Autor Subiect: Intrebare de incepator  (Citit de 7448 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Marci

Intrebare de incepator
« : 23.Feb.2011, 07:07:16 p.m. »
In imaginea de mai jos se vede ca lipseste o siguranta sau ceva asemanator. Poate cineva sa-mi spuna ce lipseste ,daca lipseste ceva,ca mie asa mi se pare. Daca lipseste ,cat e de grav. ca masina merge ok.

• S-Cross 1.4 AllGrip, ex. S-Cross1.6 Premium AllGrip

Offline mammut

Re: Intrebare de incepator
« Răspuns #1 : 23.Feb.2011, 11:10:52 p.m. »
Salut, daca te referi la zona incercuita nr. 1, este zona pt relee, in manual nu am gasit nici o referire pt ce ar fi releul ala, chiar in unele imagini nu exista, exact ca in poza ta.
Daca te referi la zona 2, acolo sunt sigurantele. Daca tie iti functioneaza toate sistemele electrice presupun ca zona lipsa este pt o siguranta sau releu pt o dotare care nu exista in echiparea masinii tale.
Sper ca nu am gresit si ca nu te-am bagat si mai mult in ceata.

Offline cobra20

« Răspuns #2 : 24.Feb.2011, 07:19:01 a.m. »
daca bine imi amintesc, si la mine e la fel, deci nu cred ca lipseste nimic, eventual este loc pentru alte relee daca mai instalezi ceva.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline sanduraveica

« Răspuns #3 : 24.Feb.2011, 08:31:31 a.m. »
      Am vrut sa-ti pun si eu o poza aseara, dar era tarziu. Vad cu placere ca alti colegi au venit cu lamuriri. Doar ca o comparatie pun si eu o poza, sper sa te ajute. :good:

P.S.   Are dreptate cobra20 in privinta prizelor libere!
« Ultima Modificare: 24.Feb.2011, 08:33:52 a.m. de sanduraveica »
  • Ignis

Offline LeonardSZK

« Răspuns #4 : 24.Feb.2011, 09:20:04 a.m. »
Daca se refera la releul 2 si siguranta 11 din imagine, acestea sunt pentru A/T .

Desenul este rotit cu 180gr. fata de poze...
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline Marci

« Răspuns #5 : 24.Feb.2011, 01:18:59 p.m. »
Multumesc pt. promtitudine.  M-ati linistit.
  • S-Cross 1.4 AllGrip, ex. S-Cross1.6 Premium AllGrip

Offline hristofor

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #6 : 19.Iul.2011, 03:29:16 p.m. »
Imi puteti spune si mie cum sa curat instalatia de aer conditionat? am schimbat filtrul si a aparut un miros, nu"pute" dar e ceva ca hartia uda. Stie careva pe unde se deschide instalatia si unde se spreyaza cu sparayul de curatare? nici nu stiu pe unde se afla filtrul aerului conditionat si cum se ajunge la el. pozele ar fi cele mai bune sau schite.

Offline cobra20

« Răspuns #7 : 19.Iul.2011, 04:02:48 p.m. »
Imi puteti spune si mie cum sa curat instalatia de aer conditionat? am schimbat filtrul si a aparut un miros, nu"pute" dar e ceva ca hartia uda. Stie careva pe unde se deschide instalatia si unde se spreyaza cu sparayul de curatare? nici nu stiu pe unde se afla filtrul aerului conditionat si cum se ajunge la el. pozele ar fi cele mai bune sau schite.

Poftim, aici sunt si pasurile de schimbat filtrul. Despre curatat las pe altcineva sa explice ca la ala nu ma pricep.
« Ultima Modificare: 19.Iul.2011, 04:10:03 p.m. de cobra20 »

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline Batranul

« Răspuns #8 : 19.Iul.2011, 11:08:58 p.m. »
daca e miros de imbacsit e probabil de la filtru

daca vrei sa cureti instalatia, gaura de admisie de aer de afara este in grila de sub parbriz, in partea dreapta (vezi colo o gaurica)

pentru recirculare - nu prea stiu unde e gaura de admisie din interior :-/
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline cobra20

« Răspuns #9 : 20.Iul.2011, 05:24:33 a.m. »
daca e miros de imbacsit e probabil de la filtru

daca vrei sa cureti instalatia, gaura de admisie de aer de afara este in grila de sub parbriz, in partea dreapta (vezi colo o gaurica)

pentru recirculare - nu prea stiu unde e gaura de admisie din interior :-/

Tot acolo unde este locul unde pui filtrul de polen, numai ca mai la dreapta. in spatele torpedoului.