0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Si ca sa fiu on topic am trecut acilea,...da, am trecut pe UBUNTU dupa mutle luni, aproape un an de cautari satul de milogeli fata de colegi sa-mi reinstaleze, sa-mi curete, etc, etc. s.a.m.d. gen -da, ce mai vrei bre nea Sandule! Tot citesc si tot citesc, invat din mers, e greu recunosc, ma atrage noul S.O. ...dar si voi ati avut nevoie la un moment dat de un mic ajutor plus ca de mine se prinde mai greu. In cercul meu mic, sunt vazut ca un paria d'aia accept orice gluma .....c-o merit. De cand am dat accept la actualizari nu-mi mai pot personaliza leptopul, mi se pare complicat, de multe ori imi vine sa dau cu el de pamant. Sa mor de va mint. Acu' scriu aici, ca daca nu voua atunci cui, chiar daca imi atrag tot rasul din, sa zicem toata tara. Na, gata m-am descarcat, acu' faceti caterinca cat vreti, nu ma supar.
Acu' scriu aici, ca daca nu voua atunci cui, chiar daca imi atrag tot rasul din, sa zicem toata tara. Na, gata m-am descarcat, acu' faceti caterinca cat vreti, nu ma supar.
Si ca sa fiu on topic am trecut acilea,...da, am trecut pe UBUNTU ...
Mie mi se pare cumplit de neproductiv linuxul pt treaba de birou.
Am colegi care folosesc linuxul ca desktop dar mie mi se pare un chin.
De Ubuntu nu am trecut de instalare, crapa mereu.
Eu nu stiu de ce se incapataneaza lumea sa asocieze Linux cu Ubuntu?O fi el Ubuntu o distributie de linux, dar filozofia celor care se ocupa de distributia in sine nu este chiar asa de departe de cea pe care o are Microsoft.
Daca v-ati prins urechile cu Ubuntu, incercati Fedora sau Mandriva, si mai ales invatati ce este "packet manager" si cum se foloseste.