0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Am luat sx-UL in decembrie. Am mers la spalatorie. L-am"cinstit" pe baiatul de acolo sa mi-o spele "fara perii"(deh!masina noua). La plecare, cand am deschis hayonul am constatat surprins ca pe rama de jos a acestuia si a ramei de pe caroserie unde se prinde, unde e inchizatorul , era"inundatie". Am considerat-o o intamplare. Insa s-a intamplat si a doua si a treia oara. Va rog sa-mi spuneti daca vi s-a intamplat, care ar fi cauza si modul de remediere?!? Multumesc frumos!
Din ceea ce inteleg eu, zonele descrise sunt normal a fi "inundate" de apa, chiar si de ploaie. Din ce inteleg, zona respectiva este in jurul haionului, dar in exteriorul chederului, ceea ce repet, este normal sa se ude (partea balamalelor este deasupra zonei protejate, la fel si partea de sub incuietoare, deci din exteriorul inelului de cheder ce inconjoara inchiderea haionului).
...cand am deschis hayonul am constatat surprins ca pe rama de jos a acestuia si a ramei de pe caroserie unde se prinde, unde e inchizatorul , era"inundatie".