Autor Subiect: Stiri si zvonuri din industria auto  (Citit de 346919 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Stiri si zvonuri din industria auto
« Răspuns #2990 : 27.Mai.2022, 09:00:41 a.m. »
Corect, sa ascultam de cei care ne conduc.
       Si nu de experti in cuburi de gheata amplasate in pahar.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline nick5roo

« Răspuns #2992 : 27.Mai.2022, 10:13:58 a.m. »
Lovitură pentru industria auto din România: Vinde Renault uzina de la Mioveni?
https://m.mediafax.ro/economic/lovitura-pentru-industria-auto-din-romania-vinde-renault-uzina-de-la-mioveni-20863221

Trimis de pe al meu AC2003 folosind Tapatalk
Am scris aici știrea @Costique

Trimis de pe al meu AC2003 folosind Tapatalk

• Suzuki swift hibrid 2021 All grip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #2993 : 31.Mai.2022, 09:58:53 p.m. »
The Shark nose: A45 S AMG.

Sursa: Mr. Car (LinkedIn)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Calin sb

« Răspuns #2994 : 01.Iun.2022, 08:55:05 a.m. »
Un nou Suzuki apărut deocamdată in GT7 poate coboară in real cândva.
Suzuki Vision GT
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

The following users thanked this post: enicky

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #2996 : 15.Iun.2022, 08:04:38 a.m. »
Eu nu cred că chestiile astea ( nu vreau să le zic autoturisme) vor avea succesul scontat. Dispare complet plăcerea condusului. Dar și ca autobuze sau taxiuri îmi provoacă așa, să i zic teamă....
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline enicky

« Răspuns #2997 : 15.Iun.2022, 09:04:53 a.m. »
Dispare complet plăcerea condusului.
    Placere care, sa fim sinceri, se manifesta la un procent mic de conducatori auto, dovada dorinta majoritara de cutii automate. Ori sa nu-mi spuna cineva ca placerea condusului e data (si) de cutia automata!

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #2998 : 15.Iun.2022, 01:20:12 p.m. »
Dar acolo nici măcar cutie automată nu mai ai. Eu unul vreau cutie automată fiindcă am condus 32 de ani numai manuale. Din plăcere s-a transformat în dezgust. Dar rămân celelalte. Eu hotărăsc unde, cum,cât merg...La autonome e ca intr-un tramvai de lux care nici măcar vatman nu mai are. Nasol
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline enicky

« Răspuns #2999 : 15.Iun.2022, 08:12:56 p.m. »
Din plăcere s-a transformat în dezgust. Eu unul vreau cutie automată fiindcă am condus 32 de ani numai manuale.
   @vali22 cunosti vorba cu "gusturile"(placerile) care nu se discuta si eu tot cam atat am vechime, poate ceva +, am condus automata doar la teste, dar din fericire, la mine inca persista, probabil ca fata de masinile MT si femei n-o sa fiu niciodata dezgustat. :)
Masina respectiva va fi un mijloc de transport din a in b si atat. Daca cineva va dori sa conduca, probabil se va merge intr-un spatiu special amenajat, cu vehicule care se pot conduce de om.

Toyota Drops New Photos Of Award-Winning Compact Cruiser EV Study
  Încă nu avem specificații tehnice sau o dată de lansare, dar cel puțin putem vedea mai multe off-roader electric cu box de la Toyota.
În decembrie 2021, Toyota Motor Company a surprins lumea dezvăluind 16 viitoare vehicule electrice cu baterie de la mărcile Toyota și Lexus.

Unul dintre ele, Toyota bZ4X din 2023, este deja la vânzare, în timp ce altul, Lexus RZ 450e din 2023, va urma mai târziu în acest an. Unul dintre cele mai interesante dintre multitudinea de concepte EV proiectate să intre treptat în producție până la sfârșitul deceniului a fost, fără îndoială, compact Cruiser EV.

Nu am primit prea multe informații despre el la momentul respectiv, dar acum vă putem arăta fotografii suplimentare cu micul off-roader electric cu baterie, care a câștigat recent prestigiosul Car Design Award 2022 la categoria Concept Cars organizat de Revista Auto&Design din Italia. .

Creat de centrul de dezvoltare Toyota Europe Design (ED2) din Nisa, Franța, Compact Cruiser EV este dovada că Toyota recunoaște tendința emergentă pentru vehiculele electrice orientate spre stilul de viață.

The following users thanked this post: vali22, Laurențiu