0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Azi am facut si eu operatia de inlocuire a antigelului,pentru ca nivelul era la minim si precis era cel cu care a venit masina ,adica avea peste 4 ani vechime. Am incercat sa deschid acel robinet fara succes,dupa care am scos frtunul de la radiator si da-i sa curga . Nu stiu exact cat s-a scurs ,cert e ca la umplere nu mi-au intrat mai mult de 3 litri.;cam putin nu?Mi-a mai ramas un bidon de 1,5 litri antigel pecare ma gandesc sa-l folosesc la completare daca va fi cazul. Am utilizat un bidon de 1,5 l si restul apa distilata,pana la aproape 3 litri.Sunt un pic nedumerit ,ca nu au intrat 5 l aproximativ,dar acuma asa il las,poate data viitoare o sa-l mulg mai bine de antigel.
Inca o problema a aparut,sper ca e minora;geamul haionului nu mai primeste lichid pt. spalare. In fata merge bine nu am avut deloc probleme,am in rezervor lichid care rezista la -30 grade.care isi face f.bine treaba(topeste gheata de pe parbiz ).Tin sa precizez ca am avut temperaturi frecvent cuprinse intre- 15 si-18 grade noaptea.Ma gandesc ca poate pe traseu am ceva dop de gheata la care nu ajunge lichidul,sau daca ajunge nu reuseste sa-l topeasca. O sa astept primavara,ca la noi si ziua am temperaturi ce nu urca peste -5 grade cam de o saptamana.