0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Felicitari, se pare ca unii mai si gândeste.Eu am analizat problema asta acum vreun an doar la o scara de bloc si mi-a dat cu virgula.Nici o scara de bloc (P+4 = 20 apartamente - cam astea sunt "standard") n-are putere instalata de minim 60 de kilowati. Daca le baga toti seara în prize, o sa vedem doar incendii la televiziunile de stiri.
Daca se indreapta lumea spre masini electrice, nu cred ca o face din considerente economice. Cel putin acum nu este mai rentabil/viabil sa avem electrice cu preponderenta.Nu are rost sa comparam situatia de inceput cand masinile electrice, si alea foarte putiune fata de total parc auto, erau alimentate cu energie electrica ieftina.In ceea ce priveste utilizarea energiei electrice in casa, in locul altor resurse, precum gazul, eu am facut deja acest pariu cand mi-am pus incalzire electrica. Si aparatele de gatit toate electrice. Sunt convins ca in 10-20 de ani va fi mai convenabila energia electrica decat cea din gaze sau combustibili conventionali.Dar despre auto.... mai astept sa ma lamuresc. Acum nu e bine sa schimb.