Autor Subiect: Intra apa  (Citit de 3931 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
Intra apa
« : 05.Feb.2011, 11:32:16 a.m. »
   Am luat sx-UL in decembrie. Am mers la spalatorie. L-am"cinstit" pe baiatul de acolo sa mi-o spele "fara perii"(deh!masina noua). La plecare, cand am deschis hayonul am constatat surprins ca pe rama de jos a acestuia si a ramei de pe caroserie unde se prinde, unde e inchizatorul , era"inundatie". Am considerat-o o intamplare. Insa s-a intamplat si a doua si a treia oara. Va rog sa-mi spuneti daca vi s-a intamplat, care ar fi cauza si modul de remediere?!?  Multumesc frumos! :pardon: :) :-/
« Ultima Modificare: 05.Feb.2011, 11:35:34 a.m. de vali22 »
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline F.RAZVAN

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
  • Gen: Bărbat
  • SUZUKI
Re: Intra apa
« Răspuns #1 : 05.Feb.2011, 11:38:33 a.m. »
Parerea mea e sa te duci sa o speli si sa te intorci cu ea la reprezenta sa vada despre ce e vorba
Nu cred ca se intampla la toate
Posibil sa fie si chederul
DON'T DRINK AND DRIVE,JUST SMOKE AND FLYYY!!!!

Offline sfichiu

« Răspuns #2 : 05.Feb.2011, 11:59:41 a.m. »
tre sa abordezi problema serios,F.RAZVAN are dreptate,fuga la reprezentanta! :->
  • VITARA S ,Matiz

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #3 : 05.Feb.2011, 12:18:16 p.m. »
  Multumesc. Mentionez ca s-a intamplat NUMAI la spalatorie, probabil datorita presiunii de la furtun. Am mers pe ploaie si zapada si nu a intrat apa. Ar mai trebui stransa usa, schimbat chederul sau...CE?

Offline F.RAZVAN

• Jr. Member
  • **
  • SUZUKI
« Răspuns #4 : 05.Feb.2011, 12:46:06 p.m. »
Cred ca o sa iti schimbe chederul pt ca usa nu stiu daca o poate strange mai tare decat e acuma.
Si nu ar trebui sa te coste nimic mai ales daca masina e in garanatie

Offline bogogica

« Răspuns #5 : 05.Feb.2011, 01:44:41 p.m. »
Din ceea ce inteleg eu, zonele descrise sunt normal a fi "inundate" de apa, chiar si de ploaie. Din ce inteleg, zona respectiva este in jurul haionului, dar in exteriorul chederului, ceea ce repet, este normal sa se ude (partea balamalelor este deasupra zonei protejate, la fel si partea de sub incuietoare, deci din exteriorul inelului de cheder ce inconjoara inchiderea haionului).

Offline F.RAZVAN

• Jr. Member
  • **
  • SUZUKI
« Răspuns #6 : 05.Feb.2011, 02:52:35 p.m. »
Dar nu se uda ,se inunda

Offline Sakura77

« Răspuns #7 : 05.Feb.2011, 05:11:34 p.m. »
  Am luat sx-UL in decembrie. Am mers la spalatorie. L-am"cinstit" pe baiatul de acolo sa mi-o spele "fara perii"(deh!masina noua). La plecare, cand am deschis hayonul am constatat surprins ca pe rama de jos a acestuia si a ramei de pe caroserie unde se prinde, unde e inchizatorul , era"inundatie". Am considerat-o o intamplare. Insa s-a intamplat si a doua si a treia oara. Va rog sa-mi spuneti daca vi s-a intamplat, care ar fi cauza si modul de remediere?!?  Multumesc frumos! :pardon: :) :-/

negativ, nici vorba de picatura de apa in suzuka mea  :D , poate ai comandat tu un submarin  >:D< ,

scuze num-am putut abtine  :D, fuga cu ea la reprezentanta nu degeaba are garantie
« Ultima Modificare: 05.Feb.2011, 05:13:08 p.m. de Sakura77 »
Sx4 1.6 GS 4WD

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #8 : 05.Feb.2011, 06:14:32 p.m. »
Din ceea ce inteleg eu, zonele descrise sunt normal a fi "inundate" de apa, chiar si de ploaie. Din ce inteleg, zona respectiva este in jurul haionului, dar in exteriorul chederului, ceea ce repet, este normal sa se ude (partea balamalelor este deasupra zonei protejate, la fel si partea de sub incuietoare, deci din exteriorul inelului de cheder ce inconjoara inchiderea haionului).
      Nu e in exteriorul chederului ci INAUNTRU. In partea de jos unde se prinde hayonul de caroserie. Am observat ca acolo chederul nu este continuu. Este ca si cum ai pune un furtun capat-in-capat fara sa fie lipitura, e ca o taietura in dreptul incuietorii. Probabil pe acolo intra. La voi e la fel?
« Ultima Modificare: 05.Feb.2011, 06:18:17 p.m. de vali22 »

Offline Laurentiu

« Răspuns #9 : 05.Feb.2011, 06:43:27 p.m. »
 ...cand am deschis hayonul am constatat surprins ca pe rama de jos a acestuia si a ramei de pe caroserie unde se prinde, unde e inchizatorul , era"inundatie".
Haionul se poate regla ca sa preseze pe cheder. Nu e o scofala mare dar mergi la service daca nu ai mai facut asa ceva pina acum.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!