Autor Subiect: Cd Radio Ignis  (Citit de 55334 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Cd Radio Ignis
« Răspuns #20 : 11.Dec.2008, 03:49:41 p.m. »
cui ai trimis manualul asta ?
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline hugbear

« Răspuns #21 : 11.Dec.2008, 09:16:45 p.m. »
off topic: "pai doua la prefectura, doua la scoala de fete ......... "  :D
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline danker

« Răspuns #22 : 13.Dec.2008, 06:01:35 p.m. »
Ar mai fi o problema in situatia schimbarii CD-ului original cu um MP3 player normal. mufele model suzuki pe care le-am pus in foto nu se potrivesc cu alte modele, o solutie mai eleganta ar fi un adaptor de la suzuki la "ISO" parca asa se numeste mufa aceea destul de comuna, asta daca nu vrem sa le taiem pur si simplu si sa innadim firele. Asa arata mufele de pe masina mea, cred ca sunt cele originale, deci: mufa adaptoare, o rama eleganta pt ignis postata mai sus si bineinteles un DVD bunutz, pot constitui o alternativa eleganta, a unui CD original Suzuki, care nu este nici prea stralucit, iar pretul unuia nou este in jur de 12-15 milioane fata de varianta tot eleganta zic eu, propusa de mine care pleaca de la 5 milioane

Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline adrian_r5

« Răspuns #23 : 13.Dec.2008, 07:28:42 p.m. »
Daca ce ai pus in poza sint mufele de pe masina, inseamna ca nu-ti mai trebuie adaptorul ISO pt. ca mufele cele 2 mici (cele de linga mufa de antena) sint exact mufe ISO pt. alimentare si pt. difuzoare ... vezi in poza de mai jos cum sta treaba la Blaupunkt (OEM Ignis avea Blaupunkt) ...

Offline danker

« Răspuns #24 : 13.Dec.2008, 07:47:42 p.m. »
Multumesc drian_r5,! atunci  cu atat mai bine daca asta este ISO, pacat ca fostul proprietar a taiat-o, dar asta este, macar m-am lamurit. :dknw:

Offline adrian_r5

« Răspuns #25 : 14.Dec.2008, 12:10:00 a.m. »
Cam asa arata cu un HU 1 DIN montat in rama respectiva:

Offline danker

« Răspuns #26 : 14.Dec.2008, 03:34:28 p.m. »
Pai arata foarte bine,  parca este de acolo :good:

L.E.

Mi-a placut, am comandat, am primit, am montat rama aceea adaptoare, multumita lui adrian_r5. postez aici inainte si dupa,  urmeaza doar mp3 playerul, sau DVD-ul.

« Ultima Modificare: 20.Dec.2008, 05:41:34 p.m. de danker62 »

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #27 : 12.Ian.2009, 07:23:43 p.m. »
se pare ca nu am noroc cu cd radio-ul :(( Un electronist mi-a spus ca e ceva de la integrate ... deci nu merge facut :( Cand am bani o sa incerc sa pun unul de opel pe el sa vad daca merge
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline danker

« Răspuns #28 : 12.Ian.2009, 10:34:56 p.m. »
se pare ca nu am noroc cu cd radio-ul :(( Un electronist mi-a spus ca e ceva de la integrate ... deci nu merge facut :( Cand am bani o sa incerc sa pun unul de opel pe el sa vad daca merge

Pacat ca nu-ti place solutia propusa aici, adoptata si de mine, ti-ar oferi mult mai multe posibilitati de a alege, o gama diversa de aparate mult mai performante si mult mai ieftine, noi sigilate si in garantie.

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #29 : 13.Ian.2009, 01:26:17 p.m. »
dap, nu prea imi place :(

cand am luat masina am vrut neaparat sa am cd-radio original

ma gandeam la o solutie: sa fac o masca, sa imi pun GPS-ul acolo si sa il conectez prin boxe. Dar nu merge ... ca trebuie un sistem de amplificare deoarece GPS-ul are doar iesire jack
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..