Autor Subiect: Masina lovita in parcare...reparatie pe casco sau ma descurc ?  (Citit de 21003 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline koalu

Nici n-a trecut un an de cand am masinuta si a aparut si prima lovire.

Azi dimineata am gasit masina lovita in parcare, usa sofer indoita un pic pe mijloc, si este atins si pragul.
Usa s-a deschis normal...nu pare sa fie ceva grav, dar fiind primul eveniment nu stiu cum se procedeaza.

Am casco la Generali, cu franciza 100 euro, daca ar trebui schimbata usa ...desi eu nu cred...as folosi casco, daca nu trebuie schimbata si doar se indreapta ma gandeam sa rezolv la un service.

Acum...unde sa ma duc sa imi zica si mie cineva sigur daca se repara sau nu usa...trebuie sa ajung la un service autorizat suzuki neaparat ?

Orice indrumari sunt binevenite, multumesc.
Suzuki Swift 1.3 GLX

Offline sfichiu

Re: Masina lovita in parcare...reparatie pe casco sau ma descurc ?
« Răspuns #1 : 24.Feb.2011, 08:54:15 a.m. »
...parerea mea esa  e sa te duci la un meserias sa-ti spuna daca poate sa repare usa si cat face .Dupa cum ai descris indoitura nu cred ca tre sa folosesti CASCO-ul,valooarea reparatiei n-ar trebui sa fie mare.Si eu am CASCO tot la Generali in aceleasi conditii ca si tine ,o sa folosesc polita mai incolo deorece un "binevoitor" m-ia zgariat toata masina intr-o parcare si tre s-o vopsesc toata.Deci daca valoarea reparatiei e  foarte mare foloseste polita daca nu fa un efort si repara singur! :)
  • VITARA S ,Matiz

Offline koalu

« Răspuns #2 : 24.Feb.2011, 09:18:15 a.m. »
revin cu niste poze...se pare ca e mai sifonata decat observasem initial...era murdara si nu am vazut tot...

Suzuki Swift 1.3 GLX

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #3 : 24.Feb.2011, 10:06:10 a.m. »
Cred ca poti sa mergi si la un service Suzuki pentru o constatare :dknw: Cred ca ei ar fi in masura sa-ti zica daca se schimba usa sau nu.
Gandeste-te ca probabil trebuie si revopsita usa, si costa si operatiunea asta.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline koalu

« Răspuns #4 : 24.Feb.2011, 10:10:34 a.m. »
da...sigur trebuie revopsita.
Suzuki Swift 1.3 GLX

Offline koalu

« Răspuns #5 : 24.Feb.2011, 12:27:59 p.m. »
am fost la un service pt. a lamuri daca trebuei schimbata sau nu usa...mi-au zis sa o schimb ca nu mai poate fi indreptata...deci o sa folosesc casco.
Suzuki Swift 1.3 GLX

Offline roberto

« Răspuns #6 : 24.Feb.2011, 02:19:04 p.m. »
Era clar dupa poze ca trebuie schimbata. Costul revopsirii si al indreptarii pragului ar fi fost destul de marisor daca o faceai pe cont propriu.
Oricum, Generali sunt una dintre cele mai serioase firme de asigurari. Succes !
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline fireburn

« Răspuns #7 : 24.Feb.2011, 05:13:34 p.m. »
Merge reparata si revopsita.
Vorbeste la Generali, o sa-ti spuna daca se inlocuieste sau se repara usa(ei iau decizia).
Eu am avut la matiz usile dreata facute varza fata de ce ai tu, si s-au reparat (fara sa se observe).

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #8 : 24.Feb.2011, 05:55:05 p.m. »
fireburn...nu e chiar asa cum spui tu. Decizia nu-le apartine celor de la asigurari.....daca tabla este cutata si-se vede clar ca este se inlocuieste. Mai este un alt factor unde poate conta decizia firmei de asigurari, care dupa mine e motiv de scandal, si anume vechimea masinii. La o masina mai veche de 5-6 ani e posibil sa incerce cu reparatul..ceea ce nu e corect.

Eu am avut aripa indoita, dar nu era cutata si nu au vrut sa o schimbe....peste 6 luni ..aceeasi aripa atinsa au hotarat sa o schimbe ....pe motiv ca e tabla indoita iremediabil si abea se vedea cu ochiul liber ca e indoita...deci e relativ. Mentionez ca masina era noua ..sub un an vechime

Offline koalu

« Răspuns #9 : 25.Feb.2011, 10:44:07 a.m. »
Am fost la constatare si s-a aprobat inlocuirea, a mers repede treaba ...cam 45 minute, s-au facut ei ca nu observa pragul ca trebuie si el indreptat, dar i-am atentionat si l-au trecut si pe ala.
Suzuki Swift 1.3 GLX