Autor Subiect: Iesire audio din mp3 masini  (Citit de 31235 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Iesire audio din mp3 masini
« Răspuns #30 : 27.Iul.2012, 12:02:45 a.m. »
AUDIOMANIAK AM-M06-SUZ2 ... zice ca e "Compatible with the following head units with a 14-pin CD changer connection:PARC01 / PARC02/ PARC03 / PARC04 / PARC05 / PARC06 / PARC07"
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline iacoban.radu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
  • suzuki liana 1.6 16v 107 cp
« Răspuns #31 : 15.Iun.2014, 02:53:17 p.m. »
Salutare, vad ca nu sa mai postat de mult, si majoritatea din voi aveti sx4, o solutie ar fi un adaptor usb+aux+ipod de la yatour model yt-m06, eu tocmai ce l-am achizitionat, problema mea este ca acel adaptor se conectreaza prin mufa pt cd changer care eu nu o am :( ma puteti ajuta cu ceva sfaturi cum as putea altfel sa il leg? Tin sa precizez ca eu am o suzuki liana din 2005
Zambeste maine poate fi mai rau

Offline shpeedy

« Răspuns #32 : 15.Iun.2014, 07:29:34 p.m. »
@iacoban.radu: se stie despre respectiva solutie de la Yatour, dar problema - asa cum te-ai lovit si tu de ea - e modelul de player de pe unele serii de masini (pe un model pot fi playere diferite), care nu prezinta o intrare pentru o sursa de sunet (cd changer, GPS, handsfree). Cu alte cuvinte, player-ul nu are un canal dedicat pe care sa intre respectivul adaptor. Daca n-ai port de cd changer pe player, singura posibilitate ar mai fi sa apelezi la un electronist care sa-ti faca respectiva intrare in player.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline iacoban.radu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • suzuki liana 1.6 16v 107 cp
« Răspuns #33 : 15.Iun.2014, 09:16:00 p.m. »
Am gasit pe net un cablu adaptor care transforma din mufa rotunda cu 13 pini ( care dupa cum spune marele maestru goagal este intrarea pt cd changer ) in mufa normala pt yatour, problema mea este ca dureaza mult livrarea eu in data de 14 plec in concediu cu masina ... din pacate nici nu scrie vreun nume exact pt adaptorul ala ca sa pot sa il caut aici ... deci :(
Zambeste maine poate fi mai rau

Offline flip

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
  • SX4 1.6 GS 4WD
« Răspuns #34 : 09.Apr.2015, 10:03:02 a.m. »
hello

a facut cineva progrese la adaptarea unui cablu aux pentru intrare audio?

eu am incercat cablul de-aici: http://clubsx4.com/forum/showthread.php?t=95 , dar clarion-ul pe care s-a bazat tutorialul are diferite mufele fata de panasonicul nostru...am legat mufele audio dar m-am impotmolit la conexiunea dintre "aux on" si "gnd" la original, care nu prea corespunde la nimic de la panasonic...

Offline reader01

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Somwhere
« Răspuns #35 : 11.Iun.2018, 07:18:30 p.m. »
Posibil sa ai dreptate.
  • No