Autor Subiect: Cd Radio Ignis  (Citit de 55372 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Cd Radio Ignis
« Răspuns #40 : 19.Ian.2009, 07:17:47 p.m. »
Ma apasa din ce in ce mai tare ideea de a pune PNA-ul meu (are si soft de muzica, img, video) pe post de cd radio sau mai bine zis mp3 radio.

Ce PNA ai ???
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #41 : 19.Ian.2009, 07:20:12 p.m. »
Este un PNA "No name". Windows 5.
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline adrian_r5

« Răspuns #42 : 19.Ian.2009, 07:25:32 p.m. »
Cum arata ?  ... cum reglezi volumul ? ... are ceva corectii bas / inalte / eq  ?  ... ce soft foloseste pt. redat .mp3 ?
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline danker

« Răspuns #43 : 25.Ian.2009, 08:18:32 p.m. »
   Astazi am incercat sa-mi montez noul cd player pe masinutza, de aceea, am inceput prin a demonta masca din bord care tine si noul suport abia achizitionat,  pentru a avea mai mult loc de desfasurare si a verifica compatibilitatea mufelor, etc.. astfel am tras primele concuzii:
- firele mufelor cu care vine cd playerul sunt la fel de subtiri ca si ale instalatiei montate deja pe ignis???? apropos, de discutia cu grosimea firelor pentru boxe, nu ma prea pricep la partea electrica, este doar o observatie.
- spatiul existent pentru fixarea laterala a cd player-ului este mult mai mare decat acesta, banuiesc ca se va face prin intermediul unor piese distantier in forma de U ( nu stiu, astept sugestii)
- fixarea mastii centrale de plasic de bord se face prin intermediu unor agrafe de plastic, am constatat ca imi lipsesc 2 bucati, nu stiu de unde pot sa procur asa ceva?
Am postat aici observatiile mele in speranta unor sfaturi si pentru a folosi si altora, asa ca pliiiizzz.... :">

« Ultima Modificare: 26.Ian.2009, 08:27:23 a.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #44 : 26.Ian.2009, 01:41:21 p.m. »
hmmm, complicat din ce arati u pe acolo ... ma gandeam ca sistemul este mai simplu, cum este la cd radio. Cd-radio-ul are 4 cleme care se prin de sinele carcasei. Incerc sa fac 2-3 poze sa iti arat.
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline >pexic<

« Răspuns #45 : 26.Ian.2009, 01:57:29 p.m. »
@danker62  - salut , cand ai timp treci pe la mine intr-un weekend , sunt sigur ca o sa gasim cumva o rezolvare.
bafta!
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline danker

« Răspuns #46 : 26.Ian.2009, 10:14:08 p.m. »
Multumesc baieti! asa arata cu masca centrala din bord scoasa. #:-S

Offline miocrl

« Răspuns #47 : 27.Ian.2009, 09:26:05 a.m. »
hm.. fier ruginit.. am gasit si eu  pe sx4 fier ruginit. nu cred ca e prea bine sa fie asa.

Offline >pexic<

« Răspuns #48 : 27.Ian.2009, 11:45:45 a.m. »
ai mare noroc ca ai tablele alea pe acolo , asa ai de ce sa fixezi orice ti-ai monta... la mine a fost mult mai greu...
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline danker

« Răspuns #49 : 27.Ian.2009, 02:53:59 p.m. »
hm.. fier ruginit.. am gasit si eu  pe sx4 fier ruginit. nu cred ca e prea bine sa fie asa.
Din pacate da, am sa tratez un pic suparafata inainte de a termina operatiunea , nu este in regula dar asta este situatia. :dknw:
ai mare noroc ca ai tablele alea pe acolo , asa ai de ce sa fixezi orice ti-ai monta... la mine a fost mult mai greu...
Asa este, am un pic de noroc, daca erau si tratate un pic anticoroziv.....Oricum azi  asa vrea sa trec pe la Mihai, baiatul cu alarmele, ca asta fac si trebuie sa aibe idee despre cum sa montam cd-ul, oricum am sa va tin la curent cu noutatile.
« Ultima Modificare: 28.Ian.2009, 08:14:46 a.m. de danker62 »