Din pacate pentru optimistii forumului, piata auto din UE este în continuare în cadere.
Doar la noi - popor supereducat dpdv financiar lucrurile stau roz bonbon - n-o sa avem mâncare si caldura dar o sa ne plimbam cu masina.
Dupa ce am citit, am inceput sa traduc(inteleg) postarea, care ar suna cam asa, dupa mine:
....pentru optimistii forumului, .... lucrurile stau roz bonbon : Martie 2022 are o crestere de 42,6% fata de Martie 2021, iar primul trimestru a fost mai productiv fata de acelasi din 2021 cu +15,72%. Sa ma ierti
@ntire2000 ca ti-am reinterpretat postarea, dar n-am pus nimic de la mine !
Dar ce n-am inteles eu si se intampla cam din anii 2000+, este ideea asta de "copiat", adica ce se intampla in vest(sau State) trebuie sa fie musai si la noi : e criza la ei, trebuie sa fie si la noi, e pandemie/lockdown la ei, repede si la noi, a cazut nu stiu ce banca/fond din China, vine tsunami si la romanica, au crescut preturile la gaze si curent, trebuie sa creasca si la al IIlea producator de gaze din Eu, tot inghitim galusti d-astea gretoase incat iti trebuie un tir cu lamai sa-ti treaca greata !
Acum daca la ei nu se mananca jumari si sorici, trebuie sa nu mancam nici noi ?!
Daca la ei a scazut si la noi a crescut productia auto, o fi rau?!
O fi rau ca niste oameni au loc de munca?! De ce ar fi rau?!
Daca tot ne uitam in curtea lor, de ce nu facem salariul minim 1200 de euro?!
Cum e proverbul : "cand e bine, nu-i de mine, cand e rau, hop si eu" !
Zic si eu...