De ce sunt ilegale simexurile pe strada?
Eu am simexuri de 205/75/15 de vreo 1an si ceva, resapate de la lerma gomme si sunt super mega multumit de ele. Nu s-au tocit nici 1cm, doar s-au rotunjit putin crampoanele. Nu stiu de ce toata lumea zice ca franeaza,vireaza greu si ca le e frica cu simexu pe sosea. La inceput in primii km si primele curbe mi-a fost un pic frica, dar dupa asta am mers si eu si taicamiu fara absolut nici o problema. Ma rog, mereu zic astia prin statie sa o lasam mai usor sa-i asteptam si pe ei.
Despre comportamentul simexului in teren nu mai are rost sa discutam. La traseele pe care le facem noi, cei din Ploiesti, fara simex esti mort, devii troliatul zilei sau tras la sufa non stop.
De multe ori imi vine sa pun niste Mt-uri simple ca sa mai simt si eu cum patineaza masina si trece mai greu prin noroi
. Unora chiar ne face placere cand mai apare cineva cu MT-uri si ramane intelepnit . Avem si noi material pt filmat, pozat, ras
. Desigur, mai sunt si exceptii care au simex si raman pe burta aprox la fiecare iesire ca de , ii zici sa faca stanga si el face dreapta si hop a ramas pe burta suspendat