Autor Subiect: Stiri si zvonuri din industria auto  (Citit de 346966 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Stiri si zvonuri din industria auto
« Răspuns #2790 : 12.Nov.2021, 09:38:44 p.m. »
.....numai a SCross nu mai seamana

.....noul model din teaser, care este noul SX4

Chiar nu mai seamana deloc, forma grilei aduce mai mult înspre Vitara.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Ultima Modificare: 14.Nov.2021, 11:56:30 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline cristidav

« Răspuns #2792 : 14.Nov.2021, 11:33:18 p.m. »
Se vad features de design clar asemanatoare SCrossului actual. Ca pare ceva mai mare/inalta, ca Vitara, aia e partea a doua. A treia ar fi ca, din cate am inteles, vine cu 1.5 full hibrid 3 pistoane de la Toyota.  :-?
Cert e ca eu n-am gasit, cel putin vizual (cam asa cum ne indragostim toti de masini, la o prima vedere, nu dupa cercetari minutioase) absolut nimic ce sa ma faca sa-mi fie ciuda ca n-am mai asteptat putin cu schimbarea Suzukiului meu. O fi frumusica, dar nu suficient pentru mine.  :P
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

The following users thanked this post: ntire2000

Offline ntire2000

« Răspuns #2793 : 14.Nov.2021, 11:41:39 p.m. »
1.5 full hibrid 3 pistoane de la Toyota.

Vorba americanului, "piece of shit".
Gândite ca sa "cada" cât mai repede - ca sa cumperi alta.

Citat
"It is with a heavy heart that I take up my pen to write these" - one way or another, we have to note Toyota's another step on the path of degradation - three cylinders are appropriate for kei-cars, somehow acceptable in the 1-liter class, but such a replacement for NZ and NR series...

Astept cu interes motoarele în doi timpi ..... care sa traga dupa ele o tona jumate la încarcare maxima.....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

« Răspuns #2794 : 16.Nov.2021, 02:25:28 p.m. »
Sa vedem si la interior ce noutati aduce.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline cristidav

« Răspuns #2795 : 16.Nov.2021, 02:28:23 p.m. »
Eu presupun ca o sa inceapă să semene cu tendinta futurista gen Toyota C-HR
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline gabi males

« Răspuns #2796 : 16.Nov.2021, 03:22:01 p.m. »
Din cate am inteles,noile Suzuki cu transmisie automata vor veni cu o cutie robotizata...
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #2797 : 16.Nov.2021, 07:01:43 p.m. »
BYD, unul din noii dragoni auto chinezești anunță un SUV electric cu autonomie de 700 km. Ei au patentat bateriile lamelare (Blade, nu cilindrice) care sunt sigure la penetrare. Sunt pe locul 2 sau 3 după Tesla la vânzări de EV...
Urmărind fenomenul ceva mai accentuat in ultima vreme, am ajuns sa cred ca daca producătorii auto tradiționali nu mișcă rapid in următorii 2-3 ani, producția chineză va avea un efect mult mai devastator ca intrarea japonezilor pe piața auto... Am văzut prezentarea pe YouTube a unui american care si-a luat cu 2000 de dolari un trocarici de mers la câmp - nu poate ieși pe drumuri publice. E cat o camioneta van, cu bena acoperita si toate alea! Are toate cele, deși la o calitate ieftina, de anii 50-60. Dar la prețul asta...scuzați! Eu nu aș putea sa o fac la banii ăștia nici daca o fac din carton, deși ma pricep, le am cu hobby-urile!

PS: Produsele chinezești sunt cu vreo 30% mai ieftin in SUA fata de Europa, cam ca toate celelalte de altfel. UE are taxe dar banii se duc pe prostii...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

« Răspuns #2798 : 16.Nov.2021, 07:37:10 p.m. »
  La interior, probabil ca nu mai are ce noutati sa mai aduca(aeratoare rotunde, patrate, trapez exista deja pe alte modele), deci ca si exteriorul, va fi un mix intre Across, Swace, S-Cross si Vitara, presupun, calitatea plasticelor si a meterialelor pentru perne ramane de vazut.
   Daca ar lua elemente numai de la Across si Swace, probabil ca n-ar mai fi low-cost.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky