Autor Subiect: Inlocuire lichid de racire  (Citit de 33390 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Gen: Bărbat
  • Suzeta Splash 1,2
Re: Inlocuire lichid de racire
« Răspuns #30 : 12.Feb.2012, 10:13:21 a.m. »
Incercati cu alcool de 90 de grade. Am vazut ieri la Lidl, undeva la 5,6 lei sticla.
Undeva pe furtune s-a format un dop de gheata.

Offline cobra20

« Răspuns #31 : 18.Feb.2012, 04:16:32 p.m. »
Verdictul pentru probleme cu stropitoarea din spate. Cei care au patito, deschideti haionul si luati jos furtunul ala carfe acopera firele si furtunul prin care ajunge lichidul pana la stropitoare, si uitativa sa nu fie cumva rupt. La mine asta este problema.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline Batranul

« Răspuns #32 : 19.Feb.2012, 05:30:51 p.m. »
Dac-ar fi sa ma iau dupa 'gura pacatosului adevar graieste'... ai tu niste pacate  :D.
De-o vreme nu imi mergea stropitu-n spate, dar am pus treaba asta pe seama temperaturilor negative si a unui presupus dop de gheata... dar azi am facut ce-ai zis tu si ...'suprize suprize'.. fara andreea marin. E sectionat asa de curat si linistit, de parca mi l-ar fi taiat chirurgul cu bisturiul  ;)

Intrebarea mea este: ai schimbat furtunul?
De unde pana unde tine? (adica, imi inchipui ca e de la duza... dar, urmatoarea imbinare unde ar fi?

fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline Laurentiu

« Răspuns #33 : 19.Feb.2012, 05:56:21 p.m. »
Intrebarea mea este: ai schimbat furtunul?
De ce sa inlocuiesti furtunul cind il poti foarte bine "inadi" cu un tub intre cele doua capete taiate ? Posibil sa tina mai mult decit originalul.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Batranul

« Răspuns #34 : 19.Feb.2012, 10:09:43 p.m. »
putin mai greu - in zona aia in interiorul tubului la mine se afla un arc metalic - cu scopul de a impiedica sugrumarea furtumului in zona
nu prea stiu cat spatiu am disponibil pentru diverse manevre - m-am uitat doar dupa defect acu'
« Ultima Modificare: 19.Feb.2012, 10:37:44 p.m. de Batranul »
www.scoaladepaine.ro

Offline danker

« Răspuns #35 : 19.Feb.2012, 10:51:43 p.m. »
Vezi postarea de aici, de aceeasi problema m-am lovit si eu:  http://www.suzuki-club.ro/forum/piese-auto-ignis/baza-de-date-piese-ignis/104/
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Batranul

« Răspuns #36 : 19.Feb.2012, 11:38:45 p.m. »
dac-ai fi scris si cum ai rezolvat pana la urma, fericit ma faceai  :D
www.scoaladepaine.ro

Offline cobra20

« Răspuns #37 : 20.Feb.2012, 06:18:21 a.m. »
dac-ai fi scris si cum ai rezolvat pana la urma, fericit ma faceai  :D

Daca asteptati pana sambata, veti vedea, sambata ma pun sa fac treaba asta.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline Batranul

« Răspuns #38 : 20.Feb.2012, 10:27:03 a.m. »
asteptam... batranii stiu sa astepte!  ;)
www.scoaladepaine.ro

Offline Marci

« Răspuns #39 : 21.Feb.2012, 07:22:28 p.m. »
Am tras si eu si eu acea garnitura care protejeaza furtunul de la sprituitoarea spate. Din pacate si a mea este sectionata in partea superioara,dinspre haion. Nu stiu cum o sa o rezolv,poate imi vine o idee buna ,pana sambata.Deocamdata m-am gandit sa infasor cu banda f. strans in jurul sectiunii rupte,dupa care sa aplic peste un fel de silicon rezistent la umezeala sau ceva lipici similar. Din pacate e cam stramt pe acolo,mai sunt ceva cabluri si e multa migaleala. As mai putea imbraca acea portiune cu un furtun de cauciuc putin mai gros,dupa care sa-l acopar cu silicon.Nu vreau sa desfac  masina pt. un cablu. Voi vedea,poate mai apar si alte idei de la forumisti. Se pare ca si furtunasul buclucas intra pe lista neagra,a pieselor care cedeaza prea devreme.
  • S-Cross 1.4 AllGrip, ex. S-Cross1.6 Premium AllGrip