Autor Subiect: Stiri si zvonuri din industria auto  (Citit de 346922 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Re: Stiri si zvonuri din industria auto
« Răspuns #2980 : 25.Mai.2022, 10:12:17 a.m. »
Dar sunt imagini în modul ”street view”. Nu chiar de peste tot, cam vechi și destul de blurate/cenzurate dar sunt.

În fine... disputa e strict pentru bani în cazul de față, nu pentru altceva (de ex. intimitate, siguranță, etc). Dincolo de toate astea e interesant de văzut cine plătește și ce face exact IP Bridge, că ei au câștigat (nu definitiv) banii de la Ford în acel proces.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline kellogs

« Răspuns #2981 : 26.Mai.2022, 01:03:55 a.m. »
de ce trebuie ca masina mea sa fie urmarita permanent prin internet,unde merg,cat timp fac din punctul A in punctul B?...se presupune ca masina respectiva este proprietatea mea nu???

Din acelasi motiv pentru care FB, Apple si Google fac acelasi lucru  cu telefonul "tau".
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline nick5roo

« Răspuns #2982 : 26.Mai.2022, 07:39:04 a.m. »
Lovitură pentru industria auto din România: Vinde Renault uzina de la Mioveni?
https://m.mediafax.ro/economic/lovitura-pentru-industria-auto-din-romania-vinde-renault-uzina-de-la-mioveni-20863221

Trimis de pe al meu AC2003 folosind Tapatalk

• Suzuki swift hibrid 2021 All grip

Offline ...

« Răspuns #2983 : 26.Mai.2022, 09:45:17 a.m. »
S-o fi saturat sa plateasca atata motorina scumpa pentru trailerele cu masini care circula pe autostrada Sibiu - Pitesti  :D...

The following users thanked this post: nick5roo

Offline jupanul1

« Răspuns #2984 : 26.Mai.2022, 10:05:46 a.m. »
Mercedes-Benz nu va mai produce autovehicule cu transmisie manuală din 2023.

Scuze, e link-ul în germană, dar se găsește informația și în sursele românești (tradus mai mult sau mai puțin bine). Pe scurt, tradus automat în engleză:
Citat
Mercedes-Benz will phase out the production of vehicles with manual transmission in 2023.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline ...

« Răspuns #2985 : 26.Mai.2022, 10:15:54 a.m. »
Cica nu vor sa dezvaluie cu exactitate momentul, ca sa nu afle concurenta... Pai acum e suficient un Heil Hey Google si afli tot!

Offline enicky

« Răspuns #2986 : 26.Mai.2022, 10:55:09 a.m. »
Lovitură pentru industria auto din România:
  Da, e la "moda", bombe, petarde, trebuie citit repede tot articolul !:-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #2987 : 26.Mai.2022, 11:45:27 a.m. »
Din pacate va este greu sa întelegeti ca o firma ale carei costuri operationale sunt mari încearca sa mai taie din cheltuieli - acolo de unde se mai poate.
Inclusiv ca s-a saturat sa mai astepte autostrazi si alte facilitati (din partea unui stat corupt si indiferent fata de mediul de afaceri) care sa o ajute sa-si valorifice marfa.

E criza doar pentru mediul privat, se pare ca la restul s-au gândit mă,Ciucă si ai lui.

Pentru unul ca mine articolul asta e un semnal de alarma.
In fond, Marocul si Tunisia ofera mâna de lucru mult mai ieftina si sunt mult mai atractive inclusiv dpdv a taxelor.
Ca parca se mai discuta si despre cota unica, nu?!?
Daca se scoate aia cât vor fi impozitele pe profit? Care multinationala nu-si face o strategie de exit bine organizat de pe o piata pe care se pregateste un "jaf" economic?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: vali22, saureign

Offline enicky

« Răspuns #2988 : 26.Mai.2022, 03:38:24 p.m. »
Din pacate va este greu sa întelegeti ca o firma ale carei costuri operationale sunt mari încearca sa mai taie din cheltuieli - acolo de unde se mai poate.
   Mie nu-mi e greu, dar si daca ar fi mici costurile dar se mai pot reduce, de ce nu?
Dar articolul, d-asta cu drobul de sare, ti se cam potriveste.
  Renault a avut si are un statut privilegiat in Romania. Dar da, macar autostrada sa fi facut si statul.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #2989 : 26.Mai.2022, 10:50:05 p.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού