Salut
cred ca nu sunt erori de proiectare, sunt doar ..proiectare, asa s-a dorit -> sa se foloseasca tabla mai ieftina.
in acest fel o sa-ti schimbi masina mai des si deci or sa vind si ei mai multe masini.
Din pacate nu se mai fac masinile de altadata...
-Corect, probabil ca asta este explicatia, din pacate,
masinutza este din februarie 2007...... la exterior insa pare sa se prezinte mult mai biine din cate am urmarit eu, mai ales in zonele sensibile.
-Oricum din observatiile mele de pana acum pe masinutza precedenta, emulsia care este stropita pe sosele pentru a preveni depunerea zapezii si formarea poleiului, este extrem de coroziva, daca vreti un sfat: spalati mai des masinutzele pe dedesupt, sau spalare sasiu cum se numeste.
Salut danker62, ma intreb oare de la ce a putut sa apara rugina - de la condens sau s-a infiltrat cumva apa.
Modelele mai noi au tot asa tabla netratata? Iti doresc rezolvare usoara in continuare.
-Din pacate cred ca da (vezi postarea precedenta a lui
miocrl) in zona respectiva tabla nu cred ca este tratata, sau este tratata superficial.
L.E.
Ca sa nu fiu total off topic, promit sa va tin la curent cu rezolvarea instalarii cd-playerului....