Autor Subiect: Sa cumparam romaneste !!!  (Citit de 10028 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Leutz

Re: Sa cumparam romaneste !!!
« Răspuns #20 : 27.Ian.2011, 01:01:34 a.m. »
Acum ma adresez lui @Leutz ... E meritoriu sa cumperi produse romanesti o luna pe an. Noi, cei ramasi acasa, cumparam probabil vreo sase luni. Totusi tu, @Leutz, ai ales un serviciu de lunga durata din strainatate, vaduvind prin asta un distins profesor universitar din Romania sa conduca un doctorand de calitate superioara.

Sunt de acord cu ce spui legat de partea cu profesorul si doctoratura. Sunt si lucruri strambe de care sunt constient si sper ca intr-un fel sau altul sa le indrept de-a lungul timpului  :( Ele sunt chiar mai multe decat ai observat tu si decat se pot vedea la suprafata. Dar asta e ... ce sa fac. Ce pot sa repet e ca nu am plecat definitiv si ca pe termen lung prestatia asta prin tarile calde isi va regasi utilitatea acasa. Despre asta sunt absolut sigur.

Stiu si ca suna penibil discursurile astea moralizatoare. Tocmai de la ala care si-a pus, cum spuneam, palma-n c.. si-a plecat la mai bine. Tot ce am enumerat insa la un moment dat nu era nici laudabil nici meritoriu in vre-un fel. Am vrut doar sa stopez pleiada plangerilor si sa subliniez ca se poate si altceva.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline adrian_r5

« Răspuns #21 : 27.Ian.2011, 07:39:25 a.m. »
Stiu si ca suna penibil discursurile astea moralizatoare. Tocmai de la ala care si-a pus, cum spuneam, palma-n c.. si-a plecat la mai bine.
Inca o dovada ca treaba cu sa faci ce face popa nu ce zice popa e cit se poate de adevarata   >:)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #23 : 31.Ian.2011, 09:22:06 p.m. »
Eu ma declar in continuare un "fan".Ultimul in lista pe care l-am "capatat":
http://www.e-boda.ro/hd/media-player-mkv-full-hd-1080p-e-boda-hd-for-all-500.html
Go Terios!!!:)

Offline Laurentiu

« Răspuns #24 : 31.Ian.2011, 09:31:41 p.m. »
Daca tot e sa ne dam romani aici pe forum, nu prea vad la multi sa aibe (si) o masina romaneasca. Oare de ce  :-/ :-/ :-/
Facem campane de cumparat de pe piata lucrurile ieftine romanesti iar pe cele scumpe le importam  :-/
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline adrian_r5

« Răspuns #25 : 31.Ian.2011, 09:43:21 p.m. »
Daca tot e sa ne dam romani aici pe forum, nu prea vad la multi sa aibe (si) o masina romaneasca.

... pai ... vezi ce am scris aici  :D

Offline VAXXi

« Răspuns #26 : 31.Ian.2011, 09:51:40 p.m. »
Facem campane de cumparat de pe piata lucrurile ieftine romanesti iar pe cele scumpe le importam  :-/

Da, pentru ca atata timp cat am muncit pentru banii mei, nu m-am prostit sa cumpar lucruri de calitate inferioara din pompieristicul avant "sa cumpar romanesc". A, daca am de ales intre scobitori chinezesti si scobitori romanesti cu aceleasi calitati, logic ca iau produsu' romanesc.
Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995

Offline Silfax

« Răspuns #27 : 05.Feb.2011, 10:18:17 p.m. »
Eu sincer am avut Logan si nu am avut ce-i reprosa, dar daca este sa ne luam dupa ce conducem majoritatea celor de pe forum, astept sa se infiinteze rubrica "Sa cumparam ungureste" :D.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline bogdanb

« Răspuns #28 : 05.Feb.2011, 10:31:40 p.m. »
astept sa se infiinteze rubrica "Sa cumparam ungureste" :D.

Pai asa si eu as intreba daca ti-a placut de ce l-ai mai dat ca sa-ti cumperi masina straina? Si tu mi-ai replica ceva la care eu as raspunde asemenea, iar in timpul asta pietele continua sa fie invadate de patrunjel din Ungaria, mere din Slovenia, ceapa dinPolonia si mai stiu eu ce din toate colturile lumii.
Deci, abordarea nu ar fi din start corecta.
Ca sa incetam odata chestia asta cu "da, ne pretindem nu stiu cum, dar avem masini straine" am sa raspund: ca la vremea cand am cumparat SX4, Suzuki a fost singurul care mi-a oferit ce aveam nevoie, pentru banii pe care-i detineam la acel moment. Daca as fi avut o alternativa romaneasca la acel moment, probabil ca as fi ales-o. Asa... :fluier:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline adrian_r5

« Răspuns #29 : 05.Feb.2011, 10:55:19 p.m. »
daca am de ales intre scobitori chinezesti si scobitori romanesti cu aceleasi calitati, logic ca iau produsu' romanesc.
In asemenea conditii ...eu il iau pe pe cel mai ieftin ... logic  :D

sa se infiinteze rubrica "Sa cumparam ungureste" :D.
... ungurii sint deja pregatiti: