Autor Subiect: Rechemari in service  (Citit de 2412 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Rechemari in service
« : 06.Feb.2011, 02:30:21 a.m. »
Pentru Suzuki in perioada 2010 - 2011 au existat cateva rechemari in service. Mai multe puteti afla aici.

Pentru alta perioada sau pentru alte marci puteti gasi informatii aici.

Offline rexkrokiDAU

Re: Rechemari in service
« Răspuns #1 : 07.Iun.2011, 04:12:10 p.m. »
Din aceiasi categorie de probleme, uite aici o situatie intocmita de Protectia Consumatorului din cadrul Comisiei Europene. 

Offline teutzue

« Răspuns #2 : 01.Nov.2021, 09:59:18 a.m. »
"Suzuki susține toate eforturile de reducere a impactului asupra mediului al tuturor vehiculelor. După cum veți observa, fără îndoială, emisiile motoarelor diesel sunt un subiect mult dezbătut în interiorul și în afara Europei.
Opiniile producătorilor, clienților, autorităților de reglementare și autorităților locale se dezvoltă în timp. Prin urmare, Suzuki întreprinde o campanie de service pentru a instala software-ul motorului actualizat pe vehiculele relevante. 
🚗 Este vorba despre modelele SX4 S-Cross (produse în perioada 12 Iunie 2015 - 11 Iunie 2018) și Vitara (produse în perioada 19 Ianuarie 2015 – 19 Iunie 2018), echipate cu motor diesel Euro6 D16AA.
Ce trebuie să faceti?
Programați-vă la dealer-ul Dvs. Suzuki pentru o verificare, folosind codul 97DC atunci când solicitați „serviciul de actualizare software”. Click aici pentru lista dealerilor autorizați Suzuki.
IMPORTANT!
✔️Actualizarea softului se face în mod gratuit
✔️Numai reprezentanții autorizați Suzuki pot face această actualizare.
Mai multe detali si pentru programare, vă rugăm sa consultati urmatorul link. https://suzuki.ro/service/rechemare-in-service/
☑️ Vă mulțumim sincer pentru cooperare și ne cerem scuze pentru neplăcerile pe care vi le-ar putea provoca. Cu toate acestea, sperăm să împărtășiți ambițiile noastre de protejare a mediului și să înțelegeți cât de mult prețuim clienții noștri și satisfacția lor în legătură cu produsele Suzuki."
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

The following users thanked this post: toma

Offline toma

« Răspuns #3 : 01.Nov.2021, 10:07:13 a.m. »
Eu am fost de doua ori pana acum cu diesel-ul la recehemari in service. Ultima data, anul trecut la revizia din mai.
Nu-mi dau seama care e data acelui anunt ca sa inteleg daca este o noua rechemare...  :dknw:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline teutzue

« Răspuns #4 : 01.Nov.2021, 01:31:59 p.m. »
Nu stiu sa-ti raspund sincer. Stiu ca o astfel de rechemare a mai fost in trecut. Anuntul pus este luat de pe facebook, din postarea recenta a unui dealer din tara...
Ar trebui intrebat la reprezentanta cel mai bine...
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline toma

« Răspuns #5 : 01.Nov.2021, 02:09:13 p.m. »
Da, ai dreptate. Insa mi se pare foarte aiurea sa nu puna si ei o data la anunturile astea. :notlst:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Hoinar

« Răspuns #6 : 01.Nov.2021, 03:52:14 p.m. »
Si pe site-ul oficial este acelasi banner. https://suzuki.ro/autoturisme/
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline ...

« Răspuns #7 : 01.Nov.2021, 04:03:23 p.m. »
Rechemarea oficiala in service ar trebui comunicata direct celor vizati, nu afisata pe un site. Banuiesc ca au masluit noxele (parca a aparut acum ceva timp in presa si numele Suzuki, nu doar grupul VAG), au fost prinsi si acum incearca sa rectifice sau au fost obligati sa rectifice.
Am gasit acest comunicat pe internet, pare a fi cel in cauza.

Offline nick5roo

« Răspuns #8 : 27.Nov.2021, 01:51:17 p.m. »
Așa cum spune și titlul, modelele Vitara și S-Cross ani de fabricație 2015-2019 diesel, sunt rechemate în service pentru actualizarea softului.
Durata 40 minute, gratuit.
Frumos gest.
https://suzuki.ro/service/rechemare-in-service/?fbclid=IwAR2CZohvZM7ts-vP7EBh7yINxMVwosscx5zDx7X_TJmdg6xA5MBThFJRA_c
  • Suzuki swift hibrid 2021 All grip

Offline ASZ

« Răspuns #9 : 03.Nov.2022, 09:43:22 a.m. »
Se pare ca ieri a aparut o stire (presa din Ungaria vuia de aceasta stire) conform careia se va face o rechemare in service pt. peste 66.000 de Vitara/Sx Cross-uri din 2015-2022 datorita unor posibile probleme la sistemul de franare. (traducerea cu Translate zice ca ar fi vorba de "supapa de reținere a pompei de vid")
Se indica pagina acesta pt. a verifica daca autoturismul detinut este sau nu afectat de acea componenta.