Autor Subiect: Suzuki X-90  (Citit de 29112 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Suzuki X-90
« Răspuns #10 : 01.Feb.2011, 04:32:55 p.m. »
Am aruncat un ochi rapid dar n-am vazut nici un X90 acolo  :dknw:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #11 : 01.Feb.2011, 04:55:17 p.m. »
@vreasc, fara sa mi-o iei in nume de rau si fara a incerca sa caut cearta, dar nu inteleg de ce incerci sa deviezi oamenii de pe Suzuki Club. Am vazut 2 postari ale tale in care trimiti pe club4x4. Nu am nimic cu acel forum, sunt sigura ca are gramezi de informatii foarte utile pentru offroad, insa aici s-au strans posesorii de Suzuki, fie ca au Vitara, SX4, Splash sau alt model. :dknw:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline vreasc

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 80
« Răspuns #12 : 14.Feb.2011, 11:16:55 a.m. »
Sunt si eu posesor de 3 suzuki si am postat trimiterile la forumul asta pentru informatii strict legate de mecanica, modificari si piese de schimb second. Se pare ca am deranjat...pacat. Intentia mea a fost sa arunce omul o privire si pe forumul asta sa-si faca o idee despre vitara. Se pare ca pe forumul vostru nu conteaza asta. Daca era vorba despre concurenta, mai ziceam ca v-am deranjat dar nu este vorba despre Sx4... ;)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #13 : 14.Feb.2011, 11:29:59 a.m. »
@vreasc asta-i forum de un anumi model de Suzuki? :dknw:
Ultima data cand am verificat adresa forumului era www.suzuki-club.ro

Deci nu iti inteleg frustrarea... Si btw din punctul meu de vedere toate forumurile sunt complementare :)
  • #romaniaelectrica

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #14 : 14.Feb.2011, 01:51:03 p.m. »
[...] aici s-au strans posesorii de Suzuki, fie ca au Vitara, SX4, Splash sau alt model. :dknw:

[...] Daca era vorba despre concurenta, mai ziceam ca v-am deranjat dar nu este vorba despre Sx4... ;)

Eu zic una... tu intelegi alta. ;) Fiecare cu ale lui.
Nu e vorba de concurenta, ca doar nu vindem produse, nu suntem la piata. E vorba de faptul ca informatii utile pot fi postate si aici, pe forumul SUZUKI. Parerea mea care este.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline vreasc

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #15 : 14.Feb.2011, 04:33:27 p.m. »
nu mai conteaza...

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #16 : 14.Feb.2011, 06:56:45 p.m. »
Ba dezvoltq subiectul: chiar nu reusesc sa inteleg nemultumirea ta!
Inca odata Suzuki Club este locul unde TOATE modelele Suzuki isi dau intalnire fie ca vorbim de Alto, Splash, Swift, Baleno, SX4, Kizashi, Ignis sau categoria grea JIMNY, X 90, Vitara, Samurai sau Grand Vitara sau de ce nu XL7!
  • #romaniaelectrica

Offline vreasc

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #17 : 15.Feb.2011, 09:49:49 a.m. »
Ba dezvoltq subiectul: chiar nu reusesc sa inteleg nemultumirea ta!
Inca odata Suzuki Club este locul unde TOATE modelele Suzuki isi dau intalnire fie ca vorbim de Alto, Splash, Swift, Baleno, SX4, Kizashi, Ignis sau categoria grea JIMNY, X 90, Vitara, Samurai sau Grand Vitara sau de ce nu XL7!

Hai sa incep cu motivul pentru care am "deturnat" membri acestui forum spre celalalt forum "axat numai pe 4x4, categoria grea": cand va veti hotara sa va cumparati o masina de 10-15 ani vechime cu e vitara sau X90, va veti intreba ce veti face cu ea....4x4 prin noroaie sau figurant prin oras cu ea decapotata, cat va consuma, cum se comporta la drum, vreau sa arate mai bine cu niste anvelope mai late pentru oras sau inguste pentru noroi, ce chit de inaltare sa-i pun si ce motificari necesita... Toate aceste raspunsuri sau macar in mare parte din ele, le vei afla de la un proprietar de acest model de masina care s-a lovit de astfel de probleme cu mult inaintea ta. Sau iti pui intrebarea unde pot gasi o comunitate mai mare de posesori de vitara de la care pot invata depre acest model si mai ales despre iesirile in natura ce se organizeaza de catre acestia si ma pot lipi si eu sa vad pe viu ce poate face masina asta. Oare este masina pe care mi-o doresc cu adevarat  in conditiile in care voi sta mai mult cu ochii pe piese second-hand pentru ca e totusi o masina veche si daca o mai scot si pe aratura, se va strica ceva la ea cu siguranta. Din propria experienta va spun ca am distrus ceva piese importante in 8 luni de cand o am si am invatat ca nu renteaza sa bagi 500 euro pe un grup de fata nou pe care l-am distrus la o saritura peste un obstacol si am preferat sa-l iau cu 150 euro de pe forum. Aici, pe forumul suzuki n-am gasit nicio piesa pentru vitara...
Intentia mea nu a fost sa trimit oamenii pe acel forum caci n-am nici-un interes: nu vand piese, nu sunt moderator ci am cateva postari doar. M-am gandit ca poate cineva inainte sa-si achizitioneze un autovehicol de asemenea calibru vrea sa-si puna in balanta multe intrebari la care n-are raspunsul si nu le poate gasi aici pe forum. Oare mai are rost sa dezvolt subiectul? Apropos: nu am nicio nemultumire si nu nici sunt frustat ;) ca nu am de ce. Ai dreptate Cristi toate celelalte forumuri legate de suzuki sunt complementare caci acesta este dedicat SUZUKI, pentru toate modelele....dar imagineaza-ti ca ai o vitara sau jimny si vrei sa afli mai multe lucruri despre masina ta....ce afli de aici in afara ca se conduce bine in offroad si ca arata bine pe strada? :dknw: Pe forumul respectiv sunt multe informatii bune dar si rele caci fiecare isi da cu parerea dar trebuie sa alegi din fiecare ce crezi ca se potriveste pentru tine....

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #18 : 15.Feb.2011, 10:51:25 a.m. »
Parerea mea este ca nu ai procedat corect.Daca tu dispari o perioada buna de timp  si pe urma intri si faci reclama unui alt forum(nu conteza care) oameni ce vrei sa creada?Multi dintre noi cunoastem ce este in club 4x4,cativa au si cont acolo.Normal ca la niste probleme care depasesc cunostintele , sunt indrumati catre ei.
..Cand o sa faca si X90 parte din categoria grea de off-road ...ehe!!"The Suzuki X-90 was a small SUV  sold from 1996 through 1998"Wikipedia.
« Ultima Modificare: 15.Feb.2011, 10:54:37 a.m. de lucianer »
Go Terios!!!:)

Offline shpeedy

« Răspuns #19 : 15.Feb.2011, 11:59:41 a.m. »
In plus, vorbim de cate X-90-uri ? 8,000 buc. la nivel global, din care poate ca mai ruleaza 3 sferturi...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X