0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Daca ai client ferm, pune tu mâna pe bani, ca actele le poti face si peste o luna.Poti face un proces verbal legalizat prin care ala sa-si asume faptul ca îti conduce masina si tu esti exonerat de orice tâmpenie face el la volanul masinii.
La sector 2 se pare ca au program : https://www.impozitelocale2.ro/modalitateserviciiel/ .
Multumesc pentru aprecieri!Intr-adevar, am cautat sa fie un pret ancorat in realitate (oricum nu acopera cat am bagat in masina in decursul timpului, dar alea le-am facut pentru mine). Din pacate, ancorat in realitatea pre-criza coronavirus. Om vedea ce ne rezerva viitorul... Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
N-ai nevoie de niciun notar, faci contract de vanzare si de la data incheierii in mod valabil cumparatorul suporta riscurile proprietatii si raspunde pentru ce face cu masina. Formalitatile de radiere/inmatriculare si altele nu sunt conditii de fond si nici de forma legate de transferul proprietatii, ci simple formalitati administrative. Cred ca exista un termen legal in care daca nu faci formalitatile iei amenda, dar daca imi aduc bine aminte e mica si in al doilea rand poti sa invoci forta majora ca motiv de neprezentare, daca chiar esti ambitios. Ti-o zic in calitate de avocat care se plictiseste la birou.