Autor Subiect: Stiri si zvonuri din industria auto  (Citit de 347110 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Stiri si zvonuri din industria auto
« Răspuns #2170 : 23.Apr.2020, 07:54:23 p.m. »
Daca ai client ferm, pune tu mâna pe bani, ca actele le poti face si peste o luna.
Poti face un proces verbal legalizat prin care ala sa-si asume faptul ca îti conduce masina si tu esti exonerat de orice tâmpenie face el la volanul masinii.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #2171 : 23.Apr.2020, 08:45:33 p.m. »
  La sector 2 se pare ca au program : https://www.impozitelocale2.ro/modalitateserviciiel/ .
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #2172 : 24.Apr.2020, 08:17:12 a.m. »
Daca ai client ferm, pune tu mâna pe bani, ca actele le poti face si peste o luna.
Poti face un proces verbal legalizat prin care ala sa-si asume faptul ca îti conduce masina si tu esti exonerat de orice tâmpenie face el la volanul masinii.

Acuma stau sa ma gandesc asa - daca in Romania conditiilor normale, cu posibilitatea eliberarii tuturor documentelor si a perfectarii tranzactiei cf. regulilor, nu esti pe deplin acoperit in calitate de vanzator unor eventuale fapte de ilegalitate ale cumparatorului in perioada post-vanzare, oare cat de mult te expui in perioada asta de criza cu diferite solutii in afara cadrului legal normal. 'Legalizat' ar insemna la un notar - nici astia nu prea sunt deschisi in aceasta perioada.

La sector 2 se pare ca au program : https://www.impozitelocale2.ro/modalitateserviciiel/ .

Multumesc, dar nu pare a preciza nimic de actualul context in care ne aflam...

In plus, eu tin de Sector 6 si ala e inchis programului cu publicul.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #2173 : 24.Apr.2020, 09:15:37 a.m. »
@shpeedy cu cat dai SX4?
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline ...

« Răspuns #2174 : 24.Apr.2020, 09:17:49 a.m. »
6500 de euro usor negociabil, daca tin bine minte.

The following users thanked this post: shpeedy

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #2175 : 24.Apr.2020, 09:23:52 a.m. »
E un pret bun si corect. Din cate stiu e cam cat a mea ca varsta si kilometrii parcursi.
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline shpeedy

« Răspuns #2176 : 24.Apr.2020, 09:56:43 a.m. »
Multumesc pentru aprecieri!

Intr-adevar, am cautat sa fie un pret ancorat in realitate (oricum nu acopera cat am bagat in masina in decursul timpului, dar alea le-am facut pentru mine). Din pacate, ancorat in realitatea pre-criza coronavirus. Om vedea ce ne rezerva viitorul...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline dthem

« Răspuns #2177 : 24.Apr.2020, 10:34:06 a.m. »
N-ai nevoie de niciun notar, faci contract de vanzare si de la data incheierii in mod valabil cumparatorul suporta riscurile proprietatii si raspunde pentru ce face cu masina. Formalitatile de radiere/inmatriculare si altele nu sunt conditii de fond si nici de forma legate de transferul proprietatii, ci simple formalitati administrative. Cred ca exista un termen legal in care daca nu faci formalitatile iei amenda, dar daca imi aduc bine aminte e mica si in al doilea rand poti sa invoci forta majora ca motiv de neprezentare, daca chiar esti ambitios. Ti-o zic in calitate de avocat care se plictiseste la birou.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #2178 : 24.Apr.2020, 11:04:57 a.m. »
Multumesc pentru aprecieri!

Intr-adevar, am cautat sa fie un pret ancorat in realitate (oricum nu acopera cat am bagat in masina in decursul timpului, dar alea le-am facut pentru mine). Din pacate, ancorat in realitatea pre-criza coronavirus. Om vedea ce ne rezerva viitorul...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Daca se arata vreun cumparator si e grabit sa o transcrie.........Se poate si asa  :notlst:
https://www.mediafax.ro/social/spaga-de-peste-10-000-de-lei-pentru-inmatriculari-fara-stat-la-coada-politistul-avea-preturi-standard-19094143
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline ...

« Răspuns #2179 : 24.Apr.2020, 12:06:13 p.m. »
N-ai nevoie de niciun notar, faci contract de vanzare si de la data incheierii in mod valabil cumparatorul suporta riscurile proprietatii si raspunde pentru ce face cu masina. Formalitatile de radiere/inmatriculare si altele nu sunt conditii de fond si nici de forma legate de transferul proprietatii, ci simple formalitati administrative. Cred ca exista un termen legal in care daca nu faci formalitatile iei amenda, dar daca imi aduc bine aminte e mica si in al doilea rand poti sa invoci forta majora ca motiv de neprezentare, daca chiar esti ambitios. Ti-o zic in calitate de avocat care se plictiseste la birou.
@shpeedy Sa nu uiti sa treci pe spatele certificatului de inmatriculare ca a fost instrainat la data de X catre Y.