Azi mi s-a comunicat o noutate, deocamdata neoficial.
Din toamna aceasta sau primavara anului viitor, Suzuki aduce un nou facelift pentru Vitara si Scross.
Mai mult ca sigur ca Vitara va veni cu un "strong-hybrid", varianta existenta acum pe Toyota Corolla, cea de te poarta 2-3 km exclusiv electric. Cel mai probabil va veni si cu un pret mai mare. Cat, nu se stie inca.
Scrossul va veni cu un facelift vizual, dar de asemenea, nu se stie inca ce si cum. La inceput, doar cu acest mild-hybrid, anticipand ca va fi trecut si pe el acel strong (asta fiindca mai mereu au mers aproape in tandem cele doua modele).
Ce mi s-a spus cert e ca inapoi, la variante non-hybrid, Suzuki nu va mai da. Nu are cum cica, normele de poluare alea alea... Si mai e cert ca planul pe 2023-2024 e sa se ajunga la full electric si full hibrid.
Precis uni dintre voi v-ati prins, care ma urmariti. A fost punctul pe "i" in nedumerirea schimbarii masinii mele acum. De la primavara-vara (daca totul decurge bine), voi conduce un Scross actual. Nu dau pasarea din mana (care e de departe cea mai buna varianta de inlocuire a SX4-ului pentru mine) pe cea... din toamna