper ca nu vreti sa artati ca pomul de craciun sau ca vreo dacie rapanoasa de pe la tara a carei proprietar n-a avut ce face si a trecut prin talcioc si si-a luat toate reflectoarele si accesoriile "cromate" manelistice....mai bine va ganditi la un accesoriu offroad-troliu, bullbar, scut metalic, suspensii reglabile....

- Nu "gandul manelistic" m-a impins sa intreb de beculetele din zona  picioarelor  ! Era o intrebare utila care si-a gasit raspunsul prin cumpararea de covorase originale suzuki. Daca as trece prin "talcioc" mi-as cumpara un bec pentru a-mi lumina consola centrala, locul unde tin telefonul si restul prostiilor de prin "pozanare".
 - Mai manelistica, de prost-gus, plina de nesimtire si indiferenta fata de ceilalti participanti la trafic  mi se pare montarea de faruri "Csenon" facute in "talcioc".
Suzuki SX4 GLX 4WD 1,6/107CP-benzina, cosmic black (negru murdar)

Offline radu-sx4

• Full Member
  • EX-SX
« Răspuns #23 : 09.Ian.2009, 06:15:22 p.m. »
nu a fost spusa chestia asta cu rea intentie, dar masina arata bine asa cum a facut-o producatorul....cat despre "csenonane" de bazar, no comment....becuri nashpa pe faruri nashpa=te orbesc astia de te apuca strechea...presonal am vazut dacii din 1900-toamna sau alte marci straine cu tot felul de accesorii "fanteziste" si mi-a cam crapat retina.....
in ceea ce priveste becurile de fabrica la sx4, sa stii ca trebuiau schimbate, pentru ca luminau degeaba....
« Ultima Modificare: 09.Ian.2009, 06:17:12 p.m. de radu-sx4 »

Offline Cristi

« Răspuns #24 : 10.Ian.2009, 08:35:38 p.m. »
De acord cu luminatul degeaba la cele din fabrica!

Din pacate pentru xenoane trebuie sistem de spalare faruri si auto-reglare.
Am gasit sistemul de spalare, xenonul si auto-level la Hella (www.hella.com). Cam pe la 800e cu totul. Mi se pare ok, considerand ca sunt firma si ca le poti omologa RAR daca vrei. Problema ar fi cu montatul si garantia masinii:(
Teoretic ar trebui sa le montezi la reprezentanta...asta daca se baga.

- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio

Offline radu-sx4

• Full Member
  • EX-SX
« Răspuns #25 : 10.Ian.2009, 09:10:27 p.m. »
le pui tu singur....si am gasit hella cu 700 ron bixenon h4 fara spalator si alte chestii- numai balast, cabluri si becuri+accesorii de prindere, iar cand te duci la revizie le dai jos....avantajul la sx4 e ca nu trebuie sa gauresti nimic ca sa-ti instalezi xenonul. :good:
« Ultima Modificare: 10.Ian.2009, 09:13:03 p.m. de radu-sx4 »

Offline Cristi

« Răspuns #26 : 10.Ian.2009, 09:36:28 p.m. »
Pai foarte frumos, numai ca nu sunt legale in principiu. Si sa zicem ca nu imi fac griji de Romania, ci problema este atunci cand iesi cu ele in afara. Maghiarii de exemplu cred ca stiu ca pe SX4 nu exista xenon :(
- Kizashi Sport M/T
- ex Jimny Cabrio

Offline radu-sx4

• Full Member
  • EX-SX
« Răspuns #27 : 10.Ian.2009, 10:36:56 p.m. »
dar pe sx4-wrc exista, daca te uiti in filmuletul de la rubrica din forum alocata acetui model....deci nu-ti fa tu griji de europeni ca nu te opresc ei pe tine....stiu ei ca masina ta n-a fost vreo "editie limitata" data de dealer in tara la tine cu tot cu xenoane?

Offline Cristi

« Răspuns #28 : 10.Ian.2009, 11:31:35 p.m. »
Da, dar te poate opri pentru altceva, si sa se uite la faruri si sa vada ca nu ai sistemul de spalare de exemplu. Din pacate la ei nu prea merge ca la noi! :-S
- Kizashi Sport M/T
- ex Jimny Cabrio

Offline radu-sx4

• Full Member
  • EX-SX
« Răspuns #29 : 11.Ian.2009, 11:17:18 p.m. »
si ce conteaza....cine e prostul care sa plateasca amenda la straini....pun xenoane si ma ..... pe altii, daca nu le place sa se impuste!!! noi suntem romani descurcareti....ciori care sfasie steagul elvetiei,.....sincer mi se rupe de ei!!!!!!