Autor Subiect: Cd Radio Ignis  (Citit de 55341 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: Cd Radio Ignis
« Răspuns #100 : 18.Mar.2009, 11:08:51 p.m. »
Cam "ase", cum se zice pe la voi, acolo unde "tat banatu-i fruncea" ;)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #101 : 19.Mar.2009, 01:58:50 a.m. »
sal all...ma bate gandu sa pun asa ceva pe masina...a mai postat cineva inainte....eu zic ca arata bine...l-am gasit la 860 de ron...si referitor la ''made in japan or china...stati linistiti fratilor/...toate sunt fabr acoolo....oricum nu mai e ca odinioara.......mai fac si astia lucruri ca lumea.....ex mi-am cumparat laptop....''MSI''.....dar made in china...si am dat pe el vreo 38 de bete..poi daca nici asta nu o mai fii bun.....la banii astia... :inteligent:/...acum referitor la cd acesta de la jvc...aveti idee daca il montez.....imi mai trebuie vreo rama cu colturile acelea?...sau ...afisajul o sa mai fie la fel?....adica va fi compatibil cu displayul? :dknw:.....din cate am vaz pana acum si cat m-am informat eu zic ca asta ar fi o alegere buna ptr cine doreste sa schimbe acea consola si sa aibe un sound bunicel....acum astept si parerile voastre....bafta all!!!

Admin edit: Limbajul tip mIRC nu este acceptat!!! Cititi regulamentul!
« Ultima Modificare: 19.Mar.2009, 11:38:11 a.m. de cristyyy2003 »
enjoy clubbing!!!

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #102 : 19.Mar.2009, 09:27:35 a.m. »
nu cred ca o sa mai corespunda afisajul ... oricum de acolo setai doar ceasul. Rama nu stiu daca iti mai trebuie .. dar cu siguranta iti ramane un loc in partea superioara. Daca vrei sa arate bine trebuie sa iti fabrici o rama.

Revin cu o super mare problema care m-a chinuit 2 ore :( Am facut rost de casetofon pe 4 canale, azi trebuie sa imi vina masca pentru GPS ... numai o singura problema a mai ramas: un Surub nenorocit care prinde sina de la vechiul casetofon original. Nu vrea su nu vrea. Am stricat toate surubelnitele, mi-am rupt mainile si tot nu a vrut. L-am uns .. zici ca e sudat.
Daca ne vedem in week si nu reusesc sa il scot pana atunci va rog sa ma ajutati cu o surubelnita mai lunga ... el era in cruce dar s-a cam sficuit, sau o bormasina sau o solutie! Nu mai pot ... sunt plin de draci ... Tu`i mama lui de surub.

Are cineva pe acasa o mufa de genul acesta:

« Ultima Modificare: 19.Mar.2009, 02:55:04 p.m. de Stefan »
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline >pexic<

« Răspuns #103 : 19.Mar.2009, 03:02:53 p.m. »
Stefan -  deci 6+7 (cu 8 ca masa) sunt intrarile de sunet (canal stanga si dreapta) .
poti comuta de la butoanele din fata pe modul "magazie de CD" ? daca da e super ok.
mufa tata de genul ala se gaseste la magazinele de specialitate, o sa ma uit si eu pe acasa prin vechituri...
bafta
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #104 : 19.Mar.2009, 03:25:33 p.m. »
da am buton de magazie cd ;))) acum caut si eu mufa .. esti pe mess?
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline >pexic<

« Răspuns #105 : 19.Mar.2009, 03:32:31 p.m. »
da sunt :)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline adrian_r5

« Răspuns #106 : 19.Mar.2009, 03:42:13 p.m. »
poti comuta de la butoanele din fata pe modul "magazie de CD" ? daca da e super ok.

Crezi ca e suficient ?
Ma uitam aici ... unde zice ca "the radio must receive a valid signal to enable the CDC inputs". (e drept ca acolo e vorba de Panasonic, nu de Daewoo ...)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline DjLuciano

• Sr. Member
« Răspuns #107 : 19.Mar.2009, 08:25:20 p.m. »
sal all...reviin...am vrut azi sa comand jvc-ul despre care vorbeam...insa am constatat ca si la aacesta trebuie o rama adaptoare. :(..deci......nu l-am mai comandat.....in schimb am tras un cablu de la finalii casetofonului si l-am conectat la iesirea unui  dvd (tip cd player,fara ecran) pe care doresc sa il amplasez exact sub panoul de control al aerului conditionat....ce sa zic...chestia functioneaza insa nu am control pe volum, din casetofon ...ci numai din dvd....iar aici o alta problema...nu pot sa setez basul ,inaltele..etc...deoarece...fiind dvd imi trebuie si un ecran unde sa vad ce comenzi sa ii dau......de auzit se aude bn si asa...insa inconvenient ptr cei care doresc un sunet pro ...ca nu puteti face reglaje...orikum makar nu mai stau cu modulatoare fm sau caseta......sunetul iese destul de clar...o sa revin cu poze dupa ce termin de instalat
enjoy clubbing!!!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #108 : 19.Mar.2009, 08:31:31 p.m. »
Rama se gaseste si e relativ ieftina.

P.S. Te rog sa nu mai folosesti limbaj mIRC
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline DjLuciano

• Sr. Member
« Răspuns #109 : 19.Mar.2009, 08:35:11 p.m. »
ok....cum adica limbal mlrc....fara prescurtari sau ce......sorry ....fara sa vreau....unde gasesc rama ptr cd dublu din?
enjoy clubbing!!!