Autor Subiect: Cd Radio Ignis  (Citit de 55338 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Re: Cd Radio Ignis
« Răspuns #50 : 27.Ian.2009, 04:06:59 p.m. »
Salut danker62, ma intreb oare de la ce a putut sa apara rugina - de la condens sau s-a infiltrat cumva apa.
Modelele mai noi au  tot asa tabla netratata?  Iti doresc rezolvare usoara in continuare.
Ignis 1.3 GLX+

Offline miocrl

« Răspuns #51 : 27.Ian.2009, 04:25:38 p.m. »
@offtopic
al meu sx4 e din 2007 e cu rugina... boala vine din interior:((  oare cum e in praguri?
sa ne zpuna cineva mai noutz
@admin: apoi poate ne mutam la erori de proiectare?

Offline >pexic<

« Răspuns #52 : 27.Ian.2009, 04:51:34 p.m. »
Salut

cred ca nu sunt erori de proiectare, sunt doar ..proiectare, asa s-a dorit -> sa se foloseasca tabla mai ieftina.
in acest fel o sa-ti schimbi masina mai des si deci or sa vind si ei mai multe masini.
Din pacate nu se mai fac masinile de altadata...
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline danker

« Răspuns #53 : 27.Ian.2009, 08:51:47 p.m. »
Salut

cred ca nu sunt erori de proiectare, sunt doar ..proiectare, asa s-a dorit -> sa se foloseasca tabla mai ieftina.
in acest fel o sa-ti schimbi masina mai des si deci or sa vind si ei mai multe masini.
Din pacate nu se mai fac masinile de altadata...

-Corect, probabil ca asta este explicatia, din pacate, :( masinutza este din februarie 2007...... la exterior insa pare sa se prezinte mult mai biine din cate am urmarit eu, mai ales in zonele sensibile.
-Oricum din observatiile mele de pana acum pe masinutza precedenta, emulsia care este stropita pe sosele pentru a preveni depunerea zapezii si formarea poleiului, este extrem de coroziva, daca vreti un sfat: spalati mai des masinutzele pe dedesupt, sau spalare sasiu cum se numeste.
Salut danker62, ma intreb oare de la ce a putut sa apara rugina - de la condens sau s-a infiltrat cumva apa.
Modelele mai noi au  tot asa tabla netratata?  Iti doresc rezolvare usoara in continuare.
-Din pacate cred ca da (vezi postarea precedenta a lui miocrl) in zona respectiva tabla nu cred ca este tratata, sau este tratata superficial.

L.E.
Ca sa nu fiu total off topic, promit sa va tin la curent cu rezolvarea instalarii cd-playerului....
« Ultima Modificare: 27.Ian.2009, 09:13:29 p.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #54 : 28.Ian.2009, 04:32:30 p.m. »
M-am hotarat sa imi fac masca pentru GPS.

O sa imi iau un amplificator si o sa integrez GPS-ul in bord. GPS -> Amplificator -> Boxe

Va atasez schita pentru materialul din care o sa fie masca (pexiglas negru)
Cd radio-ul nu merge reparat ... asa ca un amplificator este mai ieftin si il pot folosi si la un "tuning" daca imi iau boxe mai bune.

..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline >pexic<

« Răspuns #55 : 28.Ian.2009, 05:30:39 p.m. »
Cauta GPS de 7" (inch) am vazut pe okazii , se potriveste la fix si ecranul mare te ajuta f mult, bafta!
eventual unul cu AV-in si cu USB host, sau macar sa poata citi SDHC.
« Ultima Modificare: 28.Ian.2009, 05:32:53 p.m. de pexic »

Offline miocrl

« Răspuns #56 : 28.Ian.2009, 05:34:18 p.m. »
sa ne arati cu va fi la sfarsit.

cum o sa procedezi pt a schimba muzica din cand in cand? il faci detasabil?
lasi loc pt a scoate SD cardul s ail duci la un PC sau lasi o gaura pt mufa USB?

eu ma plictisesc repede de muzica mea. fara radio sunt cam mort.

Offline >pexic<

« Răspuns #57 : 28.Ian.2009, 05:47:57 p.m. »
Cand am avut asa ceva stricasem un adaptor minSD to SD si un cititor de carduri si am tras cu fire pana la cititorul care era montat intr-unul dintre butoanele fake din bord.

Offline adrian_r5

« Răspuns #58 : 28.Ian.2009, 06:13:41 p.m. »
Cauta GPS de 7" (inch)

Pai RapStyle zicea ca are deja "un PNA "No name". Windows 5" ...

@RapStyle  revin cu intrebarile vis a vis de acest PNA - ... cum reglezi volumul ? ... are ceva corectii bas / inalte / eq  ?  ... ce soft foloseste pt. redat .mp3 ?
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #59 : 28.Ian.2009, 11:07:16 p.m. »
pai:

gps-ul are 4,3 inch (nu vreau sa cumpar altu deoarece sunt limitat la bani) - e bun si asta

pentru a schimba muzica vor fi 2 solutii:

1) o sa trag din spate un prelungitor usb care iese pe sub bord: va avea rolul de transfer date si conectare la curent (bricheta)
              - o sa il conectez usor la laptop

2) ii fac un sistem sa scot fata (se scoate prin insertia in gaurile de pe margine a unor "carlige") si o sa aibe o carcasa sa il tina aplicat pe fata

Despre GPS: este un PNA no'name

are el un soft de ascultat muzica (optiuni: aleator, repetare lista, volum), parea proasta este ca nu poti asculta decat muzica dintr-un singur folder. Sper sa ii sparg windows-ul si sa imi instalez eu un player cu mai multe optiuni

Sper sa reglez sunetul din amplificator ... sa gasesc unul cu reglaje (stanga, dreapta, fata, spate, bass, inalte) o sa il amplasez in spatele masti si daca imi permite o sa ii trag butoanele de reglaje pe masca.

Am probat GPS-ul pe casti bunicel si scoate un sunet frumusel. Dupa cum am spus ...momentan nu vreau ceva profi ... doar sa scoata sunet-ul in boxe.
Pentru radio ma gandeam sa scot o mufa jack din amplificator pe masca si sa fie un fel de aux. - conectez un mini radio (cu toate ca ascult mai rar- stiri)

O sa le fac treptat. Sper sa iasa. Va tin la curent!
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..