Autor Subiect: Inlocuire lichid de racire  (Citit de 33395 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Inlocuire lichid de racire
« Răspuns #60 : 17.Nov.2012, 08:30:03 p.m. »

Durata procedura aprox. 3 ore
Masina a stat in pozitia din poza 3 ore si tu ai mesterit pe linga ea  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #61 : 17.Nov.2012, 08:44:26 p.m. »
Dap, artera respectiva este rar circulata  ;)

Offline sanduraveica

« Răspuns #62 : 17.Nov.2012, 11:18:31 p.m. »
   Multumim pentru poze ai facut ca la carte (cum a scris danker undeva). Cum ai reusit sa desfaci robinetul frate ca mie mi-a fost frica sa-l fortez sa nu fac vreo dandana!?  Am schimbat si la mine anul trecut (da' n-am avut aparat foto) si am pus acelasi tip de lichid.   
  • Ignis

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
« Răspuns #63 : 18.Nov.2012, 09:05:04 a.m. »
am desfacut robinetul de scurgere din radiator, asteptand de mi s-au lungit urechile vre-o 30 minute sa se scurga si picura foarte incet

http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-ignis/inlocuire-lichid-de-racire/msg92817/#msg92817
2. In partea de jos a radiatorului ar trebui sa existe un robinet de golire. Pe acolo se scoate lichidul dupa ce se scoate in prealabil si busonul de umplere a radiatorului pt a nu se face vid. Cind faci operatia de golire, deschide si robinetul de aer cald din habitaclu.
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline mxxa

• Hero Member
« Răspuns #64 : 20.Nov.2012, 07:35:41 p.m. »
   Cum ai reusit sa desfaci robinetul frate ca mie mi-a fost frica sa-l fortez sa nu fac vreo dandana!?

90 de grade a mers relativ usor apoi am intampinat o mica rezistenta cand si robinetul avea miscarea longitudinala de a iesii de-acolo.

@suzukisx4x4 - busonul de umplere al radiatorului a fost scos primul, am stat mai bine de 30 minute si nu se scursese nici 1,5 litri, iar debitul de evacuare pe-acolo e ruda cu mama rabdarii  ;)

Offline suzukisx4x4

• Full Member
« Răspuns #65 : 21.Nov.2012, 09:17:28 a.m. »
am stat mai bine de 30 minute si nu se scursese nici 1,5 litri
Curios. La SX4, in 10 minute se poate pune noul lichid in rezervoare.
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline danker

« Răspuns #66 : 21.Nov.2012, 09:44:02 a.m. »
-Buna treaba Adiiii, ...eu dupa cateva tentative de deblocat robinetul am renuntat de frica sa nu-l rup si am desfacut furtunul.
Intradevar surgerea se face aproape instantaneu si poate antreneaza si eventualele depozite, mal, ma rog..... daca e cazul. schimbarea de culoare a lichidului  evidentiaza probabil degradarea lui in timp.
 :)

L.E.

Nu uita sa verifici mai des in perioada asta nivelul lichidului de racire din vasul de expansiune, pentru ca o sa mai trebuiasca completat. ;)
« Ultima Modificare: 21.Nov.2012, 09:48:06 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline mxxa

• Hero Member
« Răspuns #67 : 21.Nov.2012, 05:52:50 p.m. »
Debitul infernal de scurgere prin robinetul de golire al radiatorului il puteti observa mai jos

Am verificat Dan, initial am pus in vas mai mult amestec, intre timp a mai tras instalatia de-acolo si este in parametrii, pe filmare se vede unde a ajuns. multumesc  >:D<
« Ultima Modificare: 21.Nov.2012, 05:57:28 p.m. de mxxa »

Offline BXXENL

« Răspuns #68 : 22.Nov.2012, 09:36:37 a.m. »
Arata foarte bine antigelul, de ce-l schimbai?
  • SX4 1.5
Alex

Offline suzukisx4x4

• Full Member
« Răspuns #69 : 22.Nov.2012, 04:55:57 p.m. »
Debitul infernal de scurgere prin robinetul de golire al radiatorului
Poate daca ai fi scos complet robinetul, n-ai fi avut problema asta. Se pare ca ai orificiul de golire astupat cu mizerie.
Albert Einstein