Autor Subiect: Stiri si zvonuri din industria auto  (Citit de 346868 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Re: Stiri si zvonuri din industria auto
« Răspuns #3250 : 21.Mai.2024, 10:37:28 a.m. »
Deja are o fisură. Xiaomi SU7 deja s-a stricat după 39 km.
https://www.mobilissimo.ro/stiri-diverse/un-proaspat-proprietar-de-xiaomi-su7-automobilul-s-a-oprit

Nu știu cine face SU7 pentru Xiaomi, dar copia lor după Porsche Taycan se pare ca are mari probleme, cel puțin in debutul producției. Au dat viteza sa intre pe piață si au testat mult prea puțin. Dar la un gigant ca Xiaomi asta nu pre contează, ceea ce contează este daca peste un an vor mai avea mașini electrice  in portofoliu. Si eu cred ca da. Fie si numai sa le dea celor de la Apple peste nas (care au dezvoltat 10 ani o electrică, au cheltuit 4 miliarde si apoi au închis programul renunțând la tot)...
Apropo de China, știți ca VW si Stellantis au cumpărat o participatii la X-peng respectiv Leap Motor... Bănuiți de ce...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #3251 : 21.Mai.2024, 12:20:07 p.m. »
Boris Johnson a condus o Tesla cu FSD in SUA pentru o ora si nu a intervenit nici o dată... devenind acum convins ca mașinile autonome vor fi realitate. După cum știți, Tesla FSD este in teste in Germania si alte tari europene acum. O persoana din Moldova a "hacuit" o Tesla cu FSD si a condus cu FSD fara problem in Moldova, clipul este pe YouTube.
De partea cealaltă, am văzut o Tesla cu FSD care nu a oprit la o trecere de cale ferata cu bariera lăsata  si trenul trecând, pe timp de ceata serioasa. Șoferul a intervenit prea târziu si a intrat cu mașina in mecanismul barierei, distrugând roata stângă a mașinii.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #3252 : 21.Mai.2024, 03:38:19 p.m. »
La mulți ani, @Costique !
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: ntire2000

Offline ntire2000

« Răspuns #3253 : 21.Mai.2024, 09:20:09 p.m. »
Aia sunt dusi cu capul.

Cum sa ceri 18750 de euro pe o coaja de 8 ani vechime si 80k de km?!?

PS: de nenea asta (Verner Mortensen) am aflat dupa ce se fâtâia în fata mea o domnisorica sexy cu un Hyundai I30 pe al carui numar era inscriptionat dealerul si am fost curios de unde e adusa masina.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline cosminc

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #3254 : 21.Mai.2024, 09:34:09 p.m. »
Sti cum se zice, nu e prost cine cere....

Offline kellogs

« Răspuns #3255 : 21.Mai.2024, 09:56:17 p.m. »
O fi inmatriculata ? Parca pe meleagurile acelea inmatricularea dubleaza pretul masinii.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #3256 : 22.Mai.2024, 08:46:32 a.m. »
Da, Danemarca are preturi foarte mari la mașini, mai ales "clasice", înmatricularea este "pe viata". Ma rog, ca fapt divers un burger menu la McDonals este 120-140 kr, un bilet de autobuz este 30-40 kr, o chirie de apartament este 6-10.000 kr...
A, o Tesla noua este de 4 ori prețul ala...

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #3257 : 22.Mai.2024, 08:48:17 a.m. »
La mulți ani, @Costique !

Mulțumesc frumos, sănătate sa aveți cu toții!

Am spus de zeci de ori, criza climatica e o pseudo-invenție de PR (datele din măsurători arata ca soarele emite din ce in ce mai multa energie de 15 ani încoace si eu am aflat ieri!!!) care sa facă obligatorie implementare noilor tehnologii proprietare vestice, care sunt 2-3 ori mai scumpe ca cele clasice ce si-au terminat perioada de exclusivitate. Doar ca si așa tot le-a explodat in fata celor din Vest, pentru ca China si ceilalți nu au stat degeaba. Ca rezultat nivelul de trai in vest este in continua scădere, inflația creste, puterea de cumpărare este la jumătate fata de 1990 etc.
Normele Euro au fost introduse sa tina China in afara Europei, după ce Geely a venit prin 1995 cu o mașină de 3000 de dolari in România si Bulgaria. Eu nu cred in coincidente.

Offline Laurentiu

ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline nick5roo

« Răspuns #3259 : 26.Mai.2024, 04:16:25 p.m. »
Poate nepoții noștri vor prinde oferta :D
Antena3 și tragi apa!
  • Suzuki swift hibrid 2021 All grip