Autor Subiect: Stiri si zvonuri din industria auto  (Citit de 346925 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline nick5roo

Re: Stiri si zvonuri din industria auto
« Răspuns #2970 : 17.Mai.2022, 08:17:22 a.m. »
Grupul auto Renault a anunţat luni că a finalizat vânzarea activelor sale din Rusia către statul rus dar a precizat că păstrează opţiunea de a le răscumpăra în decurs de şase ani. Oficiali ruși din industrie au anunțat că acordul dintre producătorul auto francez și Moscova permite Rusiei să fabrice Duster sub marca Lada. De asemenea, rușii vor să reînvie marca sovietică Moskvich.

https://m.digi24.ro/stiri/externe/rusia/dupa-preluarea-fabricilor-renault-rusia-anunta-ca-va-produce-duster-sub-marca-lada-1941834

Trimis de pe al meu AC2003 folosind Tapatalk

• Suzuki swift hibrid 2021 All grip

Offline ntire2000

« Răspuns #2971 : 17.Mai.2022, 08:43:52 a.m. »
intentia atat a Renault cat si a autoritatilor din Rusia, locala si respectiv centrala in cazul celor doua active ale Renault, de a cumpara/vinde activele pentru a mentine productia si a da omenilor de lucru. In plus, mai exista si optiune de rascumparare pentru Renault pentru viitor, cand lucururile (hopefully) vor reveni la normal.

Ce e de ras? Mie nu mi se pare deloc modul de actiune al unor autoritati ruse demente si scapate de sub control, asa cum se insinueaza cu presupusa nationalizare, ci o tranzactie in cele mai libere conditii de piata pentru ambele parti.

Ai dreptate, e mai amuzant ce ai postat tu (vorbesti de normalitate într-o tara de dementi si alcoolisti care violeaza copii de câteva luni).

Stirea ca vor produce aia conservele lor comuniste e mult mai putin hazlie.

https://www.realitatea.net/stiri/actual/rusia-scoate-moskvich-de-la-naftalina-dupa-plecarea-renault_628266dfaa6786201721ea52

"Revenirea Moskvich s-ar putea dovedi dificilă din punct de vedere practic, susţine şeful Autostat, Sergei Tselikov. Acesta apreciază că "ar fi nevoie de cel puţin doi ani şi 51 de milioane de dolari pentru a dezvolta o nouă maşină."

Foarte ieftina revenirea, cred ca au ceva machete ramase de la Flintstone pe care le mai ajusteaza un pic.

PS: întâmplator, am avut contact cu oameni de afaceri rusi veniti pentru "contracte" în RO. Aia umblau cu valiza cu bani dupa ei, ca sa plateasca "comenzile".
Cam ca si mafia italiana.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

« Răspuns #2972 : 22.Mai.2022, 07:20:25 p.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Japan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #2975 : 24.Mai.2022, 07:44:38 p.m. »
Lovitură pentru Ford. Un tribunal i-a interzis să vândă în Germania automobile capabile să se conecteze la internet
Asta nu e o problema pentru Ford,o sa le vanda in desert ,acolo nu este internet :-)) dar serios acum, de ce trebuie ca masina mea sa fie urmarita permanent prin internet,unde merg,cat timp fac din punctul A in punctul B?...se presupune ca masina respectiva este proprietatea mea nu???In fapt nemtii au dreptate...Ford vrea sa culeaga date GRATIS de la utilizator si de platit plateste tot utilizatorul(uite ce dotari ai in masina,da banul ca face)toate astea sub acoperirea ca e spre binele...la bla bla... mai actuala ca niciodata zicala:peretii au urechi :-t cu mentiunea ca acum au si ochi :baston:
« Ultima Modificare: 24.Mai.2022, 08:03:10 p.m. de Japan »

Online bisti

« Răspuns #2976 : 24.Mai.2022, 09:27:33 p.m. »
Ford nu poate, in schimb, toate masinile premium germane au modul de SIM voce si date inglobat in navigatie.
Sa nu afle americanii, dar sa stie nemtii.

Offline ntire2000

« Răspuns #2977 : 24.Mai.2022, 09:42:55 p.m. »
Asta nu e o problema pentru Ford,o sa le vanda in desert ,acolo nu este internet :-)) dar serios acum, de ce trebuie ca masina mea sa fie urmarita permanent prin internet,unde merg,cat timp fac din punctul A in punctul B?

Cel mai grav fenomen actual nu este urmarirea cetateanului ci incapacitatea acestuia de a citi un text si de a-l întelege.

De fapt, stirea suna chiar invers.

Citat
Mai precis, un tribunal german a emis o decizie care interzice grupului Ford să producă şi să comercializeze automobile capabile să se conecteze la Internet.
Decizia a fost luată într-un proces legat de încălcarea unor licenţe din domeniul tehnologiei wireless, notează agenţia Reuters.
Decizia tribunalului din München, care poate fi contestată, ar putea să intre în vigoare în două săptămâni, dacă Ford nu ajunge la o înţelegere cu reclamanţii.
Acest verdict scoate la lumină creşterea tensiunilor între companiile de tehnologie care vor ca producătorii de automobile să plătească redevenţe pentru tehnologiile utilizate în sistemele de navigaţie, sistemele de comunicaţii şi automobilele autonome.

PS: inchipuie-ti ca ai un accident noaptea, îti sare o salbaticiune în fata masinii si din reflex ajungi într-o râpa sau din teribilism si viteza prea mare chiar într-o padure.
Ai vrea sa fi gasit dupa aproape o luna de la accident?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #2978 : 24.Mai.2022, 10:48:25 p.m. »
Am putea spune ca dupa ce-si va lua acordul firmelor respective, va putea sa produca(cum a facut VW) masini capabile să se conecteze la Internet.
Am putea spune ca nu vad de ce le ducem noi grija celor de la Ford! Probabil c-au incercat si ei o jmecherie...
Am putea spune ca fenomenul de interpretare eronata a unei fraze, legi, etc. este sport national.
Am putea spune ca fenomenul digitalizare este cu "doua taisuri", sau are o parte buna si una proasta :
-partea proasta ar fi ca oricand masina este in functiune poate fi usor urmarita si identificata in trafic si nu numai pentru a fi gasit posesorul in caz de accident, ci si pentru alte motive, cum ar fi  nerespectarea unei legi de circulatie(depasirea vitezei), sau altele(la care nici nu te gandesti)
-partea buna este ca (binenteles) in caz de accident sunt anuntate instant autoritatile si vei fi salvat(daca mai ai "zile"!)
Deci "partea buna" este conditionata in primul rand de (1) daca mai ai zile si (2)daca masina este intr-o zona acoperita de o retea. Daca ma gandesc la accidentul aviatic al lui Iovan as putea sa spun ca oamenii aia au murit "cu zile", pentru ca au si vorbit la tel. dupa impact, deci aveau retea si n-au decedat in momentul impactului.
Asa ca aceasta capacitate de conectare te poate ajuta intr-un accident relativ usor, deci eficienta ei este relativ redusa, este aproape un "moft" sau "fitza" ca multe alte gadgeturi aflate pe masini.
  Nemtii nu sunt prosti(cum ziceai tu ca-i doare undeva de revizii!), au aplicat legea si la VW si la Ford.
Si ma repet, nu stiu, de ce ne "doare" pe noi de Ford?!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online NicNic

« Răspuns #2979 : 25.Mai.2022, 09:39:06 a.m. »
Nemtii pun mare pret pe intimitatea individului.
Din aceasta cauza la ei nu sunt permise imagin in modul "street view" in Google maps.

Probabil ca si conecatrea masinilor la internet este vazuta tot ca o incalcare a dreptului la intimitate.
O fi mai important pentru neamt sa nu il gaseasca nevasta, cand el este cu amanta in masina, cazuti in rapa.

Dar sunt sigur ca se vor da si ei pe brazda.
Fara conectarea in masa, si permanenta, a tuturor membrilor societatii, nu vom mai putea discuta despre o societate dezvoltata, in viitor.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!