Autor Subiect: De cand aveti carnet de conducere?  (Citit de 19519 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Maioru

Re: De cand aveti carnet de conducere?
« Răspuns #20 : 01.Feb.2011, 03:35:04 p.m. »
@gabineg:nu mai stiu cum il chema pe instructor, dar statea prin Berceni (atunci cand mergeam in traseu, opream ca sa manance acasa-din 2 ore sedinta, se cam ducea una).
MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #21 : 01.Feb.2011, 03:57:27 p.m. »
Nu e acelasi. Al meu mi-a sugerat ca merita si el atentii financiare de la mine (chiar daca scoala era privata si taxa era de 1,5 ori salariul meu de atunci), dar m-am facut ca nu aud. Oricum, a facut treaba buna, in 30 zile de cand am inceput sa citesc legislatia si m-am suit prima data la volan in viata mea am luat permisul de categorie B. 
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Nicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 45
« Răspuns #22 : 01.Feb.2011, 09:16:43 p.m. »
Iunie 1985 B si C (eram in armata) iar in 1993 am luat si E-ul. Si eu am cazut initial cu 21 la sala si am luat a doua oara cu 25.
Dintr-o toana, in '93 m-am inscris pentru E. N-a trebuit decat sa-mi depun dosarul la politie, fara sa platesc ceva sau sa fiu obligat sa fac ore. In ziua examenului am vorbit cu un instructor sa-mi dea si mie camionul si remorca pentru examen. La examen a fost prima si ultima oara cand am condus camion cu remorca :D
Suzuki Swift 1.3 GS, 5 usi

Offline macmat

« Răspuns #23 : 01.Feb.2011, 09:27:36 p.m. »
Sec : B,1988 :D

Offline Geo (SX4Owner)

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 443
  • Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
« Răspuns #24 : 01.Feb.2011, 09:33:33 p.m. »
In februarie 2002; A treia oara l-am luat, desi de fiecare am trecut de sala. Prima data la traseu m-a frecat non-stop pana m-a dus la o linie de cale ferata parasita (cu crucea lui Sf Andrei) si desi am oprit elegant la semn mi-a spus ca m-am oprit cu jumatate de bot pe linia de cale ferata si deci trebuia frana mai devreme; a doua oara din greseala mea ca n-am dat prioritate si de abia a treia oara au avut si iei inima mai buna. Cred era interesant sa vedem fiecare la a cata reexaminare l-am luat. :D
SAYURI, o gheisa plina de talente

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #25 : 01.Feb.2011, 10:48:31 p.m. »
8 martie 2005. L-am luat din prima

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #26 : 01.Feb.2011, 10:57:58 p.m. »
@Geo (SX4Owner) pai se pare ca suntem doar noi 2 cu mai multe examinari  >:)

@Alex felicitari!
Io va doresc tuturor sa nu-l dati niciodata :P
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Forte

« Răspuns #27 : 01.Feb.2011, 11:21:50 p.m. »
Februarie 1991 ... l-am luat din prima cu 26 de puncte, eram in clasa a 11-a si am asteptat 45 de zile sa mi se elibereze permisul! A fost groaznica asteptarea! Zilele trecute l-am reinnoit dupa 20 ani! L-am avut suspendat o luna pentru ca pe o strada cu sens unic eu am intrat un pic mai mult cu botul masinii dintr-o strada laterala si o tanti judecatoare mergea pe banda din stanga si efectiv a venit 10 metrii fara sa incerce sa ma ocoleasca si a intrat in mine, desi erau doar masinile noastre pe strada! Apoi la politie/militie ... agentul mi-a zis ca imi da dovada pentru retinere permis, dar mi-l da in 15 zile daca ii repar masina repede ... fara RCA! Am reparat-o in cateva zile si agentul mi-a ras in fata ... "cum sa spun asa mai?!" ... Si am asteptat 30 de zile si am invatat ca RCA-ul este sfant!

Offline Forte

« Răspuns #28 : 01.Feb.2011, 11:29:52 p.m. »
Finul meu este vitezist ca orice posesor de Skoda Octavia!
Acum 2 ani si un pic a taiat o linie continua si 30 zile a avut permisul suspendat, acum pentru 104kmh in Cta i l-au suspendat 90 de zile, pentru ca trecusera peste 2 ani de la suspendarea anterioara a avut dreptul sa dea o re-examinare si pentru ca a luat 15 puncte din 15, minim era 13 ... i s-a redus pedeapsa la 30zile! O astfel de re-examinare se poate da la interval de 3 ani! Chestia cu 2 ani intre suspendari si 3 ani intre re-examinari eu nu o stiam!

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #29 : 01.Feb.2011, 11:46:22 p.m. »
Ei,nu chiar orice posesor de Skoda Octavia e vitezist. :D
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI