Autor Subiect: Stiri si zvonuri din industria auto  (Citit de 346926 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Stiri si zvonuri din industria auto
« Răspuns #2960 : 10.Mai.2022, 09:37:02 a.m. »
Nu neaparat. Eu vad ca pretul creste la SH-uri de maxim 6, hai fie 8 ani vechime, care nu necesita ITP anual si au minim Euro 4.

Offline jupanul1

« Răspuns #2961 : 10.Mai.2022, 09:56:36 a.m. »
Nu am urmărit în mod expres piața SH dar cred că există un punct în vârsta/uzura unei mașini de la care prețul la revânzare nu mai poate crește chiar dacă piața e plină de cerere, și zic că asta pentru simplul fapt că perspectiva asumării cheltuielilor de mentenanță potențial infinite nu prea atrage pe un doritor de nou. Adică cei care nu pot cumpăra un autovehicul nou pentru că nu se [mai] iau comenzi sau nu se [mai] livrează se orientează spre piața SH de autovehicule relativ noi și nu vor cumpăra ceva mai în vârstă - cel mai probabil au deja acasă ceva ce trebuie înlocuit.

Ca în orice - există și excepții, sunt mărci nemuritoare sau dorite, pentru care nu contează starea de uzură sau vârsta, că ele se tot cumpără dar și acolo sunt niște limite. Exclud din generalizare autovehiculele de lux sau cele e epocă - acestea au alte reguli după care se depreciază sau apreciază.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

The following users thanked this post: gabineg

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #2962 : 10.Mai.2022, 12:57:36 p.m. »
Adică a mea din 2011 cu 105000km la bord și Euro 5 e bătrână sărăcuța?
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline enicky

« Răspuns #2963 : 10.Mai.2022, 01:29:22 p.m. »
  Pentru cei interesati vad ca sunt in stoc 2 Vitare in Constanta si una in Timisoara.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #2964 : 10.Mai.2022, 01:36:16 p.m. »
Ca varsta, cam da.

Offline Calin sb

« Răspuns #2965 : 10.Mai.2022, 01:39:45 p.m. »
Cum știi ca e bătrâna?
Ii faci ITP-ul in fiecare an!  :-j
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #2966 : 10.Mai.2022, 01:41:01 p.m. »
Asta e. Dacă iau suficient o dau , dacă nu o țin în familie.

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #2967 : 10.Mai.2022, 01:42:24 p.m. »
Până acum i-am făcut la 2 ani. Anul asta face 12 ani deci de la anul incep an de an. Dacă nu o mărit până atunci.

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Leutz

« Răspuns #2969 : 17.Mai.2022, 04:23:58 a.m. »
Titlul si cotinutul articolului sunt vadit malitioase si manipulatoare. Postarea link-ului fara a informa cititorii forumului despre continutul real cum se poate interpreta? Neglijenta sau ... intentie?

Într-o declarație transmisă de Reuters, Renault a descris vânzarea pachetului majoritar de acțiuni din Avtovaz către NAMI și 100% din acțiunile Renault Rusia către orașul Moscova drept „o alegere responsabilă”. „Am luat o decizie dificilă, dar necesară și facem o alegere responsabilă față de cei 45.000 de angajați ai noștri din Rusia”, a spus CEO-ul Luca de Meo. De Meo a spus că mișcarea a păstrat capacitatea Renault de a reveni în Rusia în viitor, într-un context diferit.

Stirea spune ca Renault a vandut participatia in respectivele active, lucru pefect normal in conditiile date; la fel cum perfect normala este si intentia atat a Renault cat si a autoritatilor din Rusia, locala si respectiv centrala in cazul celor doua active ale Renault, de a cumpara/vinde activele pentru a mentine productia si a da omenilor de lucru. In plus, mai exista si optiune de rascumparare pentru Renault pentru viitor, cand lucururile (hopefully) vor reveni la normal.

Ce e de ras? Mie nu mi se pare deloc modul de actiune al unor autoritati ruse demente si scapate de sub control, asa cum se insinueaza cu presupusa nationalizare, ci o tranzactie in cele mai libere conditii de piata pentru ambele parti. Pentru colegul care a postat articolul si a ras, ... cum comentezi continutul lui si conotatiile care se desprind de-acolo? Vorbesc despre comentarea articolului, nu despre coleg, deci nu ma intereseaza persoana ci subiectul discutiei. Sunt on-topic si on-forum.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019