Autor Subiect: Stiri si zvonuri din industria auto  (Citit de 347078 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline remarque

Re: Stiri si zvonuri din industria auto
« Răspuns #2350 : 04.Oct.2020, 07:43:58 p.m. »
Relax, dezastrul înca nu a început.
Va începe când sectorul bugetar va face o mica implozie.
Pâna atunci înca (mai) sunt bani de cheltuit, nu-i asa?

Îmi pare rău că-ți dau dreptate.

Voi nu vă uitați le grafice ? După alegeri au explodat îmbolnăvirile. Prognozele cu decesele sunt mult mai sumbre. De la mijlocul lui noiembrie numărul de decese ce creștea liniar începe să crească exponențial. Nu contează dacă cei cu prognozele o dau sau nu cu oiștea în gard.

Credeți că există vreo șansă minusculă să nu intrăm în lockdown ? Credeți că lockdown-ul nu va lovi sectorul bugetar ?

Asta va face muult bine vânzărilor.
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline enicky

« Răspuns #2351 : 05.Oct.2020, 04:53:23 p.m. »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline remarque

La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...

Online ntire2000

« Răspuns #2353 : 07.Oct.2020, 09:54:31 p.m. »
Coaja arata bine, daca ar avea un motor hibrid sau clasic probabil ca s-ar vinde în draci.

Eu continui sa nu cred totusi ca viitorul va fi exclusiv electric, încep sa iasa la suprafata adevaruri dureroase.
Cel mai probabil marketingul este supraevaluat ca de obicei la produse care se vor revolutionare (ca exemplu la îndemâna ma gândesc în primul rând la colegii cu Vitara hibrid la care nivelul bateriei nu afiseaza mai mult de 2 linii din 5)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline kellogs

« Răspuns #2354 : 08.Oct.2020, 12:27:07 a.m. »
Eu continui sa nu cred totusi ca viitorul va fi exclusiv electric, încep sa iasa la suprafata adevaruri dureroase.

Incep sa iasa inca de Luni, 7 martie 2011, 10:19
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Online ntire2000

« Răspuns #2355 : 08.Oct.2020, 12:37:50 a.m. »
Ceea ce s-a demonstrat cu succes acum - dupa aproape un deceniu!
Nu vad care e problema, ca autorul articolului a intuit înca de acum 9 ani ca vor continua sa existe niste deficiente tehnologice insurmontabile vis-a-vis de evolutia acestor masini?  :D
Dovada ca a fost doar marketing, pe nimeni nu a interesat cu adevarat sa depaseasca niste limitari tehnologice de care erau constienti ca exista si nu pot fi trecute.
Banul înainte de toate, nu?

PS: firma la care lucrez furnizeaza anumite "conditii de confort" pentru bateriile folosite la masinile electrice.
Ca sa se simta bine si sa nu explodeze sub fundul fericitului proprietar.
Habar n-aveti ce fragile sunt bateriile astea si câta bataie de cap genereaza respectarea targetului de garantie de minim 2 ani data de producator.
« Ultima Modificare: 08.Oct.2020, 12:55:34 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Fujitsu

« Răspuns #2356 : 08.Oct.2020, 03:06:21 a.m. »
Și totuși, bateriile sunt garantate chiar și 8 ani.
Early adoptars au deja electrice de ani buni și par multumiți .
Sigur ca sunt niște limitări prin comparație cu termicele dar ... viitorul este electric ! :happy:
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline remarque

« Răspuns #2357 : 08.Oct.2020, 08:29:47 a.m. »
dar ... viitorul este electric ! :happy:

Asta ziceam și eu aici.

Online ntire2000

« Răspuns #2358 : 08.Oct.2020, 08:41:42 a.m. »
Eu credeam ca o sa va sara în ochi penultima fraza din acel articol care are aproape un deceniu.

"Autonomia scazuta este totusi o problema de ordin psihologic fiindca 80% dintre soferii europeni merg sub 60 km/zi. Bateriile vor progresa si vor fi noutati care vor face ca autonomia sa fie mai mare..."

Ei, uite ca si Elon Musk ne spune acum ca trebuie sa mai avem un pic de rabdare cu progresatul bateriilor, nu mult, doar înca vreo 3 ani.
Pai daca asta nu e marketing, adica ducerea cu zaharelul în timp ce fraierii marca banul în continuare, atunci nu stiu ce mai e.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Fujitsu

« Răspuns #2359 : 08.Oct.2020, 08:47:17 a.m. »
Nu ți se pare ca fata de acum 8-9 ani evoluția a fost remarcabila ?
De la autonomii de 50-100-150 km acum vorbim de 450 - 500 - 600 km pe single charge, ceea ce deja elimina simptomele cunoscute ca “range anxiety” printre electromobilisti.
Pasul următor e ceea ce promite Musk - prețuri mai mici pentru EV. Asta va fi lovitura de gratie pentru mașinile termice ...
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4